Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560

Formatim pėr kompjuter Asus A4000

Ka Nje Bir Ai Ose Ajo qe Me Ndihmon
    kam nje laptop asus a4000 i bera formatimin te gjitha instalova dhe driver te zerit te gjitha po puna esht se vetem te figures nuk ja arij dot ta gjej prsh kur leviz faqen e web me maus ma ben si me dallg dallg dhe nuk arij dot ta gjej ne internet gratis kete driver ndo njeri nga ju mundet te di se ku mundet te gjeje
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    A je i sigurt qe te mungon ndonje driver? A ke kontrolluar ne Device Manager, kontrollo nje here ne Start-Run-devmgmt.msc ok dhe mundesisht postona nje foto me print screen,

pastaj.....

Uploaded with ImageShack.us
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 16-05-2010 mė 05:23
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    ne radh te par nuk ja arij dot ta gjej po jam i sigurt qe ajo me mungon se dhe tek kompjuteri tjeter me mungonte dhe e instalova te gjitha e fus diskun ketu i njehe te gjitha vetem te figures qe qe me leviz si me dallg
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Kliko Start (pastaj Zgjidh) Run (dhe aty shkruaj) devmgmt.msc (dhe kliko ne) OK, kur te hapet Kliko ne Tastature ne Print Screen Butonin http://www.umbc.edu/oit/images/printscreen-keyboard.jpg, pastaj hap programin Paint dhe e ben Paste, File Save As e ruan dhe e poston ketu
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Nuk arij dot ta bej me pak fjale ka ndo nje nga internet ta shkarkoi per asus a4000

Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Ka si nuk ka por na nevojitet sakte modeli pasi qe kam cekur edhe ne postimin tim me larte http://www.forumishqiptar.com/showpo...51&postcount=2 se ka shume modele te kesaj serie a4000 sikur edhe shihet ne foto apo jo?
    Me respekt,

Valdet Shala

Citim Postuar mė parė nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Ka Nje Bir Ai Ose Ajo qe Me Ndihmon
    kam nje laptop asus a4000 i bera formatimin te gjitha instalova dhe driver te zerit te gjitha po puna esht se vetem te figures nuk ja arij dot ta gjej prsh kur leviz faqen e web me maus ma ben si me dallg dallg dhe nuk arij dot ta gjej ne internet gratis kete driver ndo njeri nga ju mundet te di se ku mundet te gjeje
    Driver Genius Professional Edition 2009 v9.0.0.182

Driver Genius Professional is a professional driver management tool features both driver management and hardware diagnostics. Driver Genius provides such practical functions as driver backup, restoration, update and removal for computer users. If you often reinstall your operating system, you may not forget such painful experiences of searching all around for all kinds of drivers. If unfortunately you have lost your driver CD, the search will be more troublesome and time-consuming. Now with the driver backup function of Driver Genius you can easily reinstall your perfect drivers pack!

Shkarkoje ketu

http://hotfile.com/dl/21822915/67a84...nal.Edition.v9.

Me kete une punoj dhe i kam gjetur gjithmon te gjitha llojet e driver per cdo tip pc dhe lap top. E ke me gjith aktivizues. Pershendetje
    Revolution 1848

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •