[QUOTE=Sueda;2728757]KETU E KE GABIM I NDERUAR MOS DALJA E GRUAS PARA MESAFIRIT SKA LIDHJE ME RESPEKTIN.PSE MORE TI DALE NDESH ME E DITE MUA EDHE ME PELQEN KJO TRADIT.
QUOTE]
Vjen ndonje shok i burrit p.sh ,hyn ne shtepi edhe ju nuk i folni ? ,APO ata miqte nga anet e juaja kafshojne?
Gjest me i ulet ,per mendimin tim ska,medemek se te me prek doren ai eksitohet?
Kjo ndodhe ne daqi me dite veq te muslimanet ,ne njeren ane predikojne moral ,ne anen tjeter marrin masa te ashpra parandaluese(se ato predikimet per moral ju bin posht veq sa ta shohin nje femer)me ferexhe e me betere.
Kjo tregon se muslimanet kane moral shume te ulet,ndoshta edhe nuk jane fajtor per gjendjen e tyre (qe eksitohen ne cdo gje dhe cdo kund),por natyra eshte treguar mizore me ta.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-05-2010 më 13:14
Shume shpesh shkoj tek shoket dhe vine dhe nuk e kemi ket gjest te mosdhenjes se dores, por shkojme dhe vime gruaja jua jep doren dhe mua gjithashtu ma japin doren dhe ska asgje te keqe,lkjo teme eshte mire te bartet tek forumi myslimanovehabistoshiit.
Hapja e kesaj teme eshte pak tendencioze dhe shume paragjykuese ndaj zonave te vecanta te banuara me shqiptare.
E bukura e jetes shqiptare eshte se ne zona te ndryshme ke tradita te ndryshme dhe kjo flet per nje popull te vjeter.
Kurre nuk me shkuar mendja te paragjykoj faktin se ne zona te ndryshme, ka tradita te ndryshme te pritjes dhe te percjelljes.
Perkundrazi i kam respektuar ato tradita dhe kurre nuk kam patur asnje aresye qe te shprehem se kjo me pelqen e kjo nuk me pelqen.
Cdo familje ka te drejten qe te percaktoje rregullat e veta!
Ajo qe per ty te duket si primitivizem, per tjetrin eshte dicka normale dhe detyra jote eshte te respektosh tjetrin ashtu si ai eshte!
Po ti jape vetem doren ska ndonje gje te keqe po problemi vjen me vone se i jep edhe krevatin![]()
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
teme bullshit.
duket si forum afgan
ndonjerit do ti shkrepet ne koke te hape teme, a duhet ndaluar TV ne shqiperi.
Mire e ke ti. Duhet respektuar rregulli i tjetrit, por a e di ky qe ben keto rregulla se shkel rregullin e nje familje tjeter kur nuk i jep doren mikut? Po kur vete ky/kjo te shtepia e tjetrit e thyen rregullin e vendosur ne shtepine e tij? A ja jep doren te zonjes/te zotit te shtepise ku hyn?
Se cfare ben ti ne shtepi brenda familjes eshte puna jote, por kur ky rregull i joti prek cenon rregullin e tjetrit qe hyn apo i hyn ti ne shtepi atehere nuk eshte aq personale dhe e pademshme.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 24-05-2010 më 14:17
Krijoni Kontakt