O shqiptar,mos u merrni,me serbet e Serbis!
Po merreni me serbet e Kosoves!
Se cka jan duke na bere,po juve ju ka kapluar verberia,e nuk po shiheni!
O shqiptar,mos u merrni,me serbet e Serbis!
Po merreni me serbet e Kosoves!
Se cka jan duke na bere,po juve ju ka kapluar verberia,e nuk po shiheni!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Duhet me i dit disa gjera hapesi i temes.
Ne Serbi ndarja kombetare behet ne ket menyr : ortodoks = serb ose malazez , katolik = kroat ose hungarez , musliman = boshnjak ose shqiptar.
E njejta vlen edhe tek greket.
Greket ortodoks gjat luftes se Kosoves kan marr pjes ne menyr aktive ne luft dhe kan vrar shqiptar.
Greket musliman ne Kosov kan dergu ndihma per refugjatet.
Grek ortodoks :
http://www.militaryphotos.net/forums...2&d=1202635667
Grek musliman ( Yusuf Islam) :
is supporting 2,500 orphans of Kosovo
Macedonian border guards robbed former pop star Cat Stevens of $35,000 as he tried to cross into Albania to hand out the cash to starving refugees, the former singer charged.
"We're absolutely furious. Obviously everybody knows why we're here - to help those people who have tragically gone through this and who are going through this problem of ethnic cleansing - and they've robbed us."
Pra duhet me bo nje dallim ketu , cdo kush qe kercenon ekzistencen ton esht armiku jon , perfshi ketu shum antar ketu ne forum qe publikisht jan shprehur se dojn ti zhdukin shqiptaret musliman (sdi-gja , darius , force-intuder , chino , jarigas, plot tjer).
Dhe cdo kush qe mbeshtet ekzistencen ton , esht vellau jon , perfshi shum boshnjak e turq qe kan qen pjestar te UCK-se.
Shqiperi eshte edhe Cameria
O Renea o qesharak.....ata muslimanet e Greqise jane minioriteti turk (qe quhen pontian, qe jetojne ne lindje te Greqise).
Kete rast o i trashe.....kush na kane ndihmuar me shume kristianet apo muslimanet? per ndihma?......po kush e cliroj Kosoven, po kush ndihmoj ne Iliride......ku ishin vllezerit e tu arab?
O njerez mos ja fusni kot, pse po i perzieni interesat kombtare me ato fetare ?
Ne themi qe luftuam me serb, e s'luftuam me ortodoks se perndryshe do i binte qe luftrat e fundit ne kosove, presheve dhe ilirid ishin fetare e aspak kombtare !
Kurse ti vjen, dhe na thua qe na ndihmuan te krishteret ne vend qe te thuash na ndihmoj Amerika, Nato, Turqia dhe gjithe ato shtete qe kishin mundesin per te na ndihmuar qoft financiarisht apo ushtarakisht. Ne s'jemi kunder ndihamve te tyre, por s'jemi as pro-kulturave te tyre, jemi nje komb, kemi tre fe dhe mundesisht, do kishte me qen mir, sikur te vazhdonim e te respektoheshim si dikur duke mos e fyer njeri tjetrin me kaurr, turk apo grek ! Mund te debatojm si njerez per Islamin & Krishterizmin duke respektuar etiken e debatit, por vetem si njerez aman !
Renea, shume me kuptim ajo puna e grekut Cat stevens (Steven Demetre Georgiou) qe e ka nderru emrin ne Jusuf Islam mbasi u be musliman, pop starit te viteve 70.
Po ju tregoj dhe une nje histori tjeter me nje serb.
Kur kam ardhur ne londer ka qen koha e luftes ne Kosove, kam qen te xhamija kryesore ne Londer dhe ate dite kishte mbledhje parash per Kosovaret, une doja te hyja te shifja dhe ekspoziten me fotot nga lufta....e pyeta ate organizuesin, sa lek kushton hyrja? ai me tha ne shqip "ketu ska lek , ketu eshte me pound" kam qesh dhe qe nga ajo dite u bera shok me organizatorin.
Shkoja shpesh te ajo xhami dhe nje dite e pyeta se nga ishte ai me origjine, ai me tha se ishte serb prej fshatrave te bujanovcit dhe i jati i tij ishte ber musliman ne vitet 70 ne gjermani dhe rrugen e te jatit kish ndjek dhe ky, pra ishte konvertuar ne islam.
3 xhaxhallaret e tjerer i kishte ortodoks dheper cudi nuk kishte pasur asnje konflikt me fisin, ndoshta dhe per faktin se ky jeton ne europ dhe rralle takohen.
E pra, serbi qe mblidhte donacione per kosovaret....kete e ben vetem Islami.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alDI : 17-05-2010 mė 10:21
.
FISHTANI dhe ZDI-GJA asht i njejti njeri , kam dyshim se ka edhe me shum nike te hapura.
vetem ta dini ket.
Shqiperi eshte edhe Cameria
Krijoni Kontakt