Close

Rezultati i Sondazhit: Pamela Anderson i ka te verteta apo jo ???

Votues
20. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po, i ka te verteta dhe mund te sfidojne gravitetin !

9 45.00%
  • Jo, i ka te bera me silikon dhe jam tmerreshit xheloz/e !

11 55.00%
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 75
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Nga ty nuk e prisja Izzy
    He he tregohu e mire edhe jepi nje vote... ne fund te fundit ku e dime ne?
    Pyetja do ishte me mire te formulohej :

Si ju pelqejne "Ballkonet" e nje femre , me silikon apo pa silikon ?

Ose
    te medhaja , te formuara apo nuk ka rendesi :-D ?

Pse nuk more si shembull Ciljeten ?Mendoje se i ka prej verteti
    Jeto sot se neser nuk i dihet

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Pse nuk more si shembull Ciljeten ?Mendoje se i ka prej verteti
    Ajo sh. mire vinte qe ne shkolle te mesme, per here te pare kur ka marre pjese tek Rinfest-i ne vitin 2000, ne mos gaboj. Ndoshta ka bere ndonje ndihmese te mepasshme, kete nuk e di, se nuk ja mbaj pishen , po qe mire vinte, miiiiire vinte qe e re.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Pyetjet jane ato qe jane... te pakta fjalet.
    I ka fallco apo prej verteti.. (natyrisht xhelozet ose do thone jo ose nuk do votojne)

VINI RE : REZULTATET E KETIJ SONDAZHI DO TI DERGOHEN VETE PAMELA ANDERSON NE ADRESEN E SAJ TE EMAIL, E ME PAS NJE FALENDERIM DO TE BOTOHET NE EMER TE FORUMIT SHQIPTAR NE FAQE E SAJ ZYRTARE.

Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Ndonje? Ndody.
    Shembulli i dhene nga ti eshte jo i drejte, se ja ka veshur push-up ke fotoja e dyte? Ate nuk e dime. E cfare nuk e dime me siguri, eshte spekullim.

Ju falenderoj per vleresimin.
    Ke shume te drejte, por si xheloze qe jam me pelqeu krahasimi.

Ja t'i kete me shendet Pamela dhe ata qe e enderrojne ta kene, me fal t'i kene.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ajo sh. mire vinte qe ne shkolle te mesme, per here te pare kur ka marre pjese tek Rinfest-i ne vitin 2000, ne mos gaboj. Ndoshta ka bere ndonje ndihmese te mepasshme, kete nuk e di, se nuk ja mbaj pishen , po qe mire vinte, miiiiire vinte qe e re.
    Cili ashtu i ka pas me verte edhe i ka... po eshte e disproporcionuar... gjoksi si lope dhe i varur.... qafe e holle...faqe te fryme... kembet si shkopa ... shkurt subjekt i forces se gravitetit.
    Me lart po asistoni ne nje mrekulli te evolucionit!

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Deri tani nuk i ka dale asnje fjale neper media

Megjithse nje femer qe e ka pjesen siper te zhvilluar , eshte edhe ne pjesen e poshteme , vithet, marshallah

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Cili ashtu i ka pas me verte edhe i ka... po eshte e disproporcionuar... gjoksi si lope dhe i varur.... qafe e holle...faqe te fryme... kembet si shkopa ... shkurt subjekt i forces se gravitetit.
    INFINITY a behesh qe te nisim cdo nate e cdo mengjes tek nje teme forumistore te ndezim nje qiri dhe ne me shpresen tek mrekullite e evolucionit?
    Keshtu dhe ti nuk do kesh me perse te kesh xhelozi, edhe une do nis e besoj se me ne fund nuk jam e harruar nga fati e jeta s'eshte treguar kaq e pashpirt me mua, e te gjithe do jetojne te lumtur e te gezuar.

Te falenderoj F-I per kete ndriēim informativ. Me ne fund u kuptua dhe nga une sensi i ekzistences se vikingave.

Deri tani nuk i ka dale asnje fjale neper media

Megjithse nje femer qe e ka pjesen siper te zhvilluar , eshte edhe ne pjesen e poshteme , vithet, marshallah
    Sa i besoj syckave te mia, nuk i besoj mediave. E kam qene prezent kur kush e di sa shoke te mite nisen te jargaviten, ndersa pane "argumentat" e saj. : D
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 19-05-2010 mė 13:46

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Evolucion technologie , bahhhh sa xheloze jam

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Sondazhin e quaj jo te drejte , pasi dy opsionet e ofruara nuk jane te formuluar korrekt

lol
    lol hahahhaha
    Me respekt,

Valdet Shala

INFINITY a behesh qe te nisim cdo nate e cdo mengjes tek nje teme forumistore te ndezim nje qiri dhe ne me shpresen tek mrekullite e evolucionit?
    Keshtu dhe ti nuk do kesh me perse te kesh xhelozi, edhe une do nis e besoj se me ne fund nuk jam e harruar e jeta s'eshte treguar kaq e pafat me mua, e te gjithe do jetojne te lumtur e te gezuar.

Te falenderoj F-I per kete ndriēim informativ. Me ne fund u kuptua dhe nga une sensi i ekzistences se vikingave.
    Eldushka, ti mba mrekullite e evolucionit kurse une te thikes. Te garantoj qe dhe Newton-i do jete xheloz.

Sa per keta vikinget, degjova dje qe kur vikinget vdisnin digjej dhe gruaja me ta kur i vinin flaken. Te njejten gje benin dhe burrat per grate. Epo te vdesi burri per nje qenie inferiore, kjo nuk durohet. Turp te kene!

P.S. Vikinget e FSH-se dihet qe do ja vinin vete flaken vetes po ju vdiq nje grua si Pam. lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 19-05-2010 mė 13:49

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •