Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    A ka dikush qe ju nervozon kur jeni duke hecur ne kembe ose duke vozitur?

A ka shofere te pa ndergjegjshem te cilet s'kane lidhje nga rregullat e qarkullimit?

Si jepen lejet e qarkullimit nga istitucionet perkatese ( me merite ose pa merite).
    A ju ka rastisur ndonje dite te kaloni ne trotuar dhe te trembeni per vdekje nga buria e ndonje makine te madhe te zeze me nje hekur metalik te shndritshem perpara qe po nuk levizet nga trotuari(qe eshte dhe rruga personale e kesaj makines) eshte gati tu mar perpara ?

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    A ju ka rastisur ndonje dite te kaloni ne trotuar dhe te trembeni per vdekje nga buria e ndonje makine te madhe te zeze me nje hekur metalik te shndritshem perpara qe po nuk levizet nga trotuari(qe eshte dhe rruga personale e kesaj makines) eshte gati tu mar perpara ?

Te merr perpara se ngajtesi i asaj maqine te zeze, eshte njeriu i cili para disa viteve nuk ka dite ti ngrahe edhe gomarit .

Policia rrugore eshte e kualifikuare per qarkullim te mushkave dhe gomareve .

A i keni pare ata Cobanet qe kthehen prej gurbetit me BMW-ja, qe nuk respektojne asgje?

E gjithe rruga eshte e tija, s'ka djal nane qe i del para.

Ama ketu ne Shqiperi ben probleme , se atje ne Italy ose Gjermani, ja thejne hundet me gjoba.
    Ndrysho Firmėn

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    A i keni pare ata Cobanet qe kthehen prej gurbetit me BMW-ja, qe nuk respektojne asgje?

Ama ketu ne Shqiperi ben probleme , se atje ne Italy ose Gjermani, ja thejne hundet me gjoba.
    Shum e sakt kjo dalin prej kontrolle ketu.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin

Ne Shqiperi ata te gurbetit sjellin probleme ne trafik, pake me larte ju thashe se policia rrugore e trafikut ne Shqiperi, eshte e kualifikuare per trafik gomaresh dhe mushkave .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Me nji fjale: Sa ne shqiptaret kemi kulture te qarkullimit rrugor.
    Nuk eshte pun kulture them une ,por aty nuk ka shtet qe te zbatohen rregullat e qarkullimit rugor .Policia rrugore eshte bloz.Kur je ne makine do te ecesh ,je me vones ,ke qef te ikesh shpejt ,etc.etc ,dhe po nuk te mbajti nje cik 'frika' nuk te shkon ne mendje rregullat qofte per kembesorin dhe Per shoferin .Te jap une nje shembull dhe do qeshesh besoj .

Kusheriri im kthehet nga shkolla ne kembe (15vjec) ne usa dhe nuk priti te ndizej shenja e semaforit per kalimtare ( shqiptar esapi )dhe per fatin e tij te keq e ndaloi state police dhe i vuri 160$ gjobe sa une nuk e besova dhe kam qeshur me lot dhe ka ngelur si mesele ketej nga fisi im kjo gje.Tani qe ka frike pret sa ndizet semafori ne jeshile dhe kalon .E njejta gje ndodh edhe me shoferet i kalove 10 pike ne patente qaje me lot ca vite makinen ,se po te kapen qe s'ke patent dhe nget makinen hengre dhe burg .Prandaj duhet shteti ,ligji dhe i cik frike(ne thonjza) dhe c'do gje rregullohet ,por ne shqiperi eshte shpejT akoma se me 2 milekshe kalon lumin dhe maunet me 'GJETHE PLEPI'

Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    Nuk eshte pun kulture them une ,por aty nuk ka shtet qe te zbatohen rregullat e qarkullimit rugor .Policia rrugore eshte bloz.Kur je ne makine do te ecesh ,je me vones ,ke qef te ikesh shpejt ,etc.etc ,dhe po nuk te mbajti nje cik 'frika' nuk te shkon ne mendje rregullat qofte per kembesorin dhe Per shoferin .Te jap une nje shembull dhe do qeshesh besoj .

Kusheriri im kthehet nga shkolla ne kembe (15vjec) ne usa dhe nuk priti te ndizej shenja e semaforit per kalimtare ( shqiptar esapi )dhe per fatin e tij te keq e ndaloi state police dhe i vuri 160$ gjobe sa une nuk e besova dhe kam qeshur me lot dhe ka ngelur si mesele ketej nga fisi im kjo gje.Tani qe ka frike pret sa ndizet semafori ne jeshile dhe kalon .E njejta gje ndodh edhe me shoferet i kalove 10 pike ne patente qaje me lot ca vite makinen ,se po te kapen qe s'ke patent dhe nget makinen hengre dhe burg .Prandaj duhet shteti ,ligji dhe i cik frike(ne thonjza) dhe c'do gje rregullohet ,por ne shqiperi eshte shpejT akoma se me 2 milekshe kalon lumin dhe maunet me 'GJETHE PLEPI'
    Heeeeheeee...

Ndrysho Firmėn

Sa specifike qe jemi !!!
    Ndrysho Firmėn

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •