Close
Faqja 27 prej 56 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 556
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Po messi ca beri sivjet si ne botror apo dhe ne kampionatin spanjoll qe po riheni nga erkules qe vjen nga kategorie dyt dhe fitoni me nje skuadar si panathinajkos qe i bije te jet si tirana ose dinamo

Ti pse sberi gje ne nje ndeshje thua qe eshte i klasit me te ulet se Mylleri ??

Kjo eshte krim kunder njerzimit .

Messi i dha 47 gola , nje i dha Real Madrid mes Santiago Bernabeut, nese eshte ky ekip i vogel ne rregull. 4 ja dha Arsenalit , 3 Valencias , 3 Sevilles .

E sa per kampionat boteror Messi ka lujt organizator i lojes , po te mos ishte Messi ,Higuaini as 1 gol skish mujt me dhane .

Panathinajkosi si Tirana?? Po amo harron nje gje se Panathinajkosi luan ne CHL dhe eshte kampion i Greqise .

Lojtar me te mire ste ka pa kurr syni e as qe ka me ta pa ty e askujt ndonjeher .

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Ti pse sberi gje ne nje ndeshje thua qe eshte i klasit me te ulet se Mylleri ??

Kjo eshte krim kunder njerzimit .

Messi i dha 47 gola , nje i dha Real Madrid mes Santiago Bernabeut, nese eshte ky ekip i vogel ne rregull. 4 ja dha Arsenalit , 3 Valencias , 3 Sevilles .

E sa per kampionat boteror Messi ka lujt organizator i lojes , po te mos ishte Messi ,Higuaini as 1 gol skish mujt me dhane .

Panathinajkosi si Tirana?? Po amo harron nje gje se Panathinajkosi luan ne CHL dhe eshte kampion i Greqise .

Lojtar me te mire ste ka pa kurr syni e as qe ka me ta pa ty e askujt ndonjeher .
    o katunaro po ne argjentin ishte organizator dhe i bente gati golat higuain, ketu ne spanje po te mi beje mu gati xavi golat edhe une i jap te garantoje per kete

edhe qe eshte i mire messi e dime te gjithe por mos thuj ste ka pa syri se hala youtube po punon mi pa do video te Ronaldos (origjinalit) shko shikoi disa video dhe e sheh se messi hala i vogel eshte
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ju bo qejfi qe fitut kundra nesh eh? Mire mire.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Ju bo qejfi qe fitut kundra nesh eh? Mire mire.
    S'keni turp qe u mbrojtet me 11 lojtare? Sikur po luanim kunder Mainz
    Welt Meister 2014

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    S'keni turp qe u mbrojtet me 11 lojtare? Sikur po luanim kunder Mainz
    Tipike Italiane, kështu ishte edhe Interi vitin e kaluar
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Liverpuli serish drejton sytë nga Gomez

Drejtuesit e skuadrës së Liverpulit janë duke u përgatitur që të bëjnë një ofertë për sulmuesin e Bajern Munihut, Mario Gomez, i cili ka mbetur edhe në këtë edicion nën hijen e Ivica Oliqit dhe Mirosllav Klose.

Sipas mediave britanike, sulmuesi gjerman do të ishte një përforcim i qëlluar për “Redsat”, të cilët nuk kanë futbollistë të mjaftueshëm në repartin ofensiv. /kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Rumenige: Jemi më të mirë se sa Reali

Presidenti i Bajern Munihut, Karl Hajnc Rumenige, ka thënë se skuadra gjermane është më e suksesshme dhe e mirë se sa Real Madridi.

“Real Madrid ka një emër më të madh, por Bajerni është klub më i mirë në këtë moment dhe më i suksesshëm”, tha Rumenige.

Bajerni në kuadër të ndeshjes së parë të Ligës së Kampionëve e ka mposhtur Romën me rezultat 2:0. /kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Kloze: Kam sukses se nuk jam egoist

Sulmuesi i Bajern Munihut dhe Gjermanisë, Mirosllav Kloze ka thënë se është lojtar i suksesshëm për faktin se është shumë bashkëpunues me bashkëlojtarë.

“Unë jam një lojtar i veçantë, sepse forca ime është se nuk jam egoist. Unë luaj mirë me ekip. Urdhrat e trajnerit jam duke u përpjekur për t’i zbatuar”, ka thënë Kloze, i cili ka shënuar golin e dytë në ndeshjen kundër Romës. /kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Bajerni kërkon pikët e plota ndaj Kelnit

Kampioni i Gjermanisë, Bajern, pas barazimit në javën e kaluar ndaj Verder Bremenit, të shtunën në “Alianc Arena”, do të kërkojë fitore ndaj Kelnit.

Futbollistët e Bajrenit shfaqën performancë të shkëlqyer në këtë mesjavë duke mundur Romën 2:0, në ndeshjen e parë të Ligës së Kampionëve, prandaj edhe ndaj Kelnit, skuadra bavareze do të kërkojë fitore.

Kajzersalutern - Hofenhajm, është një tjetër ndeshje që joshëse që është në program të zhvillohet të njëjtën dite.

Nesër takohen:

15:30 Bajern M. - Keln
    15:30 Kajserslautern - Hofenhajm
    15:30 Shtutgart - Borusia (M)
    15:30 Verder B. - Mainc
    15:30 Volfsburg - Hanover

Të dielën takohen:

15:30 St.Pauli - Hamburger
    17:30 Bajer (L) - Nurnberg
    17:30 Shalke - Borusia D.

/kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Gomez do të largohet

Sulmuesi Mario Gomez do të largohet nga Bayern Munich gjatë afatit kalimtar të janarit, mirëpo jo në formë huazimi, kanë njoftuar mediet gjermane të premten.

Reprezentuesi gjerman ishte në prag të transferimit në Liverpool në ditën e fundit të afatit kalimtar të verës, mirëpo klubi gjerman refuzoi mundësinë e huazimit të tij në Anfield Road.

Por, Liverpool thuhet se do të ringjallë interesimin për Gomezin me ofertë prej 13 milionë funtesh, që është inferiore ndaj 30 milionëve të shpenzuara nga Bayern dy vite më parë për blerjen e tij nga Stuttgart. /express/
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 27 prej 56 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •