Prape ka kontradikte.
Per ke behet fjale ne vargjet qe sjell ti? Per cfare epoke? Ma ha mendja se behet fjale per epoken para Krishtit!
Atehere, Muhamedi qe eshte afro 600 vjet PAS Krishtit, nuk ka pas e si ti konsideroj njerz te LIBRIT kristianet e Judenjte, kur LIBRI sipas ketyre vargjeve i bi te jete zhdukur qindra vjet me pare.
Nuk eshte zhdukur, por ndryshuar sipas interesave te paris te asaj kohe
Lere pastaj, te dalim tek tema se me cfare autoriteti pretendohen keto akuza te padrejtuara sakte ne kohe e ne person? Ato akuza te atij niveli mund ti beje cdokush...
Jo c'do kush, vetem i derguari i ZOT-it qe informacioni i erdhi drejt per se drejti nga vet ZOTI ndermjet xhibrilit a.s
pastaj, nqs une jam ithtar i LIBRIT (hapem kllape, qe te shpjegohemi, i librit te ndryshuar, mbyllim kllape) edhe nqs une besokam ne Kuran e i ruhem haramit..., si mund te vazhdoj une akoma te quhem ithtar i LIBRIT, i cili do shkoje per xhenet?
Shum e thjeshte , ti je ithtar i te gjitha librave te ZOT-it, pra i ZEBURIT, TEURATIT,UNGJILLIT dhe i KURANIT, ti besosh librit tuja qe ka ardhur nga ZOTI, por jo ti besosh ne kete menyre qe eshte sot,pra jo i ndryshuar
Sipas kesaj logjike, Muhamedi e arabet ithtare te tij,
Nuk jan ithtar te tije, por te kuranit
jane paganet qe besuan
Nuk jan pagane, ishin para ardhjes se pejgamerise te Muhamedit a.s
e iu ruajten haramit dhe keta pagane do shkojne ne parajse.
Kushdo qe beson ne ZOT dhe i permbahet urdheresave te kuranit dhe sunnetit te pejgamerit a.s , do shkoj ne parajs,kjo sipas thenjeve te kuranit dhe haditheve
Nuk do perdoret per ta termi muslimane.
Kush beson Kuranin dhe librat e tjere dhe te derguarit e ZOT-it jan musliman
Pra, mund te themi se EDHE paganet do shpetohen.
Paganet e kan vendin ne ferr bashk me to edhe ata qe kundershtojn per tu tallur
Krijoni Kontakt