Close
Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 408
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ato qe kam njohur ketu nga Kosova kane qene te gjitha me dashnore. Megjithate nuk mund ti fus te gjitha ne nje thes, se ato nuk perfaqesojne gjithe Kosoven ashtu si dhe ato nga Shqiperia qe mund te kesh pare ti.
    As nuk kam pse bej krahasime me njeri. Secili e mban nderin per vete, dhe jo per lagjen, qytetin e shtetin ku jeton.
    mi@ sa mir qe e pranove qe secili tregon kulturen e vet,je ti ajo qe e tregon e para,nga je ??

Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Une ne fakt nuk mund te them se e njoh Shqiperine aq mire, eshte vetem nje pershtypje siperfaqesore qe kam fituar dhe me shume nga ajo qe kam lexuar ketu gjykoj. Besoj se e njejta vlen edhe Mian edhe disa tjere ketu qe dalin e na flasin me aq kompetence per Kosoven

Pra boll e bete temen top ping pongu.

Epo me mire me e mira eshte hajde njehere nga jugu i Shqiperise, se me sa shoh ketu per kosoven po shkruhen plot gjera, Mos mendo mire ketu keq atje.
    Njerez jemi, zakone kemi , ne mos une ke ti zakone, ne mos ti kam une zakone.
    Persa u perket paragjykimeve, mos u bazo te ato qe te thote mia, hajde nga jugu i shqiperise, psh nga Vlora, Fieri... te tregojme se cfare bejne njerezit.

Mos i mbani meshkujt me te mire se ata shqiptare, ne kohen e xhaxhit kishin te gjithe edukate, tani eh u ndryshuan gjerat.
    Nga eksperienca ime ketu po them, kosovaret kane kohe te mesojne cfare do te thote tolerance( me falni per shprehjen)

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga RUDIGER Lexo Postimin
    ne shtepi kosovaresh kur vjen miku, doren gruaja nuk e jep, dhe rri pronto ne kembe, nuk i lejohet as te ulet.
    une nuk e kam me te degjuar.

kta jan 5000 vjet prapa botes mi@, ca thua ti
    kurse kta te maqedonise akoma me teper, 10000 vjet.

Ore kopuk nuk dua ti ndaj asnjeher i cilit eshte thjesht dicka qe me pelqen e them sic e thash edhe me lart por nuk ofendova.

Ti na ofendon neve hahaha,me thuaj ku je tash ne greqi apo Itali ore greko maskara thuaje te verteten,apo mos jeni rokur me drog dicka se ja keni doren kesaj pune.

Me thuaj e vrave vellaun per 500 lek.
    E marrtove(shite) motren me nje serb apo sllav ne pergjithsi per sa lek ore.
    Sa femra shqiptare ke shit ne itali ore kopuk.

U ka mbet pak moral apo si ja keni bere.

Ju tjeret me falni mos u prekni dicka,por ne qoftese keni dicka me thoni,kuptohet ja them atij qe e meriton stoleroj as nje pik te vogel ofendimi.

Shqiptarit kam then ktheja ashtu si e don se perndryshe ta han koken.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ore bindjet e mia jane qe kosovaret jane ne pergjithesi me nalt ne disa aspekte se shqiptaret e Shqiperise. dhe kete nuk e ndryshoj. perkunder faktit se Mia ne cdo postim mundohet te na tregoje se shqiptaret e Kosoves jane keshtu jane ashtu. Ore na leni te ankohemi ne femrat e Kosoves per ta, nese ka dicka per tu ankuar
    O leje se kjo i njeh me mir,,,krisi belaja

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Me thuaj e vrave vellaun per 500 lek.
    Këtu gabove! Do ta kishte vra edhe vëllanë, por problemi është se duhet te blej plumb tjetër, e nuk ka qejfe te beje harxhime! Pshtoj vëllai!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    Pra boll e bete temen top ping pongu.

Epo me mire me e mira eshte hajde njehere nga jugu i Shqiperise, se me sa shoh ketu per kosoven po shkruhen plot gjera, Mos mendo mire ketu keq atje.
    Njerez jemi, zakone kemi , ne mos une ke ti zakone, ne mos ti kam une zakone.
    Persa u perket paragjykimeve, mos u bazo te ato qe te thote mia, hajde nga jugu i shqiperise, psh nga Vlora, Fieri... te tregojme se cfare bejne njerezit.

Mos i mbani meshkujt me te mire se ata shqiptare, ne kohen e xhaxhit kishin te gjithe edukate, tani eh u ndryshuan gjerat.
    Nga eksperienca ime ketu po them, kosovaret kane kohe te mesojne cfare do te thote tolerance( me falni per shprehjen)
    Mua me befasoi Mia kur tha ne Kosove femrat i lajne kembet dikujt, une nuk e di qe ka dicka ashtu ne Kosove. Une nuk i njoh zakonet e jugut, prandaj edhe nuk flas per to, dhe e di qe ka ketu jugore qe din me shume per ato gjera.

Ato gjeneralizime per Kosoven qe behen ketu eshte per ta kap koken me te dy duart. Ne mbase duhet te jemi me tolerante, mirepo edhe ju duhet te jeni me pak paragjykues dhe thashethemexhi.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Këtu gabove! Do ta kishte vra edhe vëllanë, por problemi është se duhet te blej plumb tjetër, e nuk ka qejfe te beje harxhime! Pshtoj vëllai!
    Jo mjafton te vras vellaun e vet ai se nuk i duhet plumb per armikun sepse armikun e ka me vlla se vllau,sgaboj leht strange,e di cka foli.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    akoma nuk e kuptuat qe mos-dhenia e dores eshte mekat. Ka lidhje me fene muslime. Dhe kjo eshte me e theksuar te kosovaret, pasi ato jane me "ekstremista" se muslimat e shqiperise. Dh para fese, keto njerez nuk dine se c'eshte respekti apo edukata. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Jo mjafton te vras vellaun e vet ai se nuk i duhet plumb per armikun sepse armikun e ka me vlla se vllau,sgaboj leht strange,e di cka foli.
    Një bashkëfshatar i imi ka pshtua gjalle! I kish thëne njeri ati tjetrit ta vrasim, ai tjetri kish thëne jo se duhet te blej plumb tani s'dua te bej harxhime!
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    akoma nuk e kuptuat qe mos-dhenia e dores eshte mekat. Ka lidhje me fene muslime. Dhe kjo eshte me e theksuar te kosovaret, pasi ato jane me "ekstremista" se muslimat e shqiperise. Dh para fese, keto njerez nuk dine se c'eshte respekti apo edukata. lol
    ja doli edhe nje armike,,vertet jeni ka e teproni,a po shihni a ju duhen syzet?kush kend e ofendoi ketu lexo mir pinko para se te qesesh vrer nga mendja jote ok.

Faqja 23 prej 41 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •