Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 199
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    o lenjani matrixin se se di ku e ka koken e ku bishtin , a se shifni se nje skaj nuk e lidh me tjetrin hehehe

Mu me duket se matrixi , tani do thot shehadetin
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    po hamendet a ta thote ne shqip apo arabisht hahaha , dhe mendon se ku do ta thote ? para shefqetit apo para dikujt tjeter

ej a ka hoxhe ne kete forum bre??? se matrixi ka nevoje

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    me fal po duhet te te demantoj kompletisht

si e para nene tereza nuk ka lindur ne shqiperi , dhe asesi nuk mund ta quash shqiptare , ajo ka lindur ne shtetin osman apo ne ish jugosllavi apo ne IJRM tani me thuaj kujt i takon nenen tereza, nuk e di ti se ne bote ka disa shtete qe MOTHER TEREZEN e quajn amerikane , e disa te tjere HINDUSE por asesi shqiptare, sepse ajo asnjehere nuk eshte deklaruar si e tille, une kam ndjekur nje interviste te saj ,ku ajo fiste serbisht e jo shqip, me thuaj ti, apo me sill nje video ku ajo deklarohet se eshte shqiptare dhe duke folur shqip.

vetem ne nje gje dakordohem me juve se nene tereza ka qene humanitare krishtere kete nuk e mohoj sepse ajo ka qene figure kishtare e jo kombetare, iluminimin e saj e beri papa e jo shteti shqiptare,ajo eshte kujdesur per femijet e indise e asesi ata te kosoves,shqiperise dhe maqedonise , e di pse ??? sepse ne ishim musliman e ajo nuk na donte neve ose po ajo kur nuk do te arinte qe te na genjente me nje simit sic bente me te varferit e indise

dua te them se populli shqiptare ka pasur me shume patriot hoxhallare dhe fetare qe kan kontribuar duke filluar prej 2001 ne maqedoni e tutje ,mirepo shtetet tona demokratike si KOSOVA,SHQIPERIA dhe SHQIPTARET E MAQEDONISE dita dites po likuidojne njerez qe kane dhene kontribut per kauzen kombetare ,ndersa keta i quajne trafikant ARMESH bile BAJRAM REXHEP ZAGARI me vrap erdhi ne maqedoni TE MARE LISTEN e TRAFIKANTEVE

ne fund te lutem mos i ngatero kombin me fene dhe muslimanet me krishteret
    Ja foli edhe pjella e shkinise dhe fyromit, injorant dhe gjynaf njekohesisht.

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    po hamendet a ta thote ne shqip apo arabisht hahaha , dhe mendon se ku do ta thote ? para shefqetit apo para dikujt tjeter

ej a ka hoxhe ne kete forum bre??? se matrixi ka nevoje
    A pranohet hebraisht ? se kto vetem at gjuhe dine
    Revolution 1848

Me fal se harrova edhe sllavisht dhe greqisht
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga Matrix Lexo Postimin
    Une e besoj Allahun (Zotin) dhe boten tjeter.
    A do shpetohem une?
    Nėse nuk shoqeron Atij asnje shok ne adhurim, dhe e beson si te vetem duke u penduar per te kaluaren tende me sinceritet. Atehere mbaj shpresat qe do te falesh, Zoti eshte Mėshireberes !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    po ku ke pa ti musliman hebre, grek ,ani serb ??

aaaa ka nji serb qe ishte bere musliman dhe plasi sheri ne kete forum se a behet vella serbi hahaha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ja foli edhe pjella e shkinise dhe fyromit, injorant dhe gjynaf njekohesisht.
    nese ke dicka te shtosh apo kritikosh per tekstin ben mire ,per ndryshe do kuptoj se flet nga inati,sepse kam te drejte

nene tereza figure kombetare??, njejte sikur me thene IGLI TARE figure e shquar kombetare

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta
    Nėse nuk shoqeron Atij asnje shok ne adhurim, dhe e beson si te vetem duke u penduar per te kaluaren tende me sinceritet. Atehere mbaj shpresat qe do te falesh, Zoti eshte Mėshireberes !
    Une nuk i shoqeroj Zotit ndonje shok ne adhurim.
    Por besoj se Jezusi eshte Kalam-ullah (Fjala e Zotit).
    A eshte kjo gje gabim?
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •