Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168

Microsoft Visual c++

Kam nje rregjitsruar {{Microsoft Visual c++ 2008 Express edition}} nga microsoft.com Dhe kam shkruajtur programe dhe gjithmon nuk mi ekzekuton apo nuk mi kompilon dhe ne fund te programit mbasi klikoj compile del gjithmon
    [[Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========]]],
    Programet jane te shkrujatur ne rregull,pra jan pa gabime sepse i kam ekzekutuar dhe me programe te tjera c++ dhe me jan kompiluar dhe ekzekutuar. Por me kete visual c++ sme hap asgje,Ju lutem me ndimoni se si te veproj....
    Madje edhe nqs do te kisha ndonje gabim ajo nuk me tregon se ku eshte bere gabimi por vetem me del nje mesazh,psh ne pascal apo nje program tjeter qe kam punuar ne c++ kur ka ndonje gabim kur shtyp compile pjesa ku eshte gabimi me del e nevijezuar, si rregullohet kjo gje me kete programin qe kam , Faleminderit shum per leximin

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    55
    Pershendetje ... Une mendoj se gabimi i vetem eshte se ti nuk e krijon ashtu si duhet nje projekt prandaj te nxjer kete error, Ne link e keni nje Video tutorial se si te krijohet nje projekt ne Visual C++ 2008.
    http://www.youtube.com/watch?v=DojOvnVkbzI

Per programe te shkurtera Console ne C++ une te rekomandoj Code Blocks, nuk te rendon PC shum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2010
    Postime
    168
    Un projektin ashtu sic tregohet ne linkun, Un kam punuar dhe me Dev c++,,dhe cdo gje me ka exur mire.,un kerkoj qe nqs gjate programimit te kem gabime dua qe Visual C++ te identifikoje ato me nevijezime ashtu sic behet tek programet e tjera,Por ketu nuk me ekzekutohet asgje gjithmon me del ajo mesazhi i mesiperm mbasi bej compile,Ju lutem mund te me ndimoni me ndonje zgjidhje,faleminderit.......

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •