Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 141
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    Jo mos u tut i kem ndjek ska mo shkije, veq jan jet edhe da bashkpuntor te tyre shum pak , muj me than minoritet , dhe ata po ikin vet , ska kriz mos u tut.
    Ca eshte shkije,me reshkit,reshkas,o reshkiten

i/e regjistruar Maska e Arb
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Little Albania, NY
    Postime
    1,723
    Qe me cka merren magjupet fetare. Ja kam kajt nonen Kosoves nese marrin pak pushtet parazitet fetare.

Ja se cka shkruan te reputacioni anetari me emrin Gj Fishta

O Pejon, mos i thuaj lamtumir Pejės (Kosovės), se i ri je per t'kerkuar azil politik
    Talent wins games, but teamwork wins championships.
    Micheal Jordan

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    RENEA.....a po me pergjigjesh pse shtetet islamike nuk e pranojne Kosoven shtet?

he fol tash? pasi u kape per moral dhe per ndihma?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Si e shikoj une, sipas mendimit tim :

- Serbit vella nuk i thuhet!!!

Sepse edhe sikur gjithe serbet te konvertoheshin ne muslimane, a mendoni realisht qe do hiqnin dore nga Kosova me deshire? Jo... prape Kosova eshte serbe do thonin e prape do priteshit.

Ose merr te kunderten. Zere se u konvertua gjithe Kosova ne Krishterizem. Mendoni se do hiqte dore serbi nga Kosova ne kete rast? Jo prape njesoj do te ishte.
    Sa e sa kombe jane te te njejtit besim, e perseri luftojne mes njeri tjetrit?

I njejti arsyetim vlen edhe per greket. Ketyre dy popujve te qelbur, e kam veshtire t'u them vellezer. Te bukurat ku i kane...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Arb Lexo Postimin
    Qe me cka merren magjupet fetare. Ja kam kajt nonen Kosoves nese marrin pak pushtet parazitet fetare.

O Pejon, mos i thuaj lamtumir Pejės (Kosovės), se i ri je per t'kerkuar azil politik
    Keta jane terrorista islamike, shtase qe duhet ti dergojme te takojne Allahun. Jane raca me e poshter dhe me ulet ne bote, vec vrasin civilet. Kur kje lufta e Kosoves vrapun ma shpejt se grate e fmit sot po dalin trima

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684

Kėshille e mir ą priori,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    06-11-2007
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Kėshille e mir ą priori,
    Sa ta provoni dicka ju vehabistat e qelbet do te zhdukeni mbrenda 24 oreve

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Nese keta qe merren me fe na paskan qene "magjup fetare" atehere ti qe nuk merresh me fe , cfar magjupi je ?!!

Mos valle "Magjup jofetar" ?!!!

GV_USA

P.S." Mos e felliq fjalorin tend!!!"
    WE WILL NOT GO DOWN!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    E di cka me gjithe serb e me gjithe bosnjak e me gjithe arab kisha tu u pshur ne fytyr,ju disa ketu qe me vjeni xhdo here folni kunder shqiptarve musliman ketu ne forum,ne jemi besimtar musliman,ju jeni ortodoks apo ku ta di cfar dreqin jeni se sme intereson aspak,po me vjen inat si xhdo here mereni me njerez parazit te fes po harova se edhe ju jeni ashtu bith ****.

Asnjeher juve pseudo shqiptar sju pash duke folur dicka mire per ne shqiptaret jasht kufijve te shqiperis,xhdo here na quni arabo shqipfoles,makedonci apo ku ta dij une.Ju jeni turpi i shqiperis koptohet ju te gjitheve besimeve cilit do i takoni pse do te thoni,se nuk shikoni te mereni me gjera qe na takojn me u mar me e qu shqiperin dhe vet ne shqipetaret te hecim perpara ju si gjithmon me shum ju intereson Danimarka Amerika Anglia apo zvicra dmth mereni me ato se cka bohet atje me muslimant apo katolikt apo ortodoksat apo ku ta di une me cfar.

Leni fen e njeri tjetrit secili e ka per vete ate,dhe mos i shikoni disa qe vetem shqiptar sjan qe mbrojn nje boshnjak,sa per boshnjaket hmm ata jane nje popull krejt si romet lesh jane.

Nese me hidhrohet ndonjeri nese e kam prekur dije se e kerkon po e jap,sepse me vjen inati tu shoh duke u rokur per nje njeri apo nje kafsh,dmth te te gjitheve besimeve cilit do koft.

Besimi eshte per vete,mbajeni per vete,mos urreni njeri tjetrin shqipe jemi.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    gjdo musliman eshte vella i im ne fe

une nuk urrej asnje popull ne bot nuk urrej as serbin e as ameriken nuk urrej as popullin jehud apo katolik nuk urrej asnje popull ne bot dhe per mu qdo njeri musliman eshte vella i im ne fe une i urrej vetem qeverit e shum shteteve qe bejn krime une urrej kriminelet dhe njerzit e poshter por kurr skam urrejtur nje popull per shkak te te kqijav qe kan be disa pjestar te atij populli

ju qe na quani taleban ekstremista terrorista maxhup dine se ju jeni me te poshter se gjith keta ju nuk e meritoni te jetoni sepse nje njeri qe urren nje popull ai per mu eshte terrorist ju nuk jeni shqiptar ju jeni anti shqiptar
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •