Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 227
    ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Eldushkė, duke u nisur nga kėto qė ke thėnė dhe duke studiuar macen tėnde, dal nė pėrfundimin qė ėshtė me hile. Ja ēfarė ke bėrė:

• Gjete njė mace me ngjyra nė internet dhe e kalove pėr pėrpunim nė "Paint".

• E zmadhove shumė nė mėnyrė qė ta punosh mė lehtė.

• Fillove ta mbulosh macen me ngjyrat e tua, duke kopjuar dhe zėvendėsuar ngjyrat origjinale me "Pick colour" (gjė qė e pohon vetė mė lart).

• E zvogėlove dhe e paraqite si krijimin tėnd.

Kjo ėshtė njė mėnyrė hileqare e tė punuarit me "Paint" dhe nuk quhet vizatim, por kopjim me "Paint". E di qė ti nuk do ta pranosh, por gėnjen veten tėnde, jo mua. Ēdokush qė merr pjesė nė kėtė temė, duhet tė ketė pak ndėrgjegje.

Pėr t'u kuptuar dhe nga tė tjerėt, kjo ėshtė njėsoj sikur tė marrim njė letėr tė tejdukshme, ta vendosim mbi njė vizatim me ngjyra dhe pastaj tė fillojmė tė kopjojmė format dhe ngjyrat me lapsat tanė. Ky nuk quhet vizatim me dorėn e lirė, por kopjim.
    Kur te me japesh dhe nje alternative te trete do ta tregoj sekretin. Ose vendose ti si te duash se e kam bere une vizatimin qe te besh gjumin e qete dhe te gjithe jemi te lumtur e te kenaqur. : )

Nje pyetje me lind ama. Cili do ishte perfitimi im ne kete rast? Qe ta di se cfare fitova apo humba.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Edhe burrash BATO, te me rregullohet kompjuteri e do nis te bej nje punim me paint e regjistroj nderkohe qe e bej, se pastaj do i gezohem shume efektit argumentativ ne raste seder te semure. : )

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Jo eldushke asgje nuk fiton jo vetem per punen e vizatimit mirpo edhe kontributi ne forum ,mirpo sic u cek duhet te kesh ndergjegje kur poston dicka dhe te mbash pergjegjsi per te

Punimi shihet qarte qe nuk eshte punuar ne ms paint por eshte marre nje foto e maces ne formatin GIF eshte edituar pak ne picture manager dhe ja u be ,kshtu qe kjo eshte poenta nuk te lejohet te postosh gjera qe skane te bejne me PAINT.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    Jo eldushke asgje nuk fiton jo vetem per punen e vizatimit mirpo edhe kontributi ne forum ,mirpo sic u cek duhet te kesh ndergjegje kur poston dicka dhe te mbash pergjegjsi per te

Punimi shihet qarte qe nuk eshte punuar ne ms paint por eshte marre nje foto e maces ne formatin GIF eshte edituar pak ne picture manager dhe ja u be ,kshtu qe kjo eshte poenta nuk te lejohet te postosh gjera qe skane te bejne me PAINT.
    Pupupupu. Po shikoji tre punimet e mia ne kete teme, te treja jane te ngjashme nga menyra e punimit me nuanca ngjyrash. Nese ato ne fillim me moren gjysem ore a nje ore, kjo me mori nje dite.
    Nejse, me ke merrem dhe une. Fiiiks ashtu eshte. Futini nje te fshire, e ne me pafshi me neper tema *artistash*, me mire ma befshi
    °_°

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Moos u merzit eldushke , dita qe more me macken , nuk te shkoi kot , postimi ketu me tipa qe kerkojne rendesi po , se askush nuk duhet t'ua marre planin e pare se ndryshe i kane ne maje te gjuhes shpifjet .

Eshte qesharake te hedhesh poshte mundin e tjetrit me akuza mediokre . E kush futet ketu per te marre vleresime ? E aq me pak nga njerez te tille ?!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 10-07-2010 mė 07:51
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Puna eshte se disa njerez kujtojne se jane "dikushi" ne nje fushe.

Pastaj vjen me te vertete dikush, qe eshte "dYkushi" ne te njejten fushe... edhe keta te grupit te pare, e kapercejne me veshtiresi kete fakt.

Prandaj mua psh nuk me plas shume nese jane te verteta apo genjeshtra. Komplimentet e mia shkojne per ate qe i ka punuar. Nese eshte me te vertete eldushka , ajo ndihet mire dhe e vleresuar... perndryshe ajo nuk perfiton asgje sepse e di qe vlersimet i meriton tjeterkush.

Nga ana tjeter e thashe edhe me pare, thjesht se ju nuk jeni te afte te beni dicka cilesore me paint... nuk eshte e thene se askush nuk mund ta beje...

Nejse... deri tani punuesi me i mire duket sheshit...

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Thash ta provoja dhe une njehere...

Detin... Ka qene ajo qe pelqeja te vizatoja sa here kishim teme te lire ne vizatim, lol.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga eldushka
    ... seder te semure
    Eldushkė, nuk kam aspak kam sedėr tė sėmurė. Po ta marrim ashtu, sedėr tė sėmurė ke ti, jo unė. Pikturat e mia unė i bėj pėr argėtim dhe nuk i kalojnė 30-45 minutat, ndėrsa ti rri njė ditė tė tėrė me njė vizatim dhe merresh me kopjime ngjyrash, me qėllimin e vetėm pėr tė marrė ndonjė kompliment ose pėr tė mundur "gjenitė meshkuj", siē i quan ti.

Nuk ėshtė punė sedre, por tek piktura e maces pashė doza hileje, prandaj tė akuzova. Ti me tė njėjtėn mėnyrė ke pikturuar edhe tek postimi 11, por atje nuk ka hile. Tek macja, pėrveē kopjimit tė ngjyrave, qė ti e pranove vetė, dyshoj se ėshtė bėrė mbulim i maces me ngjyra, sepse ėshtė e vėshtirė qė tė ndjekėsh linjėn dhe vazhdimėsinė e ngjyrave nė njė format tė madh qė del pėrtej ekranit.

Nė format tė madh, ti nuk shikon dhe nuk e di se ku duhet tė formosh dritė-hijet me nuancat e ngjyrave qė tė pėrputhen me formėn e fytyrės sė maces, por edhe nėse e kalojmė kėtė, mjafton kopjimi i ngjyrave qė ke bėrė, pėr tė thėnė qė ka hile, sepse e gjithė bukuria e asaj pikture qėndron pikėrisht tek ngjyrat.

Piktura nuk ka pse tė fshihet, sepse ėshtė punuar me "Paint", por ajo qė them (gjė qė ta thashė qė nė fillim tė temės) ėshtė qė kėtu dua t'i japim rėndėsi dorės, syrit, imagjinatės, jo teknologjisė sė kopjimit.

Force Intruder, ti ke ndonjė gjė tjetėr pėr tė bėrė nė kėtė temė, sesa tė na sjellėsh piktura nga interneti apo video nga "You Tube"? Ēfarė, mendon se po na hap sytė me ato video? Atė videon e Monalizės unė e kam parė qė para nja dy-tre vjetėsh, por tė thashė qė tema ėshtė pėr vizatimet tona.

Ėshtė njėsoj sikur kėtu tė kemi njė temė me poezi nga anėtarėt e forumit dhe ti tė vish herė pas here dhe tė na sjellėsh poezi nga gjenitė apo poetėt botėrorė, duke thėnė qė ju nuk shkruani mirė dhe ja si shkruajnė tė tjerėt.

Mos u bėj qesharak duke sjellė kėtu materiale nga interneti e duke u mburrur me to, por pėrpiqu tė bėsh ndonjė vizatim vetė. Nėse nuk bėn dot, mjaftohu tė shohėsh ēfarė bėjnė tė tjerėt. Nuk ėshtė e thėnė qė tė shkruajmė kudo, edhe aty ku nuk kemi se ēfarė tė shkruajmė.

Sa pėr komentet e tua apo tė tė tjerėve, tė jesh i sigurtė qė nuk mė ndikojnė aspak, sepse kam sy vetė dhe jam i ndėrgjegjshėm pėr atė qė jam. Unė e di qė nuk jam gjeni vizatimi, por jap aq sa mundem. Nuk ndikohem aspak nga ata qė bėjnė komente nė bazė tė simpative personale ose pėr inat tė dikujt.

Debati im me Eldushkėn ėshtė thjesht ēėshtje rregullash dhe ndėrgjegjeje.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kot, c'a po t'intereso ty Bato, se si i kane bere njehere fundja?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Nje pyetje Bato.

Ke nje maus ti me te cilin vizaton apo nje maus qe e vizaton me laps se ka mause te ndryshme?:)

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •