Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    une personalisht nuk mund te rri pa shkuar ēdo vit ne shqiperi.
    zakonisht nisem nga fundi i korrikut dhe rri rreth 3 jave. asnjehere nuk jam penduar.
    me gjite mangesite qe mund te kete, une gjithmone mire ja kaloj.
    pastaj mund te bej edhe pushime ne ndonje vend tjeter, por ato ne shqiperi nuk i zevendesoj me asgje.
    ndoshta ngaqe prinderit i kam atje dhe nuk u shkon nder mend te shperngulen.
    per mendimin tim shume mire bejne. mund te udhetojne lirshem neper europe, pasi per te marre viza tashme nuk eshte fare problem.
    s'kane ē'bejne ne dhe te huaj.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga s0ni Lexo Postimin
    Uaa paskan hapur nje teme tjeter kushtuar thashethemeve midis nesh.
    Na kane shume qejf prandaj. lol

ndonje gje tjeter qe do te bisedosh?
    Une te them te drejten s'kam ca te them se me te degjuar i kam. Kur te shkoj vete atje i futemi muhabetit mire.

Po immediate family po martohet, te gjithe e kane prere bileten pervec meje qe rri e pres te marre leje. 4-5 dite qofte edhe nje nate te dasmes te jem,.. do iki, nuk do sakrifikoj mungesen ne dasem per shkollen, they are both equally important, mbase do jem vetem tek nata e pare e dasmes por hejjjj te pakten do jem prezent me njerezit e mij, per krushqeni te ikin te tjeret. E di sa xheloze jam qe s'kam leje, do i bejne turne Shqiperise mbare edhe po mblidhen kushurinjte moshatar qe kemi ne Itali qe te gjithe. Plus qe eshte dasma e pare ne familjen time edhe pale po na ikin edhe dy shoqe te ngushta jo-shqiptare per here te pare ne Shqiperi uuffa
    Jam e sigurte qe ti e di shume mire se dy javet e para te simestrit nuk jane aq te renduara me mesime. Ti besoj e di se ca lendesh do marresh ate simester dhe ke pedagoge do kesh, keshtu qe dergoju atyre ndonje e-mail dhe thuaju qe te duhet te ikesh ne Shqiperi per nja 2 jave dhe cfare te rekomandojne te mesosh qe mos te ngelesh prapa. Ja u zgjidh.

Te trashegohet ai/ajo qe do martohet dhe ne koken tende ishalla. lol

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin

Te trashegohet ai/ajo qe do martohet dhe ne koken tende ishalla.
    Per urimin e pare rrofsh, per tjetren..... ooo goce po un nuk te shajta lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Pershtypjet per shqiperine isha para 3 jave per here te pare dhe dhashte zoti e kurre ma ne jete mos me rafte rruga andeije pari kaqe.

Shtet hajduteshe sigurija zerooo fatkeqsishte njerzit shume te pa civilizuare nuke e kuptoije nga e marrine ter ate materiale propagandistite qe bejne keto medijate e shqiperise po ashtu sapo leshone qytetet e medha gjitheandeje te shfaqet afrika dhe varferija ekstreme

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga drifilon Lexo Postimin
    Pershtypjet per shqiperine isha para 3 jave per here te pare dhe dhashte zoti e kurre ma ne jete mos me rafte rruga andeije pari kaqe.

Shtet hajduteshe sigurija zerooo fatkeqsishte njerzit shume te pa civilizuare nuke e kuptoije nga e marrine ter ate materiale propagandistite qe bejne keto medijate e shqiperise po ashtu sapo leshone qytetet e medha gjitheandeje te shfaqet afrika dhe varferija ekstreme
    Si ty thone te gjithe ata Shqiptare qe sapo jane kthyer nga Shqiperia me pushime. Hiq Tiranen e ndonje qytet te madh, qytetet e tjera kane marre fund. Jane kthyer ne fshatra pa investime, apo te ardhme punesimi. Varferi e papunesi e madhe, cmimet ne qiell, korrupsion gjithandej. Vetem po te jesh militante i partise ne fuqi can atje. Kjo vlen per te dy partite kryesore. E verteta e hidhur qe demokratet e flakte te ketij forumi nuk arrijne, apo nuk u intereson ta shohin. Rrofshin emigrantet qe i mbajne me leke familjaret e shkrete, se te ishte per shtetin....!
    Pershtypjet e mia do ti jap kur te kthehem vet nga Shqiperia kete vere.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 18-05-2010 mė 14:50

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    E vertete e hidhur Mia
    Te jetosh me rroge mesatere $400 mujore eshte katastrofe, sheqyr qe bejne per njeri tjetrin. Kane filluar tani ti vjedhin tokat/shtepiat e njerezve qe i kane me 100-ra vite, duke i fshehur tapiat e tokes ne komune, shtet qe vjedh hapurasi nga populli edhe asnjeri nuk mban pergjithesi

Per urimin e pare rrofsh, per tjetren..... ooo goce po un nuk te shajta lol
    Si ben sikur s'do.

Do vesh qe do vesh, gjeje ndonje andej. Pese dite jane mese te mjaftueshme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Si ty thone te gjithe ata Shqiptare qe sapo jane kthyer nga Shqiperia me pushime. Hiq Tiranen e ndonje qytet te madh, qytetet e tjera kane marre fund. Jane kthyer ne fshatra pa investime, apo te ardhme punesimi. Varferi e papunesi e madhe, cmimet ne qiell, korrupsion gjithandej. Vetem po te jesh militante i partise ne fuqi can atje. Kjo vlen per te dy partite kryesore. E verteta e hidhur qe demokratet e flakte te ketij forumi nuk arrijne, apo nuk u intereson ta shohin. Rrofshin emigrantet qe i mbajne me leke familjaret e shkrete, se te ishte per shtetin....!
    Pershtypjet e mia do ti jap kur te kthehem vet nga Shqiperia kete vere.

Mia@ ... te pershendese per realizmine tende se tashe do daline disa ketu dhe do te filloijne te me shajne pore fatkeqsishte ato jane vetm disa te verteta te cilate i pashe une pore ne rregulle ti leme keto ....

Pore ajo qfare me befasoije me trishtoije me la pa koment me zhgenjeu me demoralizoije me frigoije dhe pastaije me beri te mose shofe asgje me knaqesi ishte bliki pasqyra e pare e cila mu shfaqe dhe pashe ne portin e durrsite ajo qfare une pashe sapo zbrita ne portin e durrsite eshte nje tragjedi e vertet nje trishtime i vertet te ciline jame i bindure se nuk e gjene askunde ne bote notoije askunde ne bote dhe e cila sapo te hyshe ne shtetine shqiptare te bene me dije se ti zoteri ke hyre ne nje shtet hajduteshe mafijozeshe ku edhe aty ku duhet te jete zona me e disiplinuare me e sigurta edhe aty gjdo gje funksionone sikure te ishe nje gjungulle e cila te bene te mendoshe te ktheheshe menjehere mbrapa per faktine se gjdo njeri te cilite ipunone truri do pyse veten po mire kure ketu eshte kjo gjendje qfare munde te preseshe ne brendi ...

Qfare eshte ajo qe me tmerroije mu dhe te cilen me plote goje munde ta quaje tragjedija e durresit dhe e shqiperise ..

Femijet ROME te cilet shtrinin doren dhe lypnin leke sapo zbritje nga anija pore jo kjo nuke eshte tragjedija ,Tragjedija eshte se keta femije kishine hyre dhe lypnin ne nje zone ku eshte rreptesishet e ndaluare per ta dhe personate civile ku perveqe sigurimite te shtetit dhe personave te cilet udhtoijne ne nje destinacione te caktuare dhe ate pase disa kontrolleve nuke mundet nuke guxone dhe nuke duhet te hyje askushe tjeter ...

Qfare dua te theme me ket se keta femijet ROME punonin per POLICINE mafijoze shtetrore kjo eshte tragjedija nuke ka asnje justifikime tjeter per faktine se ne ate zone nuk ka shanse te hyjne persona tjere civile perveqe policise dhe udhtarve te cilet duhet ti kaloijne disa pika kontrolli ..

Gjdo udhtare i huaje i cili do ballafaqohet me nje skene te tille tragjikomike sapo te zbrese ne portin e durresit atije do i behet menjeher e qarte dhe me dije se ne ket vende sundone mafija dhe qka eshte me e keqja mafija eshte vet shteti dhe policija e shtetit keshtu qe sigurija jote i nderuare eshte ne dore te ZOTIT.

Keshtu qe une do i kisha luture te gjithe ata ne ket forum te cilet munde te japin ndonje kontribute per ta senzibilizuare kete problem i cili munde te duket i vogel pore besoni se eshte shume i trishtueshem dhe i cili e demtone shume shume shqiperine dhe imigjine e shtetit shqiptare

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    kur qahen dhe katundaret ........vaj medet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    E vertete e hidhur Mia
    Te jetosh me rroge mesatere $400 mujore eshte katastrofe, sheqyr qe bejne per njeri tjetrin. Kane filluar tani ti vjedhin tokat/shtepiat e njerezve qe i kane me 100-ra vite, duke i fshehur tapiat e tokes ne komune, shtet qe vjedh hapurasi nga populli edhe asnjeri nuk mban pergjithesi
    kush e ka rrogen mesatare $400??????
    aty vetem hori ben hajr
    sic e tha dhe mia te jesh anetar partie atehere po ben ligjin
    si me kan trajtu mu katundaret e saliut ne aeroport nuk me kan trajtu asi vend tjeter
    perfshi dhe beogradin
    katundari qe sdi asme lexu dokumentet me bertiti e me shau ne mes te gjitheve ndal mos leviz ku po shkon si hajdut
    ca budallet athu se nuk i kisha kalu 100 kontrolle une
    sdo e harroj kurre
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •