Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 139
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Mua asgje nuke me ben te ndihem keqe apo i ofenduare si shqiptare per kundrazi ndihem shume kranare dhe ket e them me plote krenari ne gjdo raste ajo qka me bene me se tepermi krenare eshte e verteta e madhe se nuke jame SLLAVE aziatike arabe latino amerikane Indiane apo zezake .

Te qenite shqiptare nuke te pengone te jeshe dikushi ndersa te jeshe dikushi at?her nuke te pengone edhe te qenite shqiptare kurse ata te cilet jane kerkushi ju pengone edhe te qenite shqiptare (Kjo ka te beje me personalitetine jo me te qenite shqiptare keshtu qe aij/ajo i cili eshte dikushi nuke ndihet i ofenduare si shqiptare perkundrazi ndihet krenare se perveqe tjerashe eshet edhe race shqiptare

Te qenite shqiptare eshte nje privilegje ndersa te qenite Sllave Aziatike Arabe Latino Amerikane Indiane apo Zezake eshte nje fatkeqsi e te egzistuarite ne numer.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Asnje gje s'me bene te ndihem i ofenduar qe jam shqiptar, edhe kur kam qene ne Greqi gjate gjithe kohes jam munduar t'ju le te kuptojne qe jam krenar qe jam shqiptar, dhe s'me ha palla se ca mendoni. Dhe me then te drejten, ka pas edhe plot raste ku edhe ju kam treguar qe shqiptari ka dinjitet dhe ja kam ul hunden florakeve dhe policave Grek. Tani normal ka pas dhe raste qe e kemi pas mohuar vendlindjen tone, po kjo ka ndodh vetem kur kemi njohur ndonje tipe qe si duronte dot shqiptaret. Dhe kjo ka ndodh vetem per nje fare kohe te shkurter, sa te fshihnim pak gogolin kur kish ftohte, se pastaj e mershin vesh ato nenshtetesin e gogolit qe kishin strehuar neper shpellat e veta. I vetmi moment ku jam ndjere keq qe jam shqiptar, ishte momenti kur lozi Gramozi me Realin ne Qemal Stafa, ca bejne legenat, e kishin rregulluar te hiqnin dritat e stadiumit. Plehra. Edhe nje here qe ke mundesin ti vertetosh botes se ke arrit deri diku, ku tjetri paguan lesht e kokes vetem e vetem qe keta lgenat te na flliqin ne sy te te gjitheve. Nuk lashe me cakmaqe qe kisha ne xhep pa ju flak ne stadium pisave. Ne nje moment desh vajta per te vervit dhe celularin, po pastaj thashe me vete lere mos po te merr ndonje nga shpia dhe po ju pergjigjet ndonje spanjisht. lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    1.Mohimi i historise nga dis anjerez.
    2.Sali Berisha ( dhe Nano)qe edhe 20 vjet pas komunizmit jemi vendi me i varfer me korrupt dhe me shume te keqia(kriminalitet, droge..) ne Evrope, edhe pse predispozicinet i kemi me nga me te favorshmet ne kontinent.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Asgje,
    çdo njeri eshte i lire te mendoje çte doje.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Ne fakt asnje gje nuk me ben te ndihem e turperuar, ose te me vije zor qe jam shqiptare. E kam bezdi kur e dallojne qe jam e huaj, por jo se perben problem per mua fakti qe jam shqiptare, por sepse nisin me pyetjet e bezdisshme "Nga je? Po ca ben? Po pse? Po ku bie?".

Keqardhje ama ndiej ne rastin kur ndodh te kesh te besh me persona qe fale profesionit qe kane i njohin shqiptaret vetem si njerez qe kryejne vepra penale. Edhe kur mesojne qe di shqip qe me pyesin: "Po ku e ke mesuar gjuhen shqipe? Po cne?" Jo se une e flas perfekte gjuhen e vendit ku jetoj, por sepse kush e di si i imagjinojne njerezit nga shqiperia.

Ose kur thone "Ti nuk je shqiptare. Pse kshu duken shqiptaret?" Aty me ngrihen kacabujte, jo se kam inat apo ndihem e ofenduar, sepse problemin e kane ata me perceptimin e tyre, jo fakti qe une kam kete nenshtetesi. : ) Megjithese ne fluturimet per Tirane, apo gjate fluturimit kur perplasin duart, apo si shtatanikë qenie qe jemi nisin e ndezin telefonat e bisedojne "erdha, ja sa u ul avioni. hajt pra tung." aty strukem e nis e rrotulloj syte e them me vete "pupupu".

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin
    Ne fakt asnje gje nuk me ben te ndihem e turperuar, ose te me vije zor qe jam shqiptare. E kam bezdi kur e dallojne qe jam e huaj, por jo se perben problem per mua fakti qe jam shqiptare, por sepse nisin me pyetjet e bezdisshme "Nga je? Po ca ben? Po pse? Po ku bie?".

Keqardhje ama ndiej ne rastin kur ndodh te kesh te besh me persona qe fale profesionit qe kane i njohin shqiptaret vetem si njerez qe kryejne vepra penale. Edhe kur mesojne qe di shqip qe me pyesin: "Po ku e ke mesuar gjuhen shqipe? Po cne?" Jo se une e flas perfekte gjuhen e vendit ku jetoj, por sepse kush e di si i imagjinojne njerezit nga shqiperia.

Ose kur thone "Ti nuk je shqiptare. Pse kshu duken shqiptaret?" Aty me ngrihen kacabujte, jo se kam inat apo ndihem e ofenduar, sepse problemin e kane ata me perceptimin e tyre, jo fakti qe une kam kete nenshtetesi. : ) Megjithese ne fluturimet per Tirane, apo gjate fluturimit kur perplasin duart, apo si shtatanikë qenie qe jemi nisin e ndezin telefonat e bisedojne "erdha, ja sa u ul avioni. hajt pra tung." aty strukem e nis e rrotulloj syte e them me vete "pupupu".

lol, i lezetshem pershkrimi.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Asnje gje nuk me ben te ndihem e "ofenduar" qe jam shqiptare dhe po ashtu asnje gje sme ben te ndihem krenare qe jam shqiptare. Jam e lumtur qe kam lindur ne shqiperi dhe qe atje kam kaluar femijerine time. Sikur koha tu kthente mbrapsh para se te lindja dhe te me pyesnin ku deshiron te lindesh?? Ne Shqiperi do pergjigjesha une pa u menduar dy here duke ditur sa vite te lumtura kam kaluar atje..edhe ketu ku jetoj tani nuk ka qene zgjedhja ime por e prinderve te mi dhe shpesh here me ndodh te mendoj si do te ishte jeta ime po te mos kisha levizur nga shqiperia..duke njohur tipin tim do isha larguar vete per te vetmin fakt qe merzitem shpejt duke jetuar ne te njejtin vend keshtu si me eshte shpifur italia tani.
    Kur jam me te tjere qe nuk me njohin (sidomos ata qe duken qe ne shikim te pare qe jane raciste) dhe hapet tema e "stranieri" une ne fillim i le te flasin, natyrisht qe shumica flasin per keq, u jap te drejte dhe madje filloj te flas edhe une keq per emigrantet ne menyre qe ata te ndihen akoma me shume te lire qe te shprehin ate qe realisht mendojne dhe ne fund i them qe deri tani keni folur me nje emigrante. Vetem te shikosh surratin e tyre qe fillon te skuqet si spec i kuq nga turpi, goja qe fillon tu meket teksa fillojne te gjejne justifikime te kota qe jo te gjithe jane njesoj, jo po keshtu jo po ashtu..edhe une normal qe shkrihem duke qesh ne ate moment. Njera njehere per te nderruar muhabet me pyeti po shqiperia nuk i bie andej nga azerbajani (ju betohem qe nuk tallem);po azerbajani nga i bie e pyeta une dhe normal qe ajo nuk ja kishte haberin..kur ia shpjegova ku ndodhet shqiperia me tha aha po une e dija per nje vend tjeter prandaj kisha kete opinion..nuk dinte as vete se cfare te thonte per te dale nga situata..ka lloj lloj injorantesh kjo bote dhe e mira eshte ti injorosh dhe mos ta cash shume koken se cfare mendojne te tjeret.Ndonjehere eshte e veshtire sidomos kur te bejne ca padrejtesira qe veshtire te gelltiten sikur nuk ka ndodhur gje por c'est la vie..

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    qe skemi shume meshkuj biond. LoL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    qe skemi shume meshkuj biond. LoL
    dhe qe kemi koken e shtypur prapa lol.

por tek femrat nuk duket se kan floket e gjata

aj llav femrat ellbenien dhe pse kokshtypura lol

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga eldushka Lexo Postimin

per sa i perket perplasjes te aduarve ne aterizim nuk shikoj asgje ordinere , shume veta e bejne kete gje sidomos italianet e kane kete zakon, thjesht tregon nje shenje falenderimi ndaj kapitenit

ndersa fakti qe marrin ne telefone e kane nga frika per veten dhe familjaret qe presin me shpirtin tek goja, ti e di sa frikacaker jemi ne sidomos kur bie fjala per aviona

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •