Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2017
    Postime
    4

Pėr: Pyetje dermatologjike

Pėrshendetje... do ju lutesha te me jepnit ndopak shpjegim rreth situates time...
    Para rreth nje muaj e ca pata maredhenie me nje vajz dhe pas maredhenies me doli nje pucer si djegie sipėr penisit ne zonėn e qimeve ... por nk ndenji as 2 dite dhe u zhduk ... tani qė po ju shkruaj kam njė pik te kuqe ne kokėn e penisit dhe pikėrisht sot pash qe sapo kishin filluar te dilnin ato pikat e vogla rreth koronės se penisit te cilat mund te them se kan te bejn me balantis por kam dhe nje koll tė thatė qe nk me ngacmon shume por dhe pak problem ne fyt me sekrecione gellbaze te pakta dhe djegie gjate urinimit dhe pas urinimit tek koka e penisit... kam kėrkuar shume ne internet kto 2 3 dite dhe kam frikė mos kam hiv apo eshte thjesht balantis .. dhe ju lutem ku mund te shkoj qė te bej nje vizitė pėr kete shqetesim ju njoftoj se nuk jam bere synet ... une jetoj ne elbasan ..
    Ju faleminderit...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Cuni sekret : 12-05-2017 mė 15:07

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-06-2017
    Postime
    1

Pėr: Pyetje dermatologjike

Pershendetje. Kam nje shqetesim kam iritim lekure kam ca pucra tek koka e organit gjenital dhe kam kruarje dhe djegje ne maredhenie seksuale ne fillim pastaj nuk kam. Kam mare nje kure 3 ditore antibiotik azitromicine 500 mg dhe nje pomade qe permban gentamicine . Mu qetesua per pak dite tani mu be prape ju lutem me ndihmoni me ndonje medikament tjeter . Ju faleminderit.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •