Close
Faqja 31 prej 56 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 556
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Klose edhe Gomez nuk bëjnë bashkë!

Altintop dhe Contento mungojnë gjithashtu? Si duket duhet të merret një lojtare nga ekipi i dytë ose të luhet me 4-3-3.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Me ble Kaka ne janar sesht keq.Meqe dhe reali e ka nxjer ne shitje.Pastak Kaka i pershtatet fiks Bajernit.
    Kaka nuk besoj se vjen tek Bayerni.

Gomezin me hek qafe duhet, Klose e përfundon kontratën këtë vite. Unë do thosha Higuain ose Benzema me marr se ata te dytë s'kanë vend atje.

Ps: Mbaroi pjesa e pare kundër Mainz 1 me 1. Loje pa pik lezeti....

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Mbaroi dhe komplet ndeshja 2-1 per Mainz

Mos u merzitni,se do fitoni heren tjeter

Katunaro,se mos fishkellesh prap
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Mbaroi dhe komplet ndeshja 2-1 per Mainz

Mos u merzitni,se do fitoni heren tjeter

Katunaro,se mos fishkellesh prap
    dhe vjet kshu e nisem kampjonatin ne..po morem te gjita trofet ne fund pastaj.kapmjonati kuper + super kupe.E finalen e champions se harrovA
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Mbaroi dhe komplet ndeshja 2-1 per Mainz:

Mos u merzitni,se do fitoni heren tjeter:

Katunaro,se mos fishkellesh prap:
    Hahahahahah shuaj se do te vras nervoz jam sot edhe po te kishim fitua prape nervoz do isha :S

loje teper teper e dobet tamam si vitin e kaluar ne 10 ndeshjet e para...

fiuuuuuuuuuuuuuuuu

Per Mainz me behet qefi.E ka nisir kampjonatin me 6 fitore rresht,qe do te thote pretendeti nr 1 per te fituar bundes ligen.Thy dhe nje rekord qe asnje ekip gjerman se kish ber me pare.6 ndeshjet e para te gjashta fitore.Urime Mainz!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Per Mainz me behet qefi.E ka nisir kampjonatin me 6 fitore rresht,qe do te thote pretendeti nr 1 per te fituar bundes ligen.Thy dhe nje rekord qe asnje ekip gjerman se kish ber me pare.6 ndeshjet e para te gjashta fitore.Urime Mainz!
    Bayerni e ka pas 7 fitore rresht dhe ne fund nuk e ka fitua Bundesligen ne 1995/96
    ketu nuk po frigohem hic se si dihet ama problemi eshte se jemi ekip me me pak gola te shenuar kjo po me frikson...

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Bayerni e ka pas 7 fitore rresht dhe ne fund nuk e ka fitua Bundesligen ne 1995/96
    ketu nuk po frigohem hic se si dihet ama problemi eshte se jemi ekip me me pak gola te shenuar kjo po me frikson...
    Sot ne nje gazet e lexova qe 5 jan fioret rrjesht te nje ekipi ne fillimin e kamjonatit ne bundesligen gjermane.Pavarsisht se jam tifoz i Byern,qefi do me beheshe per Mainz ne fund nese do dilte kampjon.Te fitosh me Bayrn brenda ne Mynih je kamjon absolut.Kte gje po e ben Mainz i cili e meriton.Fundja Bayern ka aq shum kamjonate saqe snjeh rival.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Bayerni e ka pas 7 fitore rresht dhe ne fund nuk e ka fitua Bundesligen : ) ne 1995/96
    Mbahu he burr, dhe mos u frigo

Hajt mer katunar se kampionatin e keni ne xhep,po duhet me luftu per champions league

Pate fuqi per fishkellimen katunaro

Dhe hajt mos u merzit.se gjona qe ndodhin jan kto

Un smerzitem,qe Hertha shkoi ne kategori te dyte,kurse ti merzitesh qe ju rrafi Mainzi: D

Pret vizita ...hahahahahahahahahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sot ne nje gazet e lexova qe 5 jan fioret rrjesht te nje ekipi ne fillimin e kamjonatit ne bundesligen gjermane.Pavarsisht se jam tifoz i Byern,qefi do me beheshe per Mainz ne fund nese do dilte kampjon.Te fitosh me Bayrn brenda ne Mynih je kamjon absolut.Kte gje po e ben Mainz i cili e meriton.Fundja Bayern ka aq shum kamjonate saqe snjeh rival.

http://www.fussballdaten.de/vereine/...n/1996/spiele/

Mbahu he burr, dhe mos u frigo

Hajt mer katunar se kampionatin e keni ne xhep,po duhet me luftu per champions league

Pate fuqi per fishkellimen katunaro

Dhe hajt mos u merzit.se gjona qe ndodhin jan kto

Un smerzitem,qe Hertha shkoi ne kategori te dyte,kurse ti merzitesh qe ju rrafi Mainzi:

Pret vizita ...hahahahahahahahahahahahahah
    jo qe frigohem mos e humbim kampionatin po sulmi eshte teper dobet prandaj ska bukuri ndeshja pa gola

po si skam fuci ende eshte fillimi kemi edhe rreth 25 ndeshje deri tek javet ku skam fuci me fishkellue hahaha

Faqja 31 prej 56 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •