Pra boll e bete temen top ping pongu.
Epo me mire me e mira eshte hajde njehere nga jugu i Shqiperise, se me sa shoh ketu per kosoven po shkruhen plot gjera, Mos mendo mire ketu keq atje.
Njerez jemi, zakone kemi , ne mos une ke ti zakone, ne mos ti kam une zakone.
Persa u perket paragjykimeve, mos u bazo te ato qe te thote mia, hajde nga jugu i shqiperise, psh nga Vlora, Fieri... te tregojme se cfare bejne njerezit.
Mos i mbani meshkujt me te mire se ata shqiptare, ne kohen e xhaxhit kishin te gjithe edukate, tani eh u ndryshuan gjerat.
Nga eksperienca ime ketu po them, kosovaret kane kohe te mesojne cfare do te thote tolerance( me falni per shprehjen)
Ore kopuk nuk dua ti ndaj asnjeher i cilit eshte thjesht dicka qe me pelqen e them sic e thash edhe me lart por nuk ofendova.
Ti na ofendon neve hahaha,me thuaj ku je tash ne greqi apo Itali ore greko maskara thuaje te verteten,apo mos jeni rokur me drog dicka se ja keni doren kesaj pune.
Me thuaj e vrave vellaun per 500 lek.
E marrtove(shite) motren me nje serb apo sllav ne pergjithsi per sa lek ore.
Sa femra shqiptare ke shit ne itali ore kopuk.
U ka mbet pak moral apo si ja keni bere.
Ju tjeret me falni mos u prekni dicka,por ne qoftese keni dicka me thoni,kuptohet ja them atij qe e meriton stoleroj as nje pik te vogel ofendimi.
Shqiptarit kam then ktheja ashtu si e don se perndryshe ta han koken.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Mua me befasoi Mia kur tha ne Kosove femrat i lajne kembet dikujt, une nuk e di qe ka dicka ashtu ne Kosove. Une nuk i njoh zakonet e jugut, prandaj edhe nuk flas per to, dhe e di qe ka ketu jugore qe din me shume per ato gjera.
Ato gjeneralizime per Kosoven qe behen ketu eshte per ta kap koken me te dy duart. Ne mbase duhet te jemi me tolerante, mirepo edhe ju duhet te jeni me pak paragjykues dhe thashethemexhi.
akoma nuk e kuptuat qe mos-dhenia e dores eshte mekat. Ka lidhje me fene muslime. Dhe kjo eshte me e theksuar te kosovaret, pasi ato jane me "ekstremista" se muslimat e shqiperise. Dh para fese, keto njerez nuk dine se c'eshte respekti apo edukata. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt