Postuar më parë nga 2043 boooooooooo sa s`ka lezet fare kur puthen femrat me femrat E pse ska lezet? Ka boll.E putha ne faqe se ka ditelindjen. Cte keqe ka aty?Ne fakt e puth edhe pa ditelindje ate.
AUTOCHTHONOUS
Postuar më parë nga 2043 boooooooooo sa s`ka lezet fare kur puthen femrat me femrat Fol per vete doc., mua me pelqejne Kur puthen, edhe Jo vetem ne faqe.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar më parë nga hot_prinz Fol per vete doc., mua me pelqejne Kur puthen, edhe Jo vetem ne faqe. Te pakten doktorin e kuptum qe donte vete te puthi aMLe-n. Ty ste kuptova fare. Dhe me mire qe ste kuptova.....
Postuar më parë nga anita340 Te pakten doktorin e kuptum qe donte vete te puthi aMLe-n. Ty ste kuptova fare. Dhe me mire qe ste kuptova..... Anite, ku ke ndegjuar sei kuptojne femrat meshkujt. Pos doktorit, qe Po e kuptoni
Te gjitheve pa dallim , gjinie, feje, moshe, gjatesie, peshe.... Ama shoqerisht.
Postuar më parë nga hot_prinz Anite, ku ke ndegjuar sei kuptojne femrat meshkujt. Pos doktorit, qe Po e kuptoni Mos e mashtro veten kot. Bera qe ste kuptova ,se me erdhi ndot nga ajo qe kuptova.yuck. A me kuptove? Ajo qe donte doktori(une supozova) ishte me se normale derisa ajo qe te pelqente ty ishte e semure.....
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 26-06-2011 më 08:18
Postuar më parë nga anita340 Mos e mashtro veten kot. Bera qe ste kuptova ,se me erdhi ndot nga ajo qe kuptova.yuck. A me kuptove? Ajo qe donte doktori(une supozova) ishte me se normale derisa ajo qe te pelqente ty ishte e semure..... Anite, cfare ka t'smure ketu?
Postuar më parë nga hot_prinz Anite, cfare ka t'smure ketu? http://www.youtube.com/watch?v=S61Z1EYlhSE Yuckkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Postuar më parë nga Lexuesi_ Te gjitheve pa dallim , gjinie, feje, moshe, gjatesie, peshe.... Ama shoqerisht. Nje per rikthim
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
Postuar më parë nga hot_prinz Fol per vete doc., mua me pelqejne Kur puthen, edhe Jo vetem ne faqe. hahahha hot hoot... i forte je! sa lire jepen puthjet ketu mer jahu!
Dhuro shumë...e prit pak!
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt