Close
Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 178 prej 178
    i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anėtarėsuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    une dhash nje pergjigje shume konkrete dhe te qarte..
    Pse aq shume i frigoheni personave qe duan kombin dhe duan fene ne menyre te pandashme, ne kohe kur feja islame po shenon rritje dita dites.
    Ti shoku e te tjeret qe gjoja se na thireni per komb-dashje, ja, ne rastin e Kosoves, se gjoja Islami na qenka shkaku kryesor pse Kosova nuk na paska nje te ardhme te bardhe, jeni te shquar per nje qasje te pa-logjikshme ne themel.

Rastin tuaj po e pershkruaj me nje shembull,,, para disa ditesh, gjeta nje grup te hapur ne facebook, ku nje "shqiptar" i perbetuar, si tipi jot e ca te tjereve, qe ia kane frigen Islamit vetem kur permendet nocioni Islam (paqe), i cili kishte vene aty nje fotografi te flamurit tone kombetar, te mbuluar te terin me kryqa,ne cdo cep te saj, ishte nje montazher i shquar. E ky personi gjoja na thirej ne komb, dhe e kishte mbushur grupin me shkrime ne status, me shkrime shume urrejtese, qe as shkaut nuk i thuhen ato fjale, te gjitha te drejtuara vellezerve shqiptare muslimane...
    Dhe ky personi tani, tenton te i mbushe mendjen dikujt se thiret ne komb?
    Thash, jeni te palogjikshem, po u munduat te shani fene islame, te pakten krijoni nje qasje ndaj saj, lexoni e studjoni se cka ajo predikon, cilat jane ato mrekullira qe libri i shenjte zbulon etj etj etj,
    pershendetje

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Bes-s Lexo Postimin
    une dhash nje pergjigje shume konkrete dhe te qarte..
    Pse aq shume i frigoheni personave qe duan kombin dhe duan fene ne menyre te
    Thash, jeni te palogjikshem, po u munduat te shani fene islame, te pakten krijoni nje qasje ndaj saj, lexoni e studjoni se cka ajo predikon, cilat jane ato mrekullira qe libri i shenjte zbulon etj etj etj,
    pershendetje
    Me duken te turpshme keto qe thua.Nese do te analizojme islamin si f dil ne nje tjeter teme , ketu nuk permendet nje fakt i tille.Ku pe ti qe une te kem share islamin?Gjeje nje rrjesht ne kete teme dhe do te kerkoj te falur, por nete kundert je ti nje provokator ordiner.
    Une kam thene qart qe shqiptart nuk jane te islamizuar dhe nuk e mbeshtes terminologjine e Kastriot myftarit.Shqiptaret jane te turqezuar dhe se ku eshte ndryshime e kam shpjeguar me shume se nje here.Shoh qe ndjehesh keq dhe i revoltuar , qetesohu dhe rilexoi shkrimet.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    anesti
    aq dhe ashtu e meritojn Muftarajt dhe "teoricjentet"si ti!
    pralla kafenesh............

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-05-2010
    Postime
    21

Cool

e more , populli ime. i lexoj dhe kenaqem, ja si ne kohen e naimit e samiut apo me mire si ne kohen e salihut e te thaqit. ja qe shqiptarve kurre nuk do tu duket mire as me njeren ane ase me tjetren. tani po ti krahasojm gjynah po me vie. jo islami jo kisha, jo ky po ai... thuase ne, po mendoj per popullin, kemi mbetur jetim e te na krypin trurin sa andej sa kendej. dilni shifni ju o te nderuar sot dhe shifni se si jane te mbushura kafiqat e prishtines diten dhe do ta shifni ndikimin tuaj dhe te fes, po ejani si te doni ne mbremje dhe do ta shifni se edhe me tej ata djem e vajza edhe me tej hane e pin, por tani athua cfare pine... me flisni per mjekerrmdhenjet, ata te cilet shkuan te mbarojn kinse fene atje diku ne lindje dhe erdhen me mjekrrat e tyre sa qe as nane e babe i tyre nuk mund ti njof. thoni se kjo eshte fe... nuk ua merr mendja se nuk eshte propagand edhe ate ma e ndyra qe prej se e kuptoj se cfare eshte te besosh ne zot. jo ky po ai e neve te gjoret edhe me tej e kemi ne koke thenjen e mocme te atij te mencuri se feja e shqiptarit asht shqiptarija. dhe natyrisht kush me ndal mua te besoj, atje ku dua, dhe atij qe dua. thoni se vendet islamike, nuk po drejtohem ty po edhe vetit, po na shesin propagand, pse jo thua ti, e si ta cuash ndryshe ti kete, nese jo propagand, ngase po ta kishin mjekerrmdhenjet besimin e atyre qe i mesuan se si te na mesojn atehere cysh moti kosoven tone do ta kishin njohur shumica per te mos thene te gjitha vendet islamike. por ato e din se ne shqiptaret syte dhe mendjen e kemi kah perendimi e nuk duan ta njofin kosoven islame, ngase me te afert e kan serbin ortodokse. e tani cfaj kam une qe jame shqiptar e mikun kurre nuk mund ta gjuaj me gur. ata qe mi hapen syte, ata qe bene qe femija ime te jetoj i lire dhe pa frige ata qe pas luftes na e ngopen barkun me buke, ata kurren e kurres nuk mund ti shofesh ndryshe pos si miq. jane ata qe edhe 11 vjet pas luftes po e ndihmojn edhe me tej kosoven, edhe pse fort mire e cdin se shumica derrmuese jemi te besimit islam. jane ata qe femijet e semur po i dergojn neper spitalet e tyre qofshin edhe me kryqa mbrenda, dhe ne te mos u jemi mirenjohes, po zoti nuk do te na e falte kete. nuk ka nevoj askush ta beje deislamizimin e kosoves, ate qe dikur dhe dikush e beri me dhune sote ne menyre humane dhe te vete dijshme po e bejm vete. ate qe dikur e beri shpata sote po e bene gjepi dhe leku pa le te methote dikush se kete e bene per te miren e populli apo te besimtarve. le te beje ate cfare po bejn mjekermdhenjet neper vendet e tyre dhe do ta shef se sa e dojm ne muslimanet e kosoves ate cfare ata propagandojm. feja sot nuk imponohet, nese gjysherit e mij jane detyruar, mua sot nuk mund te me detyroj askush... do te gezohesha po te lexoja mendimet e mbara te te ndjerit antton cetta, ngase frymezim me te mire dhe me te mbare per neve pa marre parasyshe fene, nuk ka... i leht i coft dheu por te gjithe e kemi dasht... dhe do ta duam... atyre qe keto dite e mbajn ramazanin u uroj qe te kene agjinim te leht dhe uroj festen e bajramit...dhe ti percjellim mesazhet e fes ajo nuk ndan, ajo vetem bashkon, pse mos te veprojm te bashkuar

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    "O SHQIPTAR . LERINI KISHA E XHAMIJA , SE FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA"

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    TĖ MBYLLEN KISHA E XHAMIA , TĖ KULTIVOHET SHQIPTARIA!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-08-2009
    Postime
    16
    e per qka 15 mij shqiptar vdiqen mos folni kur nuke keni perjetu mos te kishum pas Islamin sot kishum fol serbisht n'krejt Kosoven po qikjo fe na ka shpetu pej asimilimit e tash shih qysh po ja kthejna e per ma shum lexoje historine lugut te baranit musliman si e kan jep jeten mos me ndrru fen e mu bo malazez ortodoks...Allahu te udhzoft
    In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    RRuga e vetme e shqipetarve eshte qe fes ti futet nje shqelm dhe mos te merret me te fare.
    Ata qe deshirojn me i qu bethet perpjet nga pes her ne dit le ta bejn ne shtepit e tyre e jo te reklamohen me mjekrra e me faqe te zeza.
    Jemi shqipetar dhe feja sidomos ajo islame ka qen eshte dhe do jet kancer per kombin ketu nuk ka dilem,te gjith ata qe mendoin ndryshe jan injorant ose bejn argatin e shkaut.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Kosova ka shumic komunitetin musliman, mirepo eshte fat i madh qe nje pjes e vogel , jan pro arab apo pro turk, te tjeret edhe pse jan musliman atdheun dhe kombin e kan mbi te gjitha. Ndersa keta arab qe tani kane que krye, dhe mbi te gjitha e kan fen islame, mendoj se ketyre ne menyre institucionale duhet me ja u ba te pamundshme ushtrimin e fese ne kete menyr, dmth me jav ndalue shamin, mjekrat, dhe veshjen arabe.Po qe se Shteti i Kosoves nuk ndermerr masa kunder ketyre debilave, nuk eshte befasi qe pas nje periudhe te caktuar kohore keta kan me kerkue qe Kosova te bahet shtet Islamik. Sherbimet intelegjente arabe e sidomos Turke jan shum aktive dhe jan duke investuar shum ne islamizimin e Kosoves.

Faqja 18 prej 18 FillimFillim ... 8161718

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •