Postuar më parë nga tutankamon njoftojme te gjithe klientet qe shtepia publike hap pas ores 00-00 ppp = o tutor adoleshent... ne shtepite publike nuk preken femrat ne fytyre. Dukesh qe nuk i ke shkelur asnjehere
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Postuar më parë nga maryp ahahah thirsty eh jo ske cfare kerkon me ku tjeter pervecse ne faqe o Tute do ta dish apo jo ?? nje puthje per JESYN !!
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Postuar më parë nga tutankamon do ta dish apo jo ?? Nese me pyet ne kete menyre si me qene me nerva te them qe sdua ta di . madje terheq mbrapsht dhe puthjen qe te dhashe
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Nje puthje per Maryp
Postuar më parë nga 2043 o tutor adoleshent... ne shtepite publike nuk preken femrat ne fytyre. Dukesh qe nuk i ke shkelur asnjehere hahahaha mesa shoh ja paske mor doren ti lali ..pp i paske lon lesht anej ..
Flm Etna. Kiss Back
Postuar më parë nga maryp Nese me pyet ne kete menyre si me qene me nerva te them qe sdua ta di . madje terheq mbrapsht dhe puthjen qe te dhashe ok por fakti qe ti nuk do ta dish dhe qe do ta terheqesh puthjen mbrapsh nuk do te thote qe une nuk do te te puth aty ku deshiroj !! ETNA A T PUTH ICIK TE.......??
Postuar më parë nga tutankamon ok por fakti qe ti nuk do ta dish dhe qe do ta terheqesh puthjen mbrapsh nuk do te thote qe une nuk do te te puth aty ku deshiroj !! ETNA A T PUTH ICIK TE.......?? ehhhh virtualisht mo?? puthem sa te duash
Postuar më parë nga tutankamon ok por fakti qe ti nuk do ta dish dhe qe do ta terheqesh puthjen mbrapsh nuk do te thote qe une nuk do te te puth aty ku deshiroj !! ETNA A T PUTH ICIK TE.......?? Tek dora ? Patjeter Je shume xhentil
Postuar më parë nga maryp ehhhh virtualisht mo?? puthem sa te duash normale qe me deshire . virtualisht puth ndonje komshie se une sjam ne ate lagje ..pp Postuar më parë nga Etna Etna Tek dora ? Patjeter Je shume xhentil pak si rruge e gjate me duket ..mgjth spo ta prish ,po e filloj qe nga dora ..pp
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt