Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9

Question Hotspot mikrotik

deri me tani kam punuar me ppoe , dua te di si behe nje server me hotspot ne detaje dhe si punon ma radius server dhe pyes a ka mundesi te ju dergohet mesazh (verejtje) klientve permes mikrotikut kur te vjen fundi i muajit per pune pagesash ose ndalje automatike ne cdo 30 dite ndegjova se beht me hotspot dhe radius server por skam ide
    Profi79

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2007
    Postime
    26
    Prsh shefkiu
    edhe une punoj me mikrotik server po per te bere hotspot duhet vendosur nje paisje shtese qe eshte e perbere nga linux ne mikrotik , po ajo paisje te lejon me ba shkeputje internetit klienteve si pas deshires tende dmth qe e limiton vet ditet ne te , keshtu kam kontaktuar me ENS ne tirane qe edhe shoke po ama per ti derguar mesazh klientit kur ti vije data per pagesen nuk e di kete gje nese ta ben ket gje epo jo , kalofsh sa me bukur.
    Shnet e jet dhe euro sa me shum .

Cfare pajisje shtes duhet , a kushton shum?
    Keyboard not found .... press any key to continue!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Cdo gje e ben shume kollaj nepermjet radius edhe njohurive te tua ne ASP ose PHP ku mund te perdoresh authentikimin nepermjet webpage.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

O ardi une kam njohuri bazike ne php por a mund te behet kjo qe thua ti me ppoe apo vetem me hostspot dhe radius server dhe nese ke mundesi dhe kohe na e sqaro pak
    Profi79

Shume leht e kurgjo hiq kurgjo nuk u zgjedh.
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Ju lutem a mund ta vazhdojme kete teme?
    Une do te doja qe njerzit te ken akses tek wireless por ama te hapin vetem faqen qe une kam si spot. dhe te mos kene mundesi navigimi ne google etj etj... kurse mbasi te jene bere abonente dua ti rregjistroj vetem ne permjet mac adresse dhe me nje limit kohor, qe mbasi ti mbaroj limiti t'u dali prap spoti......
    aktualisht kam routerboard750 dmth mikrotik.
    cfare me duhet tjeter qe tja arrij qellimit?
    ju lutem ndihme...
    Aldi Shuli

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Eshte shum e lehte vertet, na keni ndihmu shume me njohurit tuaja !!!

Tani pyes perseri nese dikush di ta beje kete qe kerkohet ne teme te na tregoj se si behet, por mos thoni qe eshte e lehte perseri se kte e morem vesh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    zwitzerland
    Postime
    29
    e kjo e e dobet ne forum te gjith thojn leht e nuk e tregon askush si behet dilni vllezer e tregone publikisht si behet per at eshtė edhe forumi

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •