Ajo femer qe eshte krenare se eshte nene,mundet ti jap femise gji kudo,edhe ne vendet publike.Ne kulturat tjera dalin femrat ne plazh siper pa kostume dhe nuk behet kjameti.
Ajo femer qe eshte krenare se eshte nene,mundet ti jap femise gji kudo,edhe ne vendet publike.Ne kulturat tjera dalin femrat ne plazh siper pa kostume dhe nuk behet kjameti.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Eshte dicka shume normale
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Ke nevoje per perkthim?
- Ne rast emergjence, nuk jam kundra.
- Ne rast se e ke mendjen te sorollatesh rrugeve, nderkohe qe je me femije te vogel, e me pas ta ushqesh jashte, duke mos patur parasysh as kushtet minimale te higjenes, nuk me duket e arsyeshme.
E kuptove tani beharo?
Nuk ka orare dhe rregulla per nje foshnje,pin kur i pihet e flen kur ka gjume.
Per ta rregullat nuk ekzistojne,nuk kane orare.
Nje nene qe i jep te pije foshnjes,eshte veprimi per te cilin,nuk ka fjale qe ta pershkruajne,sepse i perket hyjnores.
Nuk eshte qe nxirr cicat ne publik dhe jepi te pije foshnjes e mbaron aty.
Nje nene qe ushqen foshnjen ushqen jeten.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Shume e papranueshme ! Xhest fshataresk, te kujton Muuuuu. Lopen. Lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
une nuk shoh ndonje gje te cuditshme ktu se i teket fmiut qe te ulerasi dhe t'ia caje veshet nenes nuk besoj se ajo do shoje ne dyqan dhe ti bleje qumesht lope,nuk besoj se e bejne per qef........ ato nuk kane cfare te bejne gje tjeter vecse te ndjekin instiktin e nenes
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
cfare quan ti rast emergjent.?!
qe te pritesh femijen deri sa te behet per spital...?!atehere nuk nevoje per ushqim,por per mjekim!
pritna zot,sikur nanat shqiptare te kishin bere ashtu sic thua ti,duke lane femijet e tyre pa ju dhane gjirin per arsye kushtesh higjenike,
nuk do ishte rritur asnje femij ne shqiperi! harrove ti se me shume se gjysma e shqiptarev jane rritur neper fusha kohen kapedanit tuaj!
Force nuk eshte ndonje kenaqesi te bredhesh me shume se dy ore rrugeve me foshnje te vogel.
Eshte lodhje dhe torture. Te pakten keshtu ka qene per mua.
Foshnjet e vogla deri ne 5-6 muajsh te pakten duhen nderruar e ushqyer cdo dy ore. Nuk ka orar te caktuar. Ka raste sa e ke nderruar , te duhet ta nderrosh prape. Dhe disa femije pijne orar pa orar. Varet si e ka mesuar nena, apo si ja ka gjet nena anen per ta qetesuar femijen.
Vet nuk u kam dhene gji se nuk kam patur qumesht.
Tmerri im ishte, dhe akoma eshte kur shkoj ne takime me doktora per femijet sidomos. Vetem vajtja dihet, se kthimi ....Je e detyruar te rrish me ore te tera atje. Kur iki ne spitale furnizohem mire me pampersa, veshje dhe ushqim per femijen.
Vetem ne keto raste kam pare nena qe i ushqejne femijet me gji ketu. E mbulojne gjoksin me nje pecete. Nuk ka asgje per te pare. Ne raste te tjera s'kam pare me thene te drejten. Mbase futen ne makinen e tyre kur duan ta ushqejne femijen me gji.
Eshte shume e sikletshme dhe per nenen besoj te ushqeje femijen ne publik.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 23-05-2010 më 11:49
Cdo gje varet nga femija..dhenia e gjirit ne shumicen e rasteve nuk eshte me orare te caktuara si ndodh kur foshnja ushqehet me qumesht artificial, shkaku eshte perberja e qumeshtit qe eshte ndryshe nga pluhuri artificial. Nuk jam dakord me ato nena qe japin gji ne vendet super te frekuentuar nga njerezit madje edhe duke bere muhabet me te tjere; sikur te gjenin nje vend me te izoluar dhe te qete sdo ishte keq si per ato ashtu edhe per femijen duke perjashtuar rastet emergjence kuptohet
Krijoni Kontakt