Postuar më parë nga 2043 po e puth njeher maryan se nuk e kam provu asnjeher :* po sna tregove se qysh ishte .....kureshtje e pata se desha sonte te provoj...hahahah
Tetovares dhe Benit Postuar më parë nga tutankamon nuk pranoj ptje une nese nuk percaktohet pjesa e trupit ku deshiron te me puthesh ..p: ) nje puthje dore per ETNA ETNA
Postuar më parë nga Etna Etna Tetes,Tutes ,te Panjohures,Lexuesit dhe Doktorit Tani e kuptova arsyen e gjumit te mire mbrem.
Postuar më parë nga Lexuesi_ Tani e kuptova arsyen e gjumit te mire mbrem. : ) Une se kuptova
Postuar më parë nga Lexuesi_ Tani e kuptova arsyen e gjumit te mire mbrem. Sigurisht te mori gjumi,pasi ishe i puthur pas meje...
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Postuar më parë nga e panjohura Sigurisht te mori gjumi,pasi ishe i puthur pas meje... Hahahhaha, shikoje kete , po ti a e din qe embelsira ruhet per ne mes hahahaha
Ndryshuar për herë të fundit nga Lexuesi_ : 26-11-2011 më 13:14
Kete lart ...me mallin e nje nene!( Per te pajohuren)
Njeres qe une e therras '' DHI''
Postuar më parë nga Etna Etna Tetes,Tutes ,te Panjohures,Lexuesit dhe Doktorit Sa e mire je ,faleminderit per respektin!
Le te me behet xheloz kush te doje por une do ti dhuroj nje puthje vellezerore Pranveres,e basta.
Da steh' ich nun, ich armer Tor, Und bin so klug als wie zuvor!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt