Klose edhe Gomez nuk bëjnë bashkë!
Altintop dhe Contento mungojnë gjithashtu? Si duket duhet të merret një lojtare nga ekipi i dytë ose të luhet me 4-3-3.
Klose edhe Gomez nuk bëjnë bashkë!
Altintop dhe Contento mungojnë gjithashtu? Si duket duhet të merret një lojtare nga ekipi i dytë ose të luhet me 4-3-3.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Mbaroi dhe komplet ndeshja 2-1 per Mainz
Mos u merzitni,se do fitoni heren tjeter
Katunaro,se mos fishkellesh prap![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Per Mainz me behet qefi.E ka nisir kampjonatin me 6 fitore rresht,qe do te thote pretendeti nr 1 per te fituar bundes ligen.Thy dhe nje rekord qe asnje ekip gjerman se kish ber me pare.6 ndeshjet e para te gjashta fitore.Urime Mainz!
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Sot ne nje gazet e lexova qe 5 jan fioret rrjesht te nje ekipi ne fillimin e kamjonatit ne bundesligen gjermane.Pavarsisht se jam tifoz i Byern,qefi do me beheshe per Mainz ne fund nese do dilte kampjon.Te fitosh me Bayrn brenda ne Mynih je kamjon absolut.Kte gje po e ben Mainz i cili e meriton.Fundja Bayern ka aq shum kamjonate saqe snjeh rival.
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Mbahu he burr, dhe mos u frigo
Hajt mer katunar se kampionatin e keni ne xhep,po duhet me luftu per champions league
Pate fuqi per fishkellimen katunaro
Dhe hajt mos u merzit.se gjona qe ndodhin jan kto
Un smerzitem,qe Hertha shkoi ne kategori te dyte,kurse ti merzitesh qe ju rrafi Mainzi: D
Pret vizita ...hahahahahahahahahahahahahah
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
http://www.fussballdaten.de/vereine/...n/1996/spiele/
jo qe frigohem mos e humbim kampionatin po sulmi eshte teper dobet prandaj ska bukuri ndeshja pa gola
po si skam fuci ende eshte fillimi kemi edhe rreth 25 ndeshje deri tek javet ku skam fuci me fishkellue hahaha
Krijoni Kontakt