Close
Faqja 32 prej 56 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 556
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Përshëndetje,

Tri ditë zie për këtë humbje

Se merituam të fitonim, as golin nuk e bëmë vet, ai ishte një autogol. Gomez e ka vendin ku do vetëm në Bayern jo. Kroos nuk është më i mirë.

Nuk duhet të ja bëjmë qefin vetit se kështu e nisem edhe vitin e kaluar, realitet është se na u lenduar Ribery, mbrojtesi Beck është dashur të denohet sikurse Ujfalusi për nderhyrjen ndaj Lionel Messit.

Pa Robben dhe Ribery Bayerni asesi ta gjej lojen e saj.

P.s E shihni se dolen fjalet e mia, Demichelis është më i mirë se Van Buyten. Nuk e kam idenë se si lejohet brenda gjashtëmbëdhjet metershit lojtari të godas lirshëm kjo ndodh vetëm tek Van Buyteni

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Kaka nuk besoj se vjen tek Bayerni.

Gomezin me hek qafe duhet, Klose e përfundon kontratën këtë vite. Unë do thosha Higuain ose Benzema me marr se ata te dytë s'kanë vend atje.

Ps: Mbaroi pjesa e pare kundër Mainz 1 me 1. Loje pa pik lezeti....
    Per mendimin tim nuk e ka fain klose se kur luajten me romen e bet klose lojtar klas ka dhe momente qe nuk luan mir po fain e ka mesfusha dhe mbrotja te kishte ikur van bomel dhe dhe ca tjer qe sme kan pelquer ndo njeher kishte plot lojtar aty te mir po i lan te iknin jasht gjermanis
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    bayerni nuk ka ekip qe kundershtari te ket respekt,e shihni se as schweini nuk esht ne formen qe ishte ne boteror,e shihni se askush nuk mer pergjegjesi ne bayern,te gjith shkoin si pula pa krye.....ju thash nje dit te lendohet edhe ribery dhe do shihni se sa do ben bayerni,tash ne dortmund,loja e radhes e humbur garant

dhe nese bayern nuk fillon te fiton nje seri lojrash,sbesoi se do mund te arij piket e mainz apo dortmund me mir,se mainzi per hesap timin do bjer si hoffenheimi para dy viteve,do e mban deri ka dhjetori ndoshta kreun e tabeles bashk me dortmundin por do bjen menjeher,ndersa dortmundi nuk rezohet leht

dhe prej tash mund te them se ne kampioni i gjysem vitit do jet dortmundi
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Altin1, si e keni hallin sivjet? Më duket se keni mar mësysh.

Po ky Mainz, 6 ndeshje, 6 fitore. Sa shumë hov që ka marë lol , 10 pikë më shum se ju deri më tani. Edhe Dortmund goxha mirë ka ec, nejse të shohim ç'do ndodh në fund të kampionatit.

Kam besim tek Van Gaal, në gjysmën e dytë të sezonit do i kapi skuadrat kundërshtare një nga një.

Hajt ngushëllime :P

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Është dashur ta merrnim Van der Vaart, nuk luhet në Evropë me Toni Kroos e me lojtar të kalibrit të Nurnbergut

Nevojitet kthimi i Ribery-s dhe Robbenit qe te kendellet Bayerni kesaj i thone "Prit gomari deri te bari, kur del bari ngordh gomari" ku kthehen Robben e Ribery kampionati po e merr fundin

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    @Altin1
    mos u merzit se ka edhe me keq

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    po Alaban pse nuk e fut ne loje LVG?

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Bajerni i Mynihut, Van Gaal zgjat kontratën

Trajneri i Bajernit të Mynihut Louis van Gaal ka zgjatur kontratën deri në 30 qershor të 2012.
    Lajmin e ka bërë të ditur klubi gjerman në faqen e vetë zyrtare.

Marrëveshja e mëparshme me teknikun holandez do të skadonte në fund të sezonit aktual.

Van Gaal udhëheq Bajernin prej 2009.

Bayern Munchen në gjurmët e Pastores

Zgjatet lista e klubeve që janë venë në ndjekje të sulmuesit argjentinas të Palermos, Javier Pastore.
    Manchester City, Inter dhe tashmë edhe Bayern Munchen po i afrohen talentit që luan në Sicili, pasi ai ka treguar se është një lider i vërtetë. Klubi gjerman mund të ofrojë 30 milionë euro për talentin që krahasohet me Kaka e Zidane.

Njëkohësisht, klubi bavarez planifikon edhe zgjatjen e kontratës së Louis Van Gaal deri në vitin 2012
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    E patë çfarë na bëri Van Buyten?! Definitivisht ai lojtar është për FC Bayern II

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Mos u merzitni se nuk ka maru neshja akoma
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 32 prej 56 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •