Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 59
    God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Jam dakord thashe... ne perfundim themi te dy te njejten gje...po me qasje te ndryshme.
    E vetmja gje qe une shikoj te veshtire... eshte ai krahasimi. Po cfare rendesie ka ne fund te fundit nese bihet dakord qe ne, krijesa, nuk kemi mundesi te matemi me Krijuesin ne asnje lloj menyre. Ai eshte i pafund e i persosur...
    Ja kurioz se cfare ndikimi psikollogjik do kishte per njerzit persosmeria dhe madheshtia e Zotit dhe cfare ndikimi psikollogjik do kishte nese do thuhej Zoti u be njeri ose vdiq per mekatet e njerzve?

Ps: per me shume info riktheju kesaj teme

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=112329
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _Mersin_ : 19-05-2010 mė 04:46
    "Shoku Mjekesise"

Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Do te thote qe ka zota tjere, po te mos kishte, do te ishte vetem Allahu eshte i madh. Per hir to tolerances fetare,
    Se sa je tolerant ti , ne kete e dime
    na tregoni sa zota tjere ka feja Muslimane qe ta njohim dhe ta kuptojme sadopak.
    Ti nuk ke njohur akoma fen tende, don te njohish fen islame
    E dime qe Allahu eshte zoti i hanes,
    ky eshte versjoni bythpalarve si ti dhe shum te tjer ketu
    ishte ashtu shume kohe para se leu Muhamedi, dhe hjedhja e gureve, puthja e nje guri qe e gjeten ne rruge (kaba) jane tradita pre-islame, pra pagane, qe perdoren edhe sot.
    Ti nuk din me shkrujt shqip , na dike edhe historin islame pffff
    Po s'dime gjithcka....
    Ti nuk din as ke ke per babe
    shume faleminderit dhe ta mbajme kete diskutin serioz: pa sharje, pa kercenime vrasjeje etj etj.
    Une faktikisht perdor uje pasi dal ne nevoje , por kur nuk kam uje , te jesh i sigurt se njerez si ti nuk i perdor me fshi prapanicen.
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    ahhahahhaha,je shum i forte vella,te lumte.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin
    Problemi yt eshte se ti imagjinon Zotin e vogel nderkohe Ai eshte Madheshtor.Gjithesia me miliarda rruge dhe galaktika eshte si therrime ne doren e Tij.Vetem nje Engjell i Zotit mund ta shkatarroje gjithesine nese Zoti i jep urdher ...
    Citim Postuar mė parė nga Mjekesia Lexo Postimin

39:67.
    Ata nuk e ēmuan Zotin me atė madhėshtinė qė i takon, ndėrsa, nė ditėn e kijametit e tėrė toka ėshtė nė grushtin e Tij, e qiejt tė mbėshtjellė nė tė djathtėn e Tij. Ai ėshtė i pastėr nga tė metat dhe Ai ėshtė i lartė nga ēka ata i shoqėrojnė!
    Prap Shat Mat

Dmth Zoti paska dore?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 19-05-2010 mė 05:11

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O mjekesia... rri mos ja fut kot tani...

Te gjithe eshte fjale shume pergjithesuese.... mos me thuaj te gjithe... me thuaj 10

Kush nga fizikantet e medhenj e besoka universion te fundet e te rrumbullaket se jam kurioz... me jep ca emra... ke???
    hahahaha, Mjekersia edhe une jam kurioz se cili paska thene qe universi eshte i rrumbullaket? dhe si arriten ne perfundim?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Allahu ( ZOTI per ata qė s'din gja) ėshtė mė i Madhi.

S'ka asgje me te madhe se Zoti,

Kurse akti i par i muslimanit eshte te deklarosh qė : Dėshmoj qė nuk ka Zot tjetėr pos Allahut, dhe se Muhamedi eshte vetėm rob dhe i dėrguar i Tij.

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    hahahaha, Mjekersia edhe une jam kurioz se cili paska thene qe universi eshte i rrumbullaket? dhe si arriten ne perfundim?
    Mos mu lodh shum tu pyt o burr i dheut , hyr ketu dhe e merr vesh per universin.
    http://www.forumishqiptar.com/forumdisplay.php?f=63
    Revolution 1848

Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Une definitivisht duhet pres mendimet e dijetarit tone Tahiri007, se Mjekesia shume i pa qarte

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Kuku Zot ky te kuka i qmendur kejt.
    Ska Zotė tjetėr pėr veē Allahut, muslimanėt besojn vetėm njė Zotė, Muhammedi ėshtė profet ose i dėrguari Zotit, as nuk ėshtė djali Zotit as nuk ėshtė vetė Zotė Muhammedi, shporru tani se pėr ty duke munduar tė japė pėrgjigjje mundem tė bėjė ndonjė mėkat.
    ...................

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anėtarėsuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    kur ta zevendesosh fjalen kurioz me fjalen i paditur pastaj do te jap pergjigje.Ose duhet te presesh Tahirin
    "Shoku Mjekesise"

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •