Close
Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 199
    Une se kuptoj pse po ju djeg se ca thojn keto per Vehabistat, ato ju kan pershtatur ketyre qe po i ofendojn, jan si keto qe po shkruajn ketu kunder tyre
    Revolution 1848

Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Ju te krishteret ja keni kaluar ateisteve dhe flamuri i mosedukates debatuese dhe nivelit te ulte te informimit eshte ne duart e juaja.

Jeni bere per t'ua qare hallin dhe sinqerisht me dhimbseni qe keni rene ne kete nivel kaq te ulet.

Edhe ti Tahir prej kujt doje pergjigje qe e hape temen ketu?!!

Sa i perket nivelit te informimit, aty mund ne te japim kontribut duke i informuar drejte rreth temave aktuale. Por duke qene se shumicave ju mungon edukata e komunikimit, i injorojne spjegimet e detajuara dhe vazhdojne me "kengen" e tyre, te humb edhe vullneti te marresh pjese ne ndonje teme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Une se kuptoj pse po ju djeg se ca thojn keto per Vehabistat, ato ju kan pershtatur ketyre qe po i ofendojn, jan si keto qe po shkruajn ketu kunder tyre
    Jo une s'merzitem se ca thojne per wehabite, meqe s'i njoh dhe as nuk e di se kush jane wehabite. Por me le pershtypje fakti qe Krishti nuk po ndikon aspak ne permiresim te zemrave dhe mendjeve te pasuesve te tij. Asgje me shume.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Sa i perket nivelit te informimit, aty mund ne te japim kontribut duke i informuar drejte rreth temave aktuale. Por duke qene se shumicave ju mungon edukata e komunikimit, i injorojne spjegimet e detajuara dhe vazhdojne me "kengen" e tyre, te humb edhe vullneti te marresh pjese ne ndonje teme.
    Po pra, pikerisht kete po e them edhe une.
    Kur nuk ka edukate ne nje diskutim, i humb kuptimi temes.

Citim Postuar mė parė nga Ilyas Lexo Postimin
    Vehabistat, apo salifaja ashtu sic e quajne veten...jane robt me idiota qe kam pare un ndonjehere.....

Thjesht rrobota jane .... ndjekin ata dullat e muftat e Arabise Saudite si delja ēobanin e as me shume e as me pak. Per ato dullat e muftat jane gatin te japin edhe ato trupat e tyre se jete nuk kane....te vdekur jane ...jetojne me shpresa ke te virgjurat ....jetes se tanishme ja kane bere lanet dulles Arabe...kane vdekur me kohe, prandaj nuk ju ben pershtypje vdekja se te vdekur jane...deri sa tek tuk dikujt i hapen syte keshtu befasisht, ose mbasi i ka bere ja ca vjet atje ne Guantamano edhe fillon te jetoje e te uli koken e te mesoje .

Si tha Enveri dikur: Shqiperia ka dy thesare dhe kto jane Partia dhe Populli, kurse vahabistat thojne : Njerezimi ka dy thesare te medha dhe kto jane Kurani dhe Sunna....hahahahaha...........

Ja keshtu kto pune...

...........................
    Ah...se desh harrova.....kane edhe nje ender kta vahabistat...duan ta bejne edhe Romen muslimane se Bizantinin e ben...prandaj...keshtu ju eshte len amanet .....Lere ta pushtojne edhe Romen....pune e madhe nje luan mbyt nje luan tjeter..... keshtu eshte kur shumica e roberve besojne neper perralla e kapin litare me fort...ashtu sic ju ka mesuar Dulla i madh: Ta kafshosh mire me dhembe litarin e Sunnes.... si perfundim un vazhdoj jeten si zog i lire larg dogmave....
    Qenke expert ti.

Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Arcimedes, ta gezosh pseudonimin e ri "Ilyas"
    lol

Citim Postuar mė parė nga Ilyas Lexo Postimin
    E po .....ne djall vafshin te gjithe ata/ato qe e lejn rrugen e vetme te drejte dhe te vertete te Zotit dhe qe shkojne mbas shejtanit te mallkuar.

A'udhu-bilehi-minesh-shejtanir-raxhi-im.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar mė parė nga uvejsa
    Por me le pershtypje fakti qe Krishti nuk po ndikon aspak ne permiresim te zemrave dhe mendjeve te pasuesve te tij. Asgje me shume.
    Eh, moj Uvejsa, pasuesit e Krishtit nuk jane ata qe flasin ne emer te Tij por ata qe e ndjekin nga pas ne rrugen e Tij. AI tha: Shume vete do me quajne Zot, Zot, por Une do ju them: NUk ju njoh, largohuni nga Une ju qe keni bere padrejtesi!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Citim Postuar mė parė nga uvejsa Lexo Postimin
    Jo une s'merzitem se ca thojne per wehabite, meqe s'i njoh dhe as nuk e di se kush jane wehabite. Por me le pershtypje fakti qe Krishti nuk po ndikon aspak ne permiresim te zemrave dhe mendjeve te pasuesve te tij. Asgje me shume.
    Ka cdohere perjashtime e dashur. Gjen edhe nga mesi i tyre njerez te matur dhe te qete per diskutim, njeashtu siq gjen edhe nga mesi jone njerez gjaknxehte dhe te papermbajtur nga aspekti verbal.

Ne te ardhmen shpresoj se qetesohen gjakrat dhe arrihet nje kompromis qe te diskutojme qete dhe te mesojme me shume rreth besimeve te njeri-tjetrit. Deri athere duhet te kemi durim dhe mos behemi viktime e provokimeve.

student njohurie Maska e Ilyas
    Anėtarėsuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Dritė Lexo Postimin
    Qenke expert ti.

Nuk ke pse te rrotullosh syte....Njeriu qe jeton shume meson gjate jetes se tij. Pikerisht ngaqe shume kam mesuar, jeta per mua eshte mjaft interesante sepse e e dij qe akoma shume kam per te mesuar. Thjesht tani po mesoj qe te lirohem sa me shume prej kafazave/litareve/dogmave/moraleve dhe systemeve te ndryshme fetare/politike, etj...etj....Thjesht dua te jetoj jeten time dhe jo jeten e dulles....hahahaaaa.....Boll....mjaft mo...ja pash hajrin....sistemeve botrore, apo fetare...

Mundohem qe te jetoj dhe te shprehem sa me i lire qe te jete e mundur aty ku ka mundsi...ku nuk ka mundsi athere luajmi teater se un jam mjeshtri i teatrit dhe i drames. Cti besh jo se dua un te luaj teater ketu e aty, por jeta te detyron ne te shumten e rasteve...

A e ke ndegjuar ndonjehere ate fjale ti: sa te rroj do te mesoj, keshtu edhe kjo pune e ime. Kam qen ateist, komunist, muzikant, i krishtere, muslimane, vahabist, budist, tantrist, hinduist, filozof, psikolog, etj....etj...

Tani kam thjesht nje pervoje dhe ndjek pervojen he eksperiencen e jetes time.
    Ditė e re, kismeti i ri

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Eh, moj Uvejsa, pasuesit e Krishtit nuk jane ata qe flasin ne emer te Tij por ata qe e ndjekin nga pas ne rrugen e Tij. AI tha: Shume vete do me quajne Zot, Zot, por Une do ju them: NUk ju njoh, largohuni nga Une ju qe keni bere padrejtesi!
    Te kuptoj Matrix, por ju e keni kete forum ne dore dhe mund te ndikoni ne permiresim te edukates debatuese.

Po te ishte forumi ne doren time dhe t'i shihja muslimanet qe flasin fjale te pahijshme, te paret ata do i perjashtoja. Dhe gezohem kur perjashtohen disa nga muslimanet edhe ua uli rep kur e shoh qe kane bere dicka joetike.
    Kete e kam ne dore dhe kete e shfrytezoj, veprojeni edhe ju te njejten gje me ate qe keni ne duar, dhe do e shihni qe forumit do i ngrihej niveli pertej sharjeve dhe ofendimeve.

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Problemi nuk eshte tek perjashtimet apo tek paralajmerimet.
    Dhe po e perjashtove dike, ai eshte e sigurt qe do hyje me nje pseudonim tjeter dhe do sillet akoma me keq, sepse ne zemren e tij do kete akumuluar urrjetje per perjashtimin.

Une brenda pak ditesh kam fshire apo mbyllur shume tema qe mendoja qe jane hapur per arsye provokative.
    Por eshte e sigurt se tema te tilla do hapen serisht shume shpejt.

Ajo qe une do ju sugjeroja eshte te hapni tema qe kane vlera per shoqerine tone, per familjen, etj.. vetem keshtu do mund t'i kunderpeshojme anti-vlerat qe mbjellin jobesimtaret ketu!
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Faqja 2 prej 20 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •