Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16

Thumbs up Shqiperi & Kosove.Ku jan shqiptaret e Maqedonis ?

Shqipria dhe Kosova po angazhohen seriozisht per tu ber nje. Ku jan shqiptaret e maqedonis ? Cfar po ndodh me politikanet Shqiptar ne Maqedoni ? A mos ju pelqen komoditeti sllav qe ato kane ? A mos ato politikan e kan ne dore fatin e Shqiptarve ne maqedoni ? Cfar po ben populli Shqiptar ne Maqedoni per bashkimin e Shqiptarve Ne nje dhe te vetem ? A duhet ata te presin nga politikanet e tyre , apo vet ata duhet te angazhohen ne nje presion ndaj politikaneve dhe levizje te pergjithshme nga organizata per bashkim kombetar.

Revolution 1848

Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Eurastar ma ngrohe zemren me kete harte,je me te vertete Star...........Kalofsh nje fund jave te mbrekullueshem.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Seq ma kujton nje liber ku shihej Barak Obama. Aty shkruente ne titull;
    GUXIMI PER TE SHPRESUAR.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    kjo nuk i ngjan Shqiprise etnike .ke len akoma teritore jasht kesaj harte.Nuk me mbetet hatri nga fqinjet se kan lakmin ne trojet shqiptare kure ne vet heqim dore nga to ..sa njeri forumist nji rast tha te marin pjesen veriore serbet veq lete arrihet paqa nji her.Nji gje qe e jep vet me mose e kerko e kure ta marrin kerkoje ter jeten deri sa ta marresh.

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    kjo nuk i ngjan Shqiprise etnike .ke len akoma teritore jasht kesaj harte.Nuk me mbetet hatri nga fqinjet se kan lakmin ne trojet shqiptare kure ne vet heqim dore nga tosa njeri forumist nji rast tha te marin pjesen veriore serbet veq lete arrihet paqa nji her.Nji gje qe e jep vet me mose e kerko e kure ta marrin kerkoje ter jeten deri sa ta marresh.
    Se mos e kam bo une kete hart........! Po gjete tjeter qe i mungon ajo pjes qe thua postoje, nuk ka asnje problem. Une thjeshte gjeta kete si me opsionale dhe e solla.Pershendetje
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Star;po Salin pse e ke nxjer?.
    Per te prish synin e keq.

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Star;po Salin pse e ke nxjer?.
    Per te prish synin e keq.
    Ahahahaa e fort kjo
    p.s. Pse te duket pak qe nje kryetar qeverie te dali ne media, ku e degjon e gjith bota dhe te deklaroj bashkimin kombetar. Une per vete e kam vlersuar shum ne kete rast
    Revolution 1848

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    e pse ateher neper media,gazeta....ne shume raste thuhet "kosova dhe shqiperia"
    shqipetaret e kosoves dhe te shqiperis...
    perse ateher edhe plote kenge kendohen per "kosoven e shqiperin"
    perse nga shume atdhetar tanet jashte kufirirt,ne theritemi "maqedonasit"
    e jo shqipetaret e maqedonis...
    nuk jemi ne qe u harojm....
    e di se kjo ska te beje me temen,por shume here me ka dhembur zemra kur degjoj kenge ku shqipet e maq.smarin pjese....
    dhe kure e pashe temen,me erdhe mire ta theme ate qe gjithmon kam dashur ta them,por skam pasur kujt....
    u pershndes
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Ahahahaa e fort kjo
    p.s. Pse te duket pak qe nje kryetar qeverie te dali ne media, ku e degjon e gjith bota dhe te deklaroj bashkimin kombetar. Une per vete e kam vlersuar shum ne kete rast
    Deklarat per kumllat e thata."Kumllat e thata,do jen njesoj si ne Shqiperi e si ne Kosove.
    Vetem tekstet shkollore do ndryshojne.Deklarat e ministrit te arsimit Kosovar.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •