Close
Faqja 50 prej 58 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 491 deri 500 prej 572
    1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Për: Çfarë libri po lexoni apo kini lexuar kohët e fundit?

E.L.James

"Pesëdhjet Hijet e Greit"

Nese flitet gjithandej neper bote per kte liber,e kan me te drejt per menidimin tim.Sapo perfundova v.I....magjepses!
    Romantik,clirues dhe kryekeput perthithes....Pajtohem plotesisht me fjalet e James.Nuk e di ti lexoj edhe dy pjeset e tjera apo jo,nga qe Pesedhjet Hijet eshte triologji....kam "frik" se nuk do jene si pjesa e I.

-Gjithesesi,tani per tani nuk dua ti lexoj ato!

P.S.Nuk e di nese mund te keni ndonje rekomandim....gjithmone me qe jemi ne vere dicka relaksuese

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Deshirat e embla te sadete berishes.

Ish gruas se qenit te saliut.

Te recommendation

P.s

E bleve 15000 leke kto 50 hijet?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Deshirat e embla te sadete berishes.

Ish gruas se qenit te saliut.

Te recommendation

P.s

E bleve 15000 leke kto 50 hijet?
    Oh...Xhuxhu,jo liber gatimi de *perplas kembet* lol

P.S.Fiks 1500 ose me euro 12.50
    Sa e more ti?
    lol

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Fjalor Italisht- Shqip
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Oh...Xhuxhu,jo liber gatimi de *perplas kembet* lol

P.S.Fiks 1500 ose me euro 12.50
    Sa e more ti?
    lol
    Une, do e,lexoj, po ma huajti dikush.

Ndoshta lexoj selanikun kete vere.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    Une, do e,lexoj, po ma huajti dikush.

Ndoshta lexoj selanikun kete vere.
    Ja huajta (fjale e lezeqme kjo ) njeher nje kolegut nje liber,dhe u be shume kohe nuk ma kthente,sa here takoheshim shkalleve apo ne korridor gjithmone me thoshte nga nje arsye,edhe pse une asnjher sja kerkoja....nje dite me thote,pas shume perpjekjeve,per te me then ate qe donte te me thoshte,perpiqej te dukej sa i sjellshem pak me sens humori,dikur e gjeti menyren dhe me tha....."Thone se eshte budalla ai qe i jep librat....por akoma me budalla ai qe ja kthen".......Huh!Nuk reagova fare,pastaj bera perpjekje qe dhe mimika mos te me shpreh asnje lloj emocioni,as sot sja pranoj vetes se me erdhi cik inat,lol pavarsisht sensit qe e tha,dhe me qe ra llafi akoma sma ka kthy librin...
    Po nuk eshte se jam mbush mend...akoma i huazoj,lol

P.S.Selanikun,do e lexoja pas veres....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-03-2013
    Vendndodhja
    andej ketej gjithandej
    Postime
    145

i kam lexuar te tera dhe te rekomandoj , sepse ka shume pasion epsh dhe intriga................perfundimi eshte shume interesant (v.!!!)........... per veren eshte liber goxha hhhhhmmmmmmmm........."pervelues" )
    E.L.James

Nese flitet gjithandej neper bote per kte liber,e kan me te drejt per menidimin tim.Sapo perfundova v.I....magjepses!
    Romantik,clirues dhe kryekeput perthithes....Pajtohem plotesisht me fjalet e James.Nuk e di ti lexoj edhe dy pjeset e tjera apo jo,nga qe Pesedhjet Hijet eshte triologji....kam "frik" se nuk do jene si pjesa e I.

P.S.Nuk e di nese mund te keni ndonje rekomandim....gjithmone me qe jemi ne vere dicka relaksuese
    koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321

E.L.James

Kte librin ja ka shkrujt bashkeshorti ksaj grus me duket dhe ngaqe vete esht shkrimtar i nderuar s'ka dashur te dale ne publik me nje liber te tille nga frika e reagimeve lol. Dhe me kte rast i ka bere nder gruas :P (Keshtu kane hamendesuar disa, raste te tjera te tilla ka patur boll)

Sa per rekomandim, eshte nje liber si tip biznesi dicka e tille, por shume i kendshem. "Bill Adler - Te negociosh si femije"

Engjëllor. I ëmbël. I dashur. Ja se ç’fjalë na vijnë ndërmend kur mendojmë për fëmijët. Por ka edhe ca fjalë të tjera, që u përshtaten po aq mirë: kokëfortë, i papërkulshëm, manipulues. Dhe fitues.

Dhe, në fakt, në debatet me fëmijët, shpeshherë ata fitojnë, ndërsa prindërit humbasin. Sa e sa prindër i kanë thënë vetes: “Ec e zbrit gjithë ato shkallë tani, për të marrë elefantin e Betsit, sepse dihet, asaj s’ia prish dot!”
    Fëmijët janë negociatorët më të mirë në botë.

Si ka mundësi të jetë gjithnjë kështu: fëmijët marrin gjithçka që duan, ndërsa prindërit lëshojnë pé? Si është e mundur që një avokat i fuqishëm dyzetvjeçar humbet përpara një katërvjeçari pa përvojë? Dhe ç’është më e rëndësishmja: si mund t’i shfrytëzojnë të rriturit aftësitë e mahnitshme që kanë fëmijët për të negociuar?

Nuk është edhe aq e thjeshtë të shpjegosh pse fëmijët janë negociatorë kaq të zotë. Për më tepër, ata përdorin një larmi të madhe teknikash (varet nga situatat), ku përfshihen edhe disa që janë vërtet mizore, që shumë prej nesh i kanë braktisur prej kohësh. Secila prej këtyre teknikave – dhe si mund t’i përdorësh ato në biznes dhe në fusha të tjera të jetës – do të shpjegohen me hollësi në kapitujt në vazhdim.

Të negociosh si fëmijë do të thotë të kesh aftësinë që të jep më shumë kënaqësi dhe që është më e përdorshmja në çdo aspekt të jetës. Në qoftë se mëson si të negociosh si fëmijë, do të jesh në gjendje të marrësh gjithçka që dëshiron.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga trony Lexo Postimin
    i kam lexuar te tera dhe te rekomandoj , sepse ka shume pasion epsh dhe intriga................perfundimi eshte shume interesant (v.!!!)........... per veren eshte liber goxha hhhhhmmmmmmmm........."pervelues" )
    Ok.Faleminderit!

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Kte librin ja ka shkrujt bashkeshorti ksaj grus me duket dhe ngaqe vete esht shkrimtar i nderuar s'ka dashur te dale ne publik me nje liber te tille nga frika e reagimeve lol. Dhe me kte rast i ka bere nder gruas :P (Keshtu kane hamendesuar disa, raste te tjera te tilla ka patur boll)

Sa per rekomandim, eshte nje liber si tip biznesi dicka e tille, por shume i kendshem. "Bill Adler - Te negociosh si femije"
    Nga frika e reagimeve?Le ta mbaj gruaja barren e.....garte burra te fort per zotin

P.S.Duket interesant nga pershkrimi ky,do e kem ne liste

Faqja 50 prej 58 FillimFillim ... 404849505152 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •