Po gazetat quhen? Se une gazeta lexoj. Lol
Po gazetat quhen? Se une gazeta lexoj. Lol
"Simboli i Humbur" se fundmi
"Më e mira është armike e së mirës"
Mémoires Morte -- " Kujtime te vdekura" te Patricia Cornwell
BLU E GRI sot fillova...
Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....
Me mungon pak nga fundi i librit ''HIJA'' te Ismail Kadares.. ja vlen!!
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Ku di gjo un, jam ngatrru me nje liber te Robert Graves kto dite, por hajt mo po i vjen fundi. hahahaha....Behet fjala rreth mitologjise Greke dhe me duket interesant se si e shpjegon shkrimtari Anglez kte mitologji.
Ditë e re, kismeti i ri
Po, shume liber interesant ishte...sapo e mbarova...ja pra se si krijohen mitet pak a shume...edhe me vone vijne e na cojne koken qe jo Jezusi keshtu e Muhamedi ashtu e Buda keshtu e Maria ashtu....etj...etj...derci verci....
Keshtu eshte kur robte kapen mbas litareve dhe dogmave fetare apo politike ne vend qe te lexojne e te mesojne sa me shume qe eshte e mundur. Shumica i shohin gjerat vetem me nje kendvershtrim dhe argetohen mbas abrakadabraaaaaaaave si femijte e vegjel....apo Disneyland me gogola, shejtaner, xhind , apo engjej e cikllopa...hahahaha.........ne vend qe te ulin koken e te mesojne sa me shume...
................................
Tani kam ndermend qe te lexoj nje liber te filozofit Francez Descartes. Ky njeri jetoi shume vite ne nje vetmi te plote dhe jam kureshtar te dij qe pse jetoi i vetmuar.
Ditë e re, kismeti i ri
jam duke e lexuar
Die Welt des Blues
nga David Harrison
Krijoni Kontakt