Flm Orchideja,edhe nga une perqafime te perzemerta vllezerore.
Flm Orchideja,edhe nga une perqafime te perzemerta vllezerore.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
I ndërova syzat me dioptrinë më të madhe, ama kurkund nuk ju pash ngjyrën e kuqe në faqe...
Oj e dneruar Orhideja, po ne shoqërohemi të gjithë bashkë...i dhurojmë edhe nga një përqafim e puthje e nëse takohemi njëditë, çfarëdo bësh/ Do gjendesh në situatë të palakmueshme?
Unë jam takuar me disa mikesha e miq të forumit...eu çfarë puthje frenetike e përqafime të forta i dhuruam njëri tjetri, njëra tjetrës...dhe prap prej fillimit...si në diskun e prishur...çfarë emocione...nuk do i përmendi femrat poeteshat me të cilat jam takuar), në Tiranë e në Prishtinë...por po i përmendi meshkuj: Riza ÇATO, me Indritin, me Çaushi...
Epo u qetesu lekura tani me, se puthja ishte me heret
Agim, do me dale ti nje lloj Kazanove![]()
Ha,ha,ha...po,dikur isha, ama a di kur, prej vitit 1973/74, pastaj në studimet posdiplomike, kur më njihnin thuase të gjithë aktorët e asaj kohe në Teatrin Krahinor, thuase të gjithë sportistët, në çdo lokal të Prishtinës...tash, tash ua kam lëshuar rrugën juve të rinjve e ndonjë puthje e përqafim, si virtualisht ashtu edhe realisht, u a dhuroj mikeshave e miqve, me shumë respekt e kënaqësi...
Oj Orgideja, Mjeda ka thënë: Bilbil, ky shekull, or e çast ndërrohet, bijnë poshtë të mëdhenj e të vegjëlit qohen...
Kështu e ka dialektika...
Agim, kete thenien e Mjedes p'e perjetoj dhe vet :S........... por prape mire eshte...........cdo gje me kohe te vet
![]()
Une e puth shume gruan time te dashur![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
nje puthje do ti jepja netes.......................
Krijoni Kontakt