Varet se si i shohim keto figura.
Nese shteti eshte Laik, ai eshte i ndar kategorikisht nga feja dhe fetaret !
Tereza e Kalkutės (indi) eshte figur nderkombtare, por kombtare,... se besoj !
Se besoj per faktin qe ajo s'dinte te fliste shqip, ka ndrruar emrin nga Gonxhe Bojaxhiu ne Mari Tereza, ka qen nje her te vetem ne shqiperi, s'ka qen asnjeher ne Kosove dhe asnjeher ne Maqedoni.
Vizita e saj ne shqiperi ishte 3ditore.
A e ben ate Emblem KOMBTARE vetem pse u be e famshme duke mos kontribuar fare per Kombin ?!
Un them jo, ate e ben nje personazh te rendesishem per katoliket shqiptar, por jo dicka te vecant per pjesen tjeter meqe s'kishte te bente me besimin e mazhorances.
Dhe mbi te gjitha, nuk ka besuar ne ZOT
Revolution 1848
Ajo qe nuk pranoj dot eshte largesia e madhe midis Zotit dhe njeriut ne Islam.Postuar mė parė nga Gj.Fishta
Zoti me duket shume i larget.
Ka dhe gjera te tjera, por kjo eshte kryesorja
Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!
Matrix,
Ja paske marre doren injorimit te pyetjeve kur kane te bejne me ato qe shkruan vete.
Themi kot per mazllemet se ju qenkeni te gjithe njesoj, ju "besimtaret me vlera".
wohh , jo jo as me i qmenduri i te gjith te qmendurve nuk besoj se do besonte se eshte me i menqur se Zoti .
une besoj se jam shum i menqur , jam aq i menqur sa te di qe nuk di asgje . Por une besoj qe Zoti nuk na e ka limituar dijen ton per te ditur se cfar ka dhe cfar ndodhe brenda Universit![]()
We are all Aliens
Krijoni Kontakt