Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Keith More, profesor i anatomisë dhe embriologjisë në universitetin e Torontos, në Kanada.

Ka udhëhequr shumë shoqata ndërkombëtare të anatomisë dhe embriologjisë në Kanada dhe në Amerikë, shoqatën e dijetarëve të biologjisë .

Është zgjedhur anëtar i Shoqatës mbretërore të mjekësisë në Kanada, anëtar në Shoqatën e anatomisë për Amerikën e
    Veriut dhe atë Latine. Ka shkruar një numër librash, tetë libra prej tyre konsiderohen manual për studentët e mjekësisë.
    Ne nje simpozium shkencor ai deklaron:

"Jam shumë i gëzuar, që marr pjesë në shpjegimin e vargjeve kur'anore dhe thënieve të Muhammedit a.s.
    , të cilat flasin mbi krijimin e embrionit. Jam plotësisht i bindur, se këto fakte, Muhammedit Alejhi selam i kanë ardhur nga Zoti, të cilat shkenca i zbuloi kohëve të fundit dhe pas një pune shumë të lodhshme.

Ky, është fakt bindës, për mua, se Muhammedi ( Alejhi Selam ) është i dërguari i Zotit."
    nga: Behar Fejza
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar Maska e Marmara
    Anëtarësuar
    12-06-2003
    Vendndodhja
    Ne Rrugen e Zotit
    Postime
    229

“O ti Pejgamber,

“E Ne të dërguam ty (Muhammed) vetëm si mëshirë për të gjitha krijesat”.

“O ti Pejgamber, Ne të dërguam ty dëshmues, laj¬mëtar, përgëzues e qortues. Dhe me urdhrin e All-lla¬hut, thirrës për në rrugën e Tij dhe pishtar ndriçues”.

Çdo njeri që lind në këtë botë shënon një histori në vete. Gjatë historisë bota pati mjaft reformatorë, predikues, mendimtarë, filozofë, poetë, sundues etj. Të gjithë ata, në ndonjë mënyrë u munduan që të mbeten ndër më të njohurit në analet e historisë së njerëzimit. Pa dyshim, njerëzimi vazhdimisht kishte nevojë për ndonjë këshillues dhe udhëzues me moral të pastër hyjnor. Andaj, Krijuesi i botëve - Allahu i Lartëmadhëruar njerëzimin nuk e la pa njerëz të zgjedhur, të cilët i quajti të Dërguar të Allahut

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •