Donja te thonja Berti Eko. Po per nje t qe ti se ve...
Donja te thonja Berti Eko. Po per nje t qe ti se ve...
Tomorrow Never Dies.
Jallaaah
I lexova qershorin 2013 te tre vellimet mrena javes.Prit te behej me intrigant libri....hic asgje. Ngri e lesho, sa ne nje dhom e sa ne nje tjeter.
Pfff pralla me mbret.
Vertet te ka pelqy xhu? Mbase te pelqen te ishe si Grey, po hic mos e lakmo. Nuk ka asnji perfekt ne ket dynja. Fantazia e autores se si do donte te ishte dhe te ndihej nje mashkull per te. Debilja...me mori gjithe ate kohe.
Neser nisem.![]()
"Më e mira është armike e së mirës"
une skam lexu gjo, jo thjesht nga reklama qe ka pas,...lol
dhe as jam tip qe pelqej te jem si te tjeret. jam thjesht ky qe jam...
ja sivjet ne plazh mos lexoj nodinji gje pervec internetit dhe punes....
na sugjeroni noj liber?
bofsh qejf
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Të çfarë zhaneri lexon zakonisht ose të pëlqen të lexosh, Xhuxhu? në mënyrë që të të japim një këshillë, meqë e kërkove![]()
Xhuxhumakut mendoj se i pëlqejnë librat si The Fountainhead - Ayn Rand (Shqip: "Burimi i jetës", në mos gaboj - Italisht La fonte meravigliosa).
Se është romantik Xhuxhumaku; duket!
Flet për arkitekturë, dashuri, arritje individuale, linçime publike, dashuri, idealizëm, kapitalizëm, liri individuale etj etj...
E kanë bo edhe film para shumë kohe; ia vlejnë që të dy, si filmi ashtu edhe libri. Por më shumë libri se të forcon mendjen!
Tomorrow Never Dies.
cerebro, qenke i çik i fiksuar pas Ayn Rand por, dyshoj nëse ke ditur ta lexosh si duhet :)
"Fransisko d'Ankonia" do tallej me ty nëse do të të lexonte
Central park , mezi se po e shtyj kam dy muaj
Por me e bukra eshte se im shoq ishte ne librari dhe me pyet ne tel cfare libri te te blej?
Bli cte duash i them
Dhe kur vjen shikoj qe me sjell te njejtin liber
Central park![]()
Kam dy tani
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
Krijoni Kontakt