Close
Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 408
    Larguar..
    Anëtarësuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar më parë nga Lati. Lexo Postimin
    Ju ishit disa tipa që mezi po pritshi ''SE SI TE POSHTERSOJME SHQIPTARET JASHTE KUFIJVE '' , mezi po pritshi te hapen disa thema te tilla qe ty shfryni epshet e juaja si duket
    Po neve deri dje sguxonim as kafshe ti leme ne oborr prej juve , (qe jetonin afer kufirit ) se na vodhshi , he-he-he . E per bordellet ne Evrop mos te flasim sa eshte antarsimi i disave atje .

Kush qenke ti aman

Kushdoqofsh hajd shendet.
    Tema nuk ka cfare te diskutohet me.
    Po deshe rri dhe trego historira.
    Bye

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Ju ishit disa tipa që mezi po pritshi ''SE SI TE POSHTERSOJME SHQIPTARET JASHTE KUFIJVE '' , mezi po pritshi te hapen disa thema te tilla qe ty shfryni epshet e juaja si duket
    Po neve deri dje sguxonim as kafshe ti leme ne oborr prej juve , (qe jetonin afer kufirit ) se na vodhshi , he-he-he . E per bordellet ne Evrop mos te flasim sa eshte antarsimi i disave atje .
    na e thuaj anetaresimin aman
    se jam kurioz
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga gloreta Lexo Postimin
    he moj he nuk ta jap doren se me merr gjithe krahun
    Se mos ja jep doren mi ,se te ngordha

Jepjani doren njeri - tjetrit dhe mos u zini

Te jem si kto moderatoret e mbyll kte teme,se tema nga diskutim ,kalohet ne ofendim

Kalofshit mire
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Si shishe birre do i kete :D a thua qe do ja japi .........doren ta takoj :D
    Hahaaaaaaaaa....Kisha kohe qe se kisha degjuar;si shishe birre......hahaaaaaaa.

Po i pati si shishe birre,do tja kerkojm....doren.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Na thinet duke na tregu emancipime te m... ketu , se sikur nuk ju njofim ju se sa vleni ''LARTEMADHIRA'' juaj , he-he-he .

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Na thinet duke na tregu emancipime te m... ketu , se sikur nuk ju njofim ju se sa vleni ''LARTEMADHIRA'' juaj , he-he-he .
    Po dal jashte teme
    Kur na njifni qe jemi katunar,fetar,hajni dhe te prapambetur ne emancipim perse doni te bashkoheni me neve?
    thinet-thinjet
    LARTMADHIRA-LARTMADHERIJA
    prsh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2010
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga Octapodus Lexo Postimin
    Po dal jashte teme
    Kur na njifni qe jemi katunar,fetar,hajni dhe te prapambetur ne emancipim perse doni te bashkoheni me neve?
    thinet-thinjet
    LARTMADHIRA-LARTMADHERIJA
    prsh
    Qe te ju bejm Shqiptarë , se per momentin Zoti ju rujt , as vetem nuk e dini se cka jeni ,( në përjashtim disa qe jane vertet atdhetarë) ..
    Aq larg jeni sa qe e mbani vendin e fundit ne Evrope , e neve na tregoni pralla te hamomit këtu , sa qe edhe inat sju vie te martoheni me SERB .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    J
    Po tregoni surratin e vertet tani. Jo me kot thoshin ca nga Kosova ne kohen e luftes se 97 qe kete qe bete ju per ne, ne nuk do e benim per ju. Boll na u hoqet sikur u dogjet nga dashuria, patriotizmi, ndershmeria, emancipizmi etj. Doni te genjeni veten
    ?.
    Genjejeni se ne s'na genjeni dot.
    Prostitutat e Shqiperise pse ikin ne Kosove? Dalin me me fitim andej?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Qe te ju bejm Shqiptarë , se per momentin Zoti ju rujt , as vetem nuk e dini se cka jeni ,( në përjashtim disa qe jane vertet atdhetarë) ..
    Aq larg jeni sa qe e mbani vendin e fundit ne Evrope , e neve na tregoni pralla te hamomit këtu , sa qe edhe inat sju vie te martoheni me SERB .
    ne te fundit e europes
    e ju
    se nuk i ndjek keto statistikat
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Historikisht jemi Shqiptare ne kendej
    prsh

Faqja 35 prej 41 FillimFillim ... 253334353637 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •