Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 121
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Shalom Fishtani1
    Allahu te shperblefte inshallah edhe ty per urimet...
    Edhe jehudet me baballar islamik mungonin ketu
    Alejkum
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Mu duk te keto faqet e fundit sikur isha te tema e Batos. Na bete lemsh, na bete!
    Po ne skemi faj.me kamera po miremi

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-02-2010
    Postime
    125
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Alejkum
    Askund nuk ka te jane ne nje forum edhe Talibanat musliman edhe talibanat te krishtere.MASHALLAH

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Alejkum
    Une nuk jam jehud... po feja ime me meson te "shperndaj shalomin". Ca ti bej...

Pse ti gabel me baba arab je pershembull qe pershendet me "selam alejkum"? Jo...
    E pra ne shpirtin e tolerances fetare, ne duhet ta pershendesim njeri tjetrin me fjale te mira, packa se jane ne gjuhe te huaj.

Ai e di me se miri.

Une nuk jam jehud... po feja ime me meson te "shperndaj shalomin". Ca ti bej...

Pse ti gabel me baba arab je pershembull qe pershendet me "selam alejkum"? Jo...
    E pra ne shpirtin e tolerances fetare, ne duhet ta pershendesim njeri tjetrin me fjale te mira, packa se jane ne gjuhe te huaj.

Ai e di me se miri.
    Une jehudet dhe te krishteret nuk i pershendes me "Es selamu alejkum" pasi pejgameri yne salallahu alehi ue selam , na ka mesuar t'jua kthejm pershendetjen vetem me "alekum" e kupton ? Jo ? Epo kujt i plasi...........!!
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Neve na mesohet ti pershendesim te gjithe me dashuri. Shalom dhe selam jane fjale simotra.
    Mazel tov... Edhe mos u nxeh...

Neve na mesohet ti pershendesim te gjithe me dashuri. Shalom dhe selam jane fjale simotra.
    Mazel tov... Edhe mos u nxeh...
    Une nuk po nxehem aspak, perkundrazi, me pelqen te debatoj me ty , heret ose vone, do jesh ti qe do me pershendesesh me fjalen e bukur Es selamu alejkum, ndersa une jo vetem ty, po asnjeher nuk do ta perdor ate pershendetje qe ti citon.
    Alejkum
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une nuk po nxehem aspak, perkundrazi, me pelqen te debatoj me ty , heret ose vone, do jesh ti qe do me pershendesesh me fjalen e bukur Es selamu alejkum, ndersa une jo vetem ty, po asnjeher nuk do ta perdor ate pershendetje qe ti citon.
    Alejkum
    Inshallah nje dite do te mesoj edhe une te pershendesi si ka keshilluar i larti Muhamed salallahu alehi ue selam. Shpresoj...
    Mazel tov...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po ta pershendesni njeri-tjetrin ne gjuhen e nenes nuk ben efekt pershendetja? Na duhet arabishtja ime te pershendetemi mes Shqiptaresh?

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Qyfyre, une vije nga Kosova dhe e di si perdorim ne, une vete perdori shkronjen q shpesh ne vend te 'ē' per arsyejen qe te dhash siper.

p.sh Shqiptaret e Maqedonise e perdorin CH dhe Q, ne Kosove e perdorin Q, ne Shqiperi e perdorin Q dhe C.

Pra eshte per shkak qe shkronja 'ē' mungon ne tastiere.

Kurse per shqiptim eshte tjeter pune.....eshte e vertete qe si Kosova edhe Shqiperi Veriore q dhe ē e shqiptojne njesoj, por ne te shkruar e dallojne shume mire.
    Ne Shqiperi nuk e zevendeson njeri 'ē' me 'q' me sa di une. Zevndesohet me 'c' pasi ajo eshte shkornja me e afert ne shkrim. 'ē' eshte 'c' me bisht.

Perderisa e thua dhe vete qe q dhe ē e shqiptojne njesoj, atehere kuptohet qe kjo eshte dhe arsyeja qe thuhet me q edhe ne shkrim.

Po 'ė' si p.sh. pse zevendesohet me 'e'? Nuk jane fare afer ne shqiptim.

P.S. E kthyem ne teme gjuhe. Duhet te perqendrohemi prap te sharjet per Ameriken.

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •