Pyetjet jane ato qe jane... te pakta fjalet.
I ka fallco apo prej verteti.. (natyrisht xhelozet ose do thone jo ose nuk do votojne)
VINI RE : REZULTATET E KETIJ SONDAZHI DO TI DERGOHEN VETE PAMELA ANDERSON NE ADRESEN E SAJ TE EMAIL, E ME PAS NJE FALENDERIM DO TE BOTOHET NE EMER TE FORUMIT SHQIPTAR NE FAQE E SAJ ZYRTARE.
INFINITY a behesh qe te nisim cdo nate e cdo mengjes tek nje teme forumistore te ndezim nje qiri dhe ne me shpresen tek mrekullite e evolucionit?
Keshtu dhe ti nuk do kesh me perse te kesh xhelozi, edhe une do nis e besoj se me ne fund nuk jam e harruar nga fati e jeta s'eshte treguar kaq e pashpirt me mua, e te gjithe do jetojne te lumtur e te gezuar.
Te falenderoj F-I per kete ndriēim informativ. Me ne fund u kuptua dhe nga une sensi i ekzistences se vikingave.
Sa i besoj syckave te mia, nuk i besoj mediave. E kam qene prezent kur kush e di sa shoke te mite nisen te jargaviten, ndersa pane "argumentat" e saj. : D
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 19-05-2010 mė 13:46
Evolucion technologie , bahhhh sa xheloze jamMe lart po asistoni ne nje mrekulli te evolucionit!![]()
Jeto sot se neser nuk i dihet
Eldushka, ti mba mrekullite e evolucionit kurse une te thikes. Te garantoj qe dhe Newton-i do jete xheloz.![]()
Sa per keta vikinget, degjova dje qe kur vikinget vdisnin digjej dhe gruaja me ta kur i vinin flaken. Te njejten gje benin dhe burrat per grate. Epo te vdesi burri per nje qenie inferiore, kjo nuk durohet. Turp te kene!
P.S. Vikinget e FSH-se dihet qe do ja vinin vete flaken vetes po ju vdiq nje grua si Pam. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 19-05-2010 mė 13:49
Krijoni Kontakt