Close
Faqja 28 prej 56 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 556
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Gomez do të largohet

Sulmuesi Mario Gomez do të largohet nga Bayern Munich gjatë afatit kalimtar të janarit, mirëpo jo në formë huazimi, kanë njoftuar mediet gjermane të premten.

Reprezentuesi gjerman ishte në prag të transferimit në Liverpool në ditën e fundit të afatit kalimtar të verës, mirëpo klubi gjerman refuzoi mundësinë e huazimit të tij në Anfield Road.

Por, Liverpool thuhet se do të ringjallë interesimin për Gomezin me ofertë prej 13 milionë funtesh, që është inferiore ndaj 30 milionëve të shpenzuara nga Bayern dy vite më parë për blerjen e tij nga Stuttgart. /express/
    Kurse Rumenige ka then na ka ikur nga duart Mesut Ozil
    dhe te duam ta marim ka then se marim dot
    se reali mandrit per te qen me i qet nga merkatot e ka cuar cmimin e Mesut Ozil 250 milion euro dhe ka then kush e do ler ta mari kaq lek me te vertet do me pelqente ta shikoja me fanellen e bayern se esht vertet nje talent
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Mbaroi ndeshja ndaj Kölnit 0 - 0 dhe s'më pëlqeu aspak.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Bayerni po shko si vitin qe iku,

e filloi keq,

por kete vit jane te lodh futbollistet, se kane bo KAMPIONATIN botror,

pas stervitjes dimrore, do dale Bayerni tamam,....
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Ska dyshim ndeshja ishte e dobët, si ajo me Romen, si me Werderin, si me Kolnin njëjtë vetëm se Roma ishte më e dobët të bënte ballë.
    Bayerni edhe këtë vit sikurse vitin e kaluar, e filloj keq dhe kjo po i kushton Bayernit, ngase po duhet të luftoj deri në ndeshjen e fundit për t'a fituar titullin, gjë e cila po ja prish punët për Ligën e Kampionëve.
    Nuk e kuptoj filozofinë, pse futet në lojë Mario Gomez në vend të Kloses, e jo Ivica Oliç?!
    Apo mos ndoshta deshiron të afroj që të mbetet ende në Bayern, s'na duhet neve ai sulmues i deshtuar njësoj si Luca Toni.
    Ndihet qartë mungesa e Arjen Robbenit, Philip Lahm as që po mundohet të luaj me Toni Kroosin siç luante me Robbenin.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Thumbs up

Ska dyshim ndeshja ishte e dobët, si ajo me Romen, si me Werderin, si me Kolnin njëjtë vetëm se Roma ishte më e dobët të bënte ballë.
    Bayerni edhe këtë vit sikurse vitin e kaluar, e filloj keq dhe kjo po i kushton Bayernit, ngase po duhet të luftoj deri në ndeshjen e fundit për t'a fituar titullin, gjë e cila po ja prish punët për Ligën e Kampionëve.
    Nuk e kuptoj filozofinë, pse futet në lojë Mario Gomez në vend të Kloses, e jo Ivica Oliç?!
    Apo mos ndoshta deshiron të afroj që të mbetet ende në Bayern, s'na duhet neve ai sulmues i deshtuar njësoj si Luca Toni.
    Ndihet qartë mungesa e Arjen Robbenit, Philip Lahm as që po mundohet të luaj me Toni Kroosin siç luante me Robbenin.
    Une ndeshjen nuk e pashe. Loje e dobet nuk e di a duhet t'a quajme, por, shfrytezimi i shanseve apo rasteve eshte me te vertete KATASTROFIK...Pse Gomez e jo Olic? une them se ka te drejte, ngaqe Olic sivjet eshte teper larg formes se sezonit te kaluar. Gomez mund te jape me shume momentalisht. Ajo qe po me brengos eshte fakti qe LvG nuk po vendos per nje formacion. Njehere e shohim Altintop ne te majte ku ( pervec lojes me Lyon ku edhe nuk kishte ndonje kundershtar te forte perballe ) ai ne ate krah ka qene nje deshtim. e pame edhe kunder Romes. Sot vendos Toni Kroos ne nje pozite te cilen thuajse asnjehere nuk e ka luajtur. Kroos kunder Romes ishte fantastik. Ne pozicionin e mesfushorit qendror-sulmues, Kroos, eshte nje BOMBE, me Ribery dhe Mueller ne krahe. Biles, ka qene LvG vete ai i cili ka thene se me Kroos planifikon ne pozicionin e 10-es. Nuk e di se cilat jane arsyet por eshte duke humbur kohe KOT...

------------------BUTT-----------------
    Lahm---v Buyten---Badstuber---Contento
    -------v Bommel---------Schweinsteiger-------
    Mueller----------KROOS------------Ribery
    ------------------Klose/Gomez* ---------

* Gomez ne kete rast do furnizohej me shume, ngaqe si Mueller dhe Kroos ashtu edhe Ribery jane lojtare qe pasojne me shume ne krahasim me Robben i cili tenton me shume te godase Porten...

Uroj qe Louis van Gaal te vendose sa me shpejte per nje formacion 'Fiks' edhe t'i japim fund serive negative!!!!

GO BAYERN GO!!!!

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Une them qe Gomezit duhet tu jepen 60 minutat e fillimit pastaj te futet Klose. Jam sigurt se do te ket efekt. Altin top sduhej ti vazhdohej kontrat. Olic duhet lene vec ne bank.

Ate qe tha xennie_boy,

poashtu nuk e kemi mundur dot Köln ketu e 5 vjet ne Allianz Arena.
    Welt Meister 2014

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Tabela e plot pas ditës e 4-të.

Kodi:
    Pl.  	   	Verein  	        Sp      S  	U  	N  	  Tore        Diff.     Pkt.
    1. 	(2.) 	1. FSV Mainz 05 	4  	4 	0 	0 	 10:4   	+6 	12
    2. 	(1.) 	1899 Hoffenheim 	4  	3 	1 	0 	  9:3   	+6 	10
    3. 	(6.) 	Borussia Dortmund 	4  	3 	0 	1 	  8:4   	+4 	9
    4. 	(7.) 	SC Freiburg             4  	3 	0 	1 	  6:5   	+1 	9
    5. 	(3.) 	Hamburger SV      	4  	2 	2 	0 	  7:4   	+3 	8
    6. 	(5.) 	1. FC K'lautern 	4  	2 	1 	1 	  8:5   	+3 	7
    7. 	(4.) 	Hannover 96      	4  	2 	1 	1 	  6:6   	0 	7
    8. 	(8.) 	Bayer Leverkusen 	4  	1 	2 	1 	  7:8   	-1 	5
    9. 	(11.) 	FC Bayern München 	4  	1 	2 	1 	  2:3   	-1 	5
    10. 	(13.) 	FC St. Pauli           	4  	1 	1 	2 	  4:4   	0 	4
    11. 	(10.) 	SV Werder Bremen 	4  	1 	1 	2 	  5:8   	-3 	4
    12. 	(14.) 	1. FC Köln           	4  	1 	1 	2 	  4:7   	-3 	4
    13. 	(8.) 	Borussia M'gladbach 	4  	1 	1 	2 	  7:15  	-8 	4
    14. 	(18.) 	VfB Stuttgart      	4  	1 	0 	3 	  9:7   	+2 	3
    15. 	(12.) 	Eintracht Frankfurt 	4  	1 	0 	3 	  6:6   	0 	3
    16. 	(15.) 	1. FC Nürnberg        	4  	0 	3 	1 	  3:4   	-1 	3
    17. 	(16.) 	VfL Wolfsburg          	4  	1 	0 	3 	  6:8   	-2 	3
    18. 	(17.) 	FC Schalke 04      	4  	0 	0 	4 	  3:9   	-6 	0
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 19-09-2010 më 13:20

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga xennie_boy Lexo Postimin
    Une ndeshjen nuk e pashe. Loje e dobet nuk e di a duhet t'a quajme, por, shfrytezimi i shanseve apo rasteve eshte me te vertete KATASTROFIK...Pse Gomez e jo Olic? une them se ka te drejte, ngaqe Olic sivjet eshte teper larg formes se sezonit te kaluar. Gomez mund te jape me shume momentalisht. Ajo qe po me brengos eshte fakti qe LvG nuk po vendos per nje formacion. Njehere e shohim Altintop ne te majte ku ( pervec lojes me Lyon ku edhe nuk kishte ndonje kundershtar te forte perballe ) ai ne ate krah ka qene nje deshtim. e pame edhe kunder Romes. Sot vendos Toni Kroos ne nje pozite te cilen thuajse asnjehere nuk e ka luajtur. Kroos kunder Romes ishte fantastik. Ne pozicionin e mesfushorit qendror-sulmues, Kroos, eshte nje BOMBE, me Ribery dhe Mueller ne krahe. Biles, ka qene LvG vete ai i cili ka thene se me Kroos planifikon ne pozicionin e 10-es. Nuk e di se cilat jane arsyet por eshte duke humbur kohe KOT...

------------------BUTT-----------------
    Lahm---v Buyten---Badstuber---Contento
    -------v Bommel---------Schweinsteiger-------
    Mueller----------KROOS------------Ribery
    ------------------Klose/Gomez* ---------

* Gomez ne kete rast do furnizohej me shume, ngaqe si Mueller dhe Kroos ashtu edhe Ribery jane lojtare qe pasojne me shume ne krahasim me Robben i cili tenton me shume te godase Porten...

Uroj qe Louis van Gaal te vendose sa me shpejte per nje formacion 'Fiks' edhe t'i japim fund serive negative!!!!

GO BAYERN GO!!!!
    Nuk pajtohem me ty plotësisht

Formacioni i Bayernit vazhdimisht ka qenë 4-4-2, e jo 4-5-1

Ky ishte formacioni i dikurshe i Bayernit:

-------------------------------Butt

---------------Van Buyten------------Demichelis
    --Lahm--------------------------------------------------Badstuber

---------------Van Bommel----------Schweinsteiger
    --Robben-------------------------------------------------Ribery

------------------------------Muller
    -------------------------------Oliç

E dim se na mungon Robben, Badstuber është kthyer në poziten e tij të duhur dhe Contento është i mrekullueshem në atë pozitë.
    Gomez e pamë çfarë humbi në ndeshjen kundër Werder Bremenit ku përballë me portierin u mundua t'a paraboloj lojë e tij si një amatori, tipike si Luca Toni dikur. Poashtu edhe në ndeshjen kundër Kolnit, lojë teper e dobët, iu ndaleshin aksionet. Nëse Oliçi nuk është në formë, është Klose, megjithëse mendoj se Oliçit nuk i është dhënë rast të tregohet, kurse Gomezit po dhe ai vazhdimisht po na zhgënjen. Gomezi luan në çdo ndeshje dhe nuk shenon, Oliçi nuk luan në çdo ndeshje.
    Duke i pas parasysh të gjitha mungesat formacioni që tani do të duhej të ishte është ky:

---------------Van Buyten------------Badstuber
    --Lahm--------------------------------------------------Contento

--Altintop (Kroos)---------------------------------------Ribery

------------------------------Klose (Oliç)
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Nuk pajtohem me ty plotësisht

Formacioni i Bayernit vazhdimisht ka qenë 4-4-2, e jo 4-5-1

Ky ishte formacioni i dikurshe i Bayernit:

---------------Van Buyten------------Demichelis
    --Lahm--------------------------------------------------Badstuber

--Robben-------------------------------------------------Ribery

-------------------------------Oliç

E dim se na mungon Robben, Badstuber është kthyer në poziten e tij të duhur dhe Contento është i mrekullueshem në atë pozitë.
    Gomez e pamë çfarë humbi në ndeshjen kundër Werder Bremenit ku përballë me portierin u mundua t'a paraboloj lojë e tij si një amatori, tipike si Luca Toni dikur. Poashtu edhe në ndeshjen kundër Kolnit, lojë teper e dobët, iu ndaleshin aksionet. Nëse Oliçi nuk është në formë, është Klose, megjithëse mendoj se Oliçit nuk i është dhënë rast të tregohet, kurse Gomezit po dhe ai vazhdimisht po na zhgënjen. Gomezi luan në çdo ndeshje dhe nuk shenon, Oliçi nuk luan në çdo ndeshje.
    Duke i pas parasysh të gjitha mungesat formacioni që tani do të duhej të ishte është ky:

---------------Van Buyten------------Badstuber
    --Lahm--------------------------------------------------Contento

--Altintop (Kroos)---------------------------------------Ribery

------------------------------Klose (Oliç)
    Po vazhdoi te vendose Kroos ne te djathte apo ne te majte e jo ne Qender, do shohim nje deshtim te radhes te nje talenti gjerman.
    Pjesa e formacionit ( 4-5-1 ose 4-4-2) eshte ceshtje 'gishtash', dua te them se une nuk kam dashur te shpreh se me cilin sistem do luajne sepse sistemin tashme e dijme te gjithe, une vetem desha te theksoj se cilet lojtare do duhej te luajne.
    Olic jo se nuk me pelqen, por momentalisht eshte disi i pakoncentruar. Klose eshte me faza, here luan shume mire, here luan pak me mire se une
    Gomez eshte ende jostabil ngaqe i mungon vetebesimi. Ka kaluar nje sezon te tmerrshem si ai i kaluari dhe si te gjithe te tjereve edhe atij i nevojitet kohe per te marre veten.
    Megjithate une vazhdoj te insistoj se van Gaal duhet te vendose per nje formacion definitiv...

U pershendes te gjitheve dhe SUKSESE per ndeshjen e sotme!!!

GO BAYERN GO!!!

Faqja 28 prej 56 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •