jo
pse qenka shkallafit forumi sot mer jahu?
jo
pse qenka shkallafit forumi sot mer jahu?
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
Ku di gje un, un jam nga bubullima (fshat tjeter po ashtu i Lushnje) per vete. Do thuash ti afer qenke me Plugun, cne se ke vizituar ate perle te myzeqes? S'para dal jashte fshatit tim une. Keshtu e kam nda mendjen e vlla, me pelqen te cohem qe ne 4 te mengjesit, te mjele bagetin, te mbledh vezet e pulave, te dal cik verdall nga bacja te shikoj mos eshte rrit na nje cik domatja a kastraveci, dhe pastaj te kthehem brenda ne shpi, te rrah dhe gruan para se te nxjere bagetin ne kullote, e te leshohim fushave e maleve. Nga mali Gramozit jam duke postuar ne keto momente. Upps ika se me paska dale matane nga tokat e Kasemit shyta pa bri.
Teme dites : Arrin dot Endlessi ta kap shyten pa bri (lopen) para se te hyj ne token e Kasemit qe ka vrare 12 veta e gjysem, vetem e vetem per shkelje te bagetis tjetrit ne toke te tij?
E kap : 2.00 koficenti
Se kap : 2.8
Dhe qellohen me kosore me Kasemin e ckrehur : 1.7 lol
Without deviation from the norm, progress is not possible
nje kompromis ne rastin tend s do ishte keq.. jepi Kasemit linjen e internetit dhe do ta shohesh sa i kenaqur do behet..bile na e prezanto edhe neve te forumit se kemi nevoje per trima ketu,,ku i dihet ndoshta fillon ndonje lufte fetare apo ku di une dhe na duhen..me kupton besoj.. vetem nje problem i vogel mund te na e prishi planin..
A eshte i korruptueshem Kasemi?
Krijoni Kontakt