Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 227
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    arti ne mausin tim, i shame kush shan. :)
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Kot, c'a po t'intereso ty Bato, se si i kane bere njehere fundja?
    Ke tė drejtė, fundja ēfarė mė intereson sesi i bėjnė, por ndonjėherė na ngacmon instikti i sė drejtės dhe na rrėmben vala e debatit.

Citim Postuar mė parė nga gloreta
    Nje pyetje Bato.

Ke nje maus ti me te cilin vizaton apo nje maus qe e vizaton me laps se ka mause te ndryshme?:)
    Kam njė mi (mouse) tė thjeshtė, nga ata tė zakonshmit.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Eldushkė, nuk kam aspak kam sedėr tė sėmurė. Po ta marrim ashtu, sedėr tė sėmurė ke ti, jo unė. Pikturat e mia unė i bėj pėr argėtim dhe nuk i kalojnė 30-45 minutat, ndėrsa ti rri njė ditė tė tėrė me njė vizatim dhe merresh me kopjime ngjyrash, me qėllimin e vetėm pėr tė marrė ndonjė kompliment ose pėr tė mundur "gjenitė meshkuj", siē i quan ti.

Nuk ėshtė punė sedre, por tek piktura e maces pashė doza hileje, prandaj tė akuzova. Ti me tė njėjtėn mėnyrė ke pikturuar edhe tek postimi 11, por atje nuk ka hile. Tek macja, pėrveē kopjimit tė ngjyrave, qė ti e pranove vetė, dyshoj se ėshtė bėrė mbulim i maces me ngjyra, sepse ėshtė e vėshtirė qė tė ndjekėsh linjėn dhe vazhdimėsinė e ngjyrave nė njė format tė madh qė del pėrtej ekranit.

Nė format tė madh, ti nuk shikon dhe nuk e di se ku duhet tė formosh dritė-hijet me nuancat e ngjyrave qė tė pėrputhen me formėn e fytyrės sė maces, por edhe nėse e kalojmė kėtė, mjafton kopjimi i ngjyrave qė ke bėrė, pėr tė thėnė qė ka hile, sepse e gjithė bukuria e asaj pikture qėndron pikėrisht tek ngjyrat.

Piktura nuk ka pse tė fshihet, sepse ėshtė punuar me "Paint", por ajo qė them (gjė qė ta thashė qė nė fillim tė temės) ėshtė qė kėtu dua t'i japim rėndėsi dorės, syrit, imagjinatės, jo teknologjisė sė kopjimit.
    Hej, seriozisht per ca duhej gjithe ky postim? Se na habite me shqyrtim-gjykimin. Dreqi ta haje kush te jep ty te drejten te nisesh e aludosh e grricesh e paragjykosh se cfare dua une e ca synimesh kam?! Nuk e kupton se kapercen cakun? Gjithsesi se na habite, po te sqaroj dicka: Ne rast se do shqyrtoje me shume rastin tim, do kuptoje qe nuk me pelqejne komplimentet e krehjet apo dhe vemendja, sepse nje avatar tip seksi cupe do me mjaftonte per aq. Pervec kesaj nese do shohesh temat qe kam hapur do kuptoje qe une grafike-lodrat e fotografine e vizatim-zhgarravimet i kam shume qejf e rrjedhimisht i perkushtohem. Prandaj ajo nje dite perkushtimi me tutorials, mesime, shfletime, ngjyrosje, nuk eshte asnje gje, per dicka qejfi ne kete fushe per mua. Keshtu qe te me ndjesh qe nuk te mora leje me pare se si ta shperdoroj kohen qe une kam ne dispozicion. ://

Beme nje nder: kur i referohesh dikujt qe nuk njeh, ji me i rezervuar qofte ne fjalor, qofte ne gjykim, qofte ne perceptim. Nuk te kam dhene asnje moment fatkeqesine e kerkimit te ndonje mendimi nga ti per asnje nga ato opsione, prandaj!

E se me lodhe, pa merak, fiks si thua ti eshte, per cdo gje qe une postoj, shkruaj, vizatoj, fotografoj, design-oj, jane kopje te shemtuara, te bera per etjen per vemendjemarrje nga mjeshtra rreth te cileve rrotullohet gjithe jeta ime. Tani a me ben nderin te mos vazhdosh me? Fiiiks si thua ti eshte, per cfaredo lloj gjeje, nuk luan as presja monologut te bere nga ti.

p.s. Mos harro te marresh postimet e mia me rradhe e korrigjosh cdo gabim te mundshem.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

bukur ė??

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Nje pyetje Bato.

Ke nje maus ti me te cilin vizaton apo nje maus qe e vizaton me laps se ka mause te ndryshme?:)
    Me e mira per vizatime e punime grafike eshte tableta grafike. Me te eshte njesoj si te punosh me leter e laps. : ))

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Te rroni vet ju te dy :p
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Mbrėmje dimėrore

»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    mire j@mes si prove e pare :)
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Po e sjell nje pamje deti..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Get Lost..!! Maska e Clair de Lune
    Anėtarėsuar
    21-01-2010
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi..
    Postime
    59

tmerr
    Zemra ka arsyet e saj,qe arsyeja nuk i njeh..

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •