Close
Faqja 29 prej 56 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 556
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ketu i keni statistikat në përballjet direkte të Hoffenheimit me Bayernin, si dhe forma e skuadrave në javët e fundit para ketij ballafaqimi

http://stats.expekt.com/stats/statis...icipantId2=809

Kjo statistik nuk flet në të mirën tonë.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    si e hongret qysh ne minuten e 40 golin

Do fitoni sot,apo do shkoni mbas shalkes
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Fiuuu Urime fitorja e merzitshme :S

2 me 1 kunder Hoffenheim dhe me shume mundim.

79 me 21 perqindja e topit haha

golat i sheoi Müller dhe van Buyten
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    „Es kann sein, dass er länger ausfällt. Es ist möglicherweise am Bänderapparat etwas kaputt“, sagte FCB-Vorstandschef Karl-Heinz Rummenigge am Dienstagabend.

Franck Ribéry schimpfte, Franck Ribéry gestikulierte, Franck Ribéry hatte Tränen in den Augen - als der Franzose in der 64. Minute des Auswärtsspiels in Hoffenheim von zwei FCB-Betreuern vom Platz getragen werden musste, stand ihm die Verzweiflung ins Gesicht geschrieben.

-----------

Trainer Louis van Gaal soll sich nach einem Bericht der BILD-Zeitung mit dem deutschen Meister Bayern München bereits über eine Vertragsverlängerung einig sein.

München. Demnach verlängert der niederländische Trainer Louis van Gaal seinen bis 2011 laufenden Vertrag beim deutschen Rekormeister FC Bayern München um eine weitere Saison bis 2012.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Fiuuu : ) Urime fitorja e merzitshme :S

2 me 1 kunder Hoffenheim dhe me shume mundim.

79 me 21 perqindja e topit haha : D

golat i sheoi Müller dhe van Buyten
    Nga gzimi qe Bayerni hongri golin shum shpejt,kam bo nji gabim shtypi: D kam dash me shkrujt sekonda e 40,dhe jo minuta e 40: p(kush osht i zgjut si puna e katunarit e kupton)

Paske msu me fishkelly katunaro

Urime per gjith tifozat e Bayernit per fitoren: p

Ne veçanti pershendes schatzin tim
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Nga gzimi qe Bayerni hongri golin shum shpejt,kam bo nji gabim shtypi: D kam dash me shkrujt sekonda e 40,dhe jo minuta e 40: p(kush osht i zgjut si puna e katunarit e kupton) : D

Paske msu me fishkelly katunaro: D

Urime per gjith tifozat e Bayernit per fitoren:

Ne veçanti pershendes schatzin tim
    hahaha po duhet mu msu se pe lyp koha tani :P kur ska netz telefoni duhet mi fishkelly femres hahahahahahah

esekonda 36 ishte :S e hongrem shume shpejt po me mire do ishte humbja e ndeshjes se sa lendimi i Riberyt ):

te pershendes edhe une ty(:

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Majnc arrin fitoren e pestë, kthesa e Bajernit nën hijen e lëndimit të Riberi

Futbollistët e Bajern Munihut kanë shënuar fitore kundër Hofenhajmit në çastet e fundit të takimit, derisa Majnc ka siguruar edhe fitoren e pestë nga po aq takime në Bundesligë.

Bajern nisi dobët takimin me Hofenhajm, duke pësuar gol në sekondën e 37-të. Autor i golit për vendësit ishte Ibisheviq.

Bavarezët në 45 minutat e parë tentuan të thyejnë mbrojtjen e fortë të kundërshtarit, ndërsa në pjesën e dytë shikuesit patën rastin të “kënaqen” me lojën e zhvilluar vetëm para portës së Hofenhajmit.

Tomas Muller, i cili njihet si sulmues i shkëlqyeshëm, në minutën 63 reagoi për mrekulli para portës së Hofenhajmit, duke barazuar në 1:1.
    Megjithatë, goli i Muller do të mbetet nën hijen e lëndimit serioz të Frank Riberi, i cili me lot në sy lëshoi stadiumin.

Kur të gjithë menduan se takimi do të përfundojë pa fitues, Bajern në fund të takimit erdhi deri te fitorja me golin e shënuar nga Van Bujten nga një pozitë paksa e dyshimtë. /kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Van Gaal vazhdon kontratën me Bajernin?

Trajneri i Bajern Munihut, Louis Van Gaal do të vazhdoj kontratën me skuadrën e Bajernit.

Kështu kanë raportuar mediat në Gjermani.

Kontrata e Van Gaalit skadon në qershor të vitit 2011.

Tekniku holandez që në sezonin e parë në “Alianz Arena” arriti të fitojë Bundesligën, Kupën e Gjermanisë, Superkupën, kurse në finale të Ligës së kampionëve u mposht nga Interi me rezultat (2:0). /kosovapress/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Majnc arrin fitoren e pestë, kthesa e Bajernit nën hijen e lëndimit të Riberi

Futbollistët e Bajern Munihut kanë shënuar fitore kundër Hofenhajmit në çastet e fundit të takimit, derisa Majnc ka siguruar edhe fitoren e pestë nga po aq takime në Bundesligë.

Bajern nisi dobët takimin me Hofenhajm, duke pësuar gol në sekondën e 37-të. Autor i golit për vendësit ishte Ibisheviq.

Bavarezët në 45 minutat e parë tentuan të thyejnë mbrojtjen e fortë të kundërshtarit, ndërsa në pjesën e dytë shikuesit patën rastin të “kënaqen” me lojën e zhvilluar vetëm para portës së Hofenhajmit.

Tomas Muller, i cili njihet si sulmues i shkëlqyeshëm, në minutën 63 reagoi për mrekulli para portës së Hofenhajmit, duke barazuar në 1:1.
    Megjithatë, goli i Muller do të mbetet nën hijen e lëndimit serioz të Frank Riberi, i cili me lot në sy lëshoi stadiumin.

Kur të gjithë menduan se takimi do të përfundojë pa fitues, Bajern në fund të takimit erdhi deri te fitorja me golin e shënuar nga Van Bujten nga një pozitë paksa e dyshimtë. /kosovapress/

München - Schlechte Nachrichten für den FC Bayern: Franck Ribery hat sich das vordere Außenband sowie die Kapsel im rechten Sprunggelenk gerissen und fällt vier Wochen aus - mindestens.

Das ergab eine Kernspintomographie bei Dr. Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt. "Ich hatte Schlimmeres befürchtet. Wir hatten Glück im Unglück. Jetzt müssen wir schauen, dass sich Franck gut auskuriert", sagte Bayern-Trainer Louis van Gaal. Auch Sportdirektor Christian Nerlinger zeigte sich erleichtert: "Er muss nicht operiert werden. Das ist Glück im Unglück."

Sa koh do rri jasht fushve Riberi?A e din kush?
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Faqja 29 prej 56 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •