Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8

Tema: Infeksion

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

Infeksion

para Dis Vitesh,me Mire Para Nja 5 Vitesh Pata Infeksion Ne Penis,simptomat Ishin Djegje Te Forta Ne Kanalin Nga Ku Del Urina Dhe Bashke Me Te Gjate Berjes Se Urines Kishte Dhe Dalje Lengu Te Bardhe Ne Menyre Te Te Pakontrolluar,ngaqe Ishin Dhimbje Te Medha Pas Dy Ditesh Ne Kete Gjendje Shkova Ne Spital U Vizitova Me Bene Analize Sperme ,gjaku Dhe Urine Dhe Pasi Me Dhane Disa Ilace Dhe Gjelpera U Ktheva Perseri Ne Normalitet.

Kur Pyeta Doktoret Se Cfare Kisha Me Thane Se Duehj Te Kisha Kujdes Se Ndoshta Une Apo Partnerja Ime Kishin Probleme Serioze,gje Q Me Pare Mua Sme Kishte Ndodh Asnjehere,por Mendoj Se Pasi Kisha Bere Seks Me Nje Dosido Mund Te Me Kete Shkaktuar Kete Gje.

Tani Pas 5 Vitesh Skam Pasur As Edhe Nje Problem Te Vogel Me Penisin A Mendoni Se Ajo Qe Kam Kaluar Te Jete Sheruar Plotesisht?
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    ik ke doktorri , ne ktu smund te shohim gje

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Mos shko tek doktori,se nuk marin vesh!Shko tek ndonje fetar,qe te keshilloj prerjen.....

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Nuk bere prape analiza pas asaj?
    Nqs vazhdojne akoma cuksjet, rrjedhje e lengut atehere pa dyshim ke.Ose kur sperma ka ere te keqe.
    Kur njeri nga partneret ka keto shqetesime duhet dhe tjetri te kurohet sepse prape do ndodhi e njejta gje.
    Keto gjera jane te zakonshme ne jeten sexuale.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO Lexo Postimin
    para Dis Vitesh,me Mire Para Nja 5 Vitesh Pata Infeksion Ne Penis,simptomat Ishin Djegje Te Forta Ne Kanalin Nga Ku Del Urina Dhe Bashke Me Te Gjate Berjes Se Urines Kishte Dhe Dalje Lengu Te Bardhe Ne Menyre Te Te Pakontrolluar,ngaqe Ishin Dhimbje Te Medha Pas Dy Ditesh Ne Kete Gjendje Shkova Ne Spital U Vizitova Me Bene Analize Sperme ,gjaku Dhe Urine Dhe Pasi Me Dhane Disa Ilace Dhe Gjelpera U Ktheva Perseri Ne Normalitet.

Kur Pyeta Doktoret Se Cfare Kisha Me Thane Se Duehj Te Kisha Kujdes Se Ndoshta Une Apo Partnerja Ime Kishin Probleme Serioze,gje Q Me Pare Mua Sme Kishte Ndodh Asnjehere,por Mendoj Se Pasi Kisha Bere Seks Me Nje Dosido Mund Te Me Kete Shkaktuar Kete Gje.

Tani Pas 5 Vitesh Skam Pasur As Edhe Nje Problem Te Vogel Me Penisin A Mendoni Se Ajo Qe Kam Kaluar Te Jete Sheruar Plotesisht?
    Ajo qe ke kaluar quhet uretrit dhe mund te riperseritet nese nuk perdor mjete mbrojtese gjate marredhenieve seksuale.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    kini kujdes se keto lloj infeksionesh ngjiten edhe nepermjet internetit

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    hahaha Marya mos perhap panik! kane per te shpikur shume shpejt edhe nje prezervativ virtual per keto lloj problemesh po he..
    eshte mire te mbajme seriozitet ne kete rubrike

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    hahaha Marya mos perhap panik! kane per te shpikur shume shpejt edhe nje prezervativ virtual per keto lloj problemesh po he..
    eshte mire te mbajme seriozitet ne kete rubrike
    me fal
    por na e shpifen ca
    bejne dashuri me sy mbyllur si hamshore qe jane dhe ne duhet te vrasim mendjen si te sherohen.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •