Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255

Kam lidhje tė kufizuar ose s'kam lidhje interneti

Formatova pc serverin me nje sp3 qe shkarkova ne net dhe kur hapet pc pas formatimit i nxjerr ato qe tregojne lidhjen e rrjetit te ora e pc dmth 2 ekranet e vegjel pa ionstaluar drajverat e rrjetit dhe kur provoj ta lidhe ne rrjet komp e bej me ip automatike me nxjerr te ata 2 ekranet e vegjel nje tabele te verdhe me nje ! dhe thot limited or no connected po ti vej ip manuale punon ne rreg dmth hiqet ajo pikecuditsja.
    Ka ndonje menyre per me e rreg apo ta formatoj me xp qe kishe me perpare

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    Fakti q me IP manuale t punon, do t thote q s'ka problem Windowsi, por n rrjetin tend, nuk ka DHCP server, pra q t jape IP clienteve q kerkojne.

N rastin tend, PC yt, eshte klient, dhe ben kerkese per t marre IP automatike, dhe nqs nuk ka n rrjetin tend asnje DHCP server (q mund t jete nje Modem/Router/Firewall/WindowsServer) atehere pc yt nuk ka si t marre IP (n fakt ai merr nje IP q quhet APIPA n range 169.254.x.x).

Ose, ndoshta servisi i i DHCP clientit tek pc yt nuk eshte i startuar.

shpresoj t t kem ndihmuar.

i/e regjistruar Maska e mufitk
    Anėtarėsuar
    11-08-2009
    Postime
    255
    PO me sqarove shume mire dhe kjo qe thua ti eshte e vertet sepse i pash dhe pc e tjera kishte dale kjo tabele por harrova qe une e kisha heq modemin e netit e provova sot dhe ishte ne rreg flm ishe sh i qarte

i/e regjistruar Maska e nince_tutes
    Anėtarėsuar
    17-12-2007
    Postime
    216
    S'ka gje.
    ne per kete pune jemi, t'i japim doren njeri-tjetrit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •