Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 142
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    SHpresojme qe te kalbet ne burgjet suedeze e te mos kthehet me ne trojet shqiptare!

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar mė parė nga Nice_Boy Lexo Postimin
    .Ja dhe cfar mė shkruajn shqiptaro-arabėt e forumit nė mesazhe private pėr temėn qė e hapa dhe titulli i sajė ishte "Shqiptaro-Arabi".

na rrufshi topat tė gjith ju qė i pėrkrahėni kėta mutat arab qė sulmojn nė emer tė Kosovės.

A ke mundėsi qė kėto fjal kur tė vish nė pushime kėtė verė tė mi thuash, sepse nėpėr forume e chata unė jam shum frikacak???
    "Gjilani"

Ncnc me ēfar logjike njeriu niset dhe i thotė njė personi arab vetėm pse thotė se jam musliman??
    Aman kush ja u mėson juve kėto gjėra??
    Kjo ėshtė munges e kulturės edukates.
    Si do qė tė jetė kjo nuk mė bėn tė ndihem keq, por ju vetėm se e tregoni vetėn, vazhdoni sepse ėshtė njė plus i madh pėr ju.
    Athu kėtyre personave ja u merr mendja se nė Arabi ka mė shumė musliman dhe tė na quajn arab, athu ndoshta vetėm pse ėshtė vendi i shenjtė nė Arabi na quajn arab, athu athu athu???
    E dini ju se nė Indi ka mė sė shumti musliman, mė shumė se sa nė Arabi.

Zoti ju dhasht mend.
    Burri 1 X flet !

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    A ke mundėsi qė kėto fjal kur tė vish nė pushime kėtė verė tė mi thuash, sepse nėpėr forume e chata unė jam shum frikacak???
    "Gjilani"

Ncnc me ēfar logjike njeriu niset dhe i thotė njė personi arab vetėm pse thotė se jam musliman??
    Si do qė tė jetė kjo nuk mė bėn tė ndihem keq, por ju vetėm se e tregoni vetėn, vazhdoni sepse ėshtė njė plus i madh pėr ju.
    Athu kėtyre personave ja u merr mendja se nė Arabi ka mė shumė musliman dhe tė na quajn arab, athu ndoshta vetėm pse ėshtė vendi i shenjtė nė Arabi na quajn arab, athu athu athu???

Zoti ju dhasht mend.
    O mbrojtes i disa personave qe po bejne blasfemi me Zotin, nese menyra jone e jeteses, eshte e papranueshme per ju, sepse ju doni qe te gjithe ne te jetojme sic doni ju dhe disa shoke tuaj ne Arabi, Afganistan, Indi e Bangladesh, jeni te lire te shkoni ne vendet e lartpermendura. C'faj kemi ne se juve ju ka marre koka ere? Ne ne punen tone per qejf te Zotit, ju vini e na thoni--"Jo duhet te jetoni keshtu sic themi ne, ose perndryshe do t'ju therim". Mo Zot ma keq!

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Te na nuk ka koncept fjala "Respekt".
    Burri 1 X flet !

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Te lumte dora vella,veq mos harro duhet te vishe edhe ne Maqedoni,ti palojshe disa ndrytesira skllave!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    "Gjilani"

Zoti ju dhasht mend.
    Po keta jan ata te kqires , more burr, mos koft aj vet, keta kan deshir me propaganda ne internet, me shti shkatrim ne kosov,

saper trimeri ,sjon kon kurr VALLAHI, gjithmon na kan trathtu,

saber se ashtu keshtu kan humb keq,, jan mbet edhe nje pakic qe mundohen indirekt me ba problem ,

e keta nuk jan te direktit, vetem ne internet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe kta te kqir zagarit se kan te gjaten ,krejt kam me ike nga kosova dhe do shperngulen per kroaci njejte sikur shkijet tjere

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Po pse e bajn ket pun pa nevoj, dhe thojn se jem vllezer shqiptar.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ndersa shqiptaria merret me politikanet e luften e tyre per pushtet, talibanet po germojne llogoret e tyre ne trojet tona...Keta te fundit jane nje rrezik shume here me i madh se politikanet tane! Shihni Pakistanin se ca po heq per t'i crrenjosur talibanet megjithese ka nje nder ushtrite me te medha ne bote. Keta jane si ato rriqnat qe ngulen thelle e te pijne gjakun e nuk mund t'i heqesh pa demtuar edhe ti veten.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga RUDIGER Lexo Postimin
    si po hecen arabizimi i kosoves? lol...
    po ketej nga maqot? dmth kta araboshqipfolsit e maqedonise.
    shpresoj me gjith zemer qe te pakten shqiperia mos preket rende nga kanceri islamik.

Cke ore kopuk me ne ne Maqedoni dhe Kosoves,hup more kopuk ti tregon se cka jemi na arab apo cka,ta ****** arabin e nanes me gjithe ti.

Ju o jeni krejt budall o nuk e di une cka,si u bo me ju ketu ne shqiperi uau mbyten tua vra vellezrit tuaj shqiptar nga dora e sllaveve dhe nuk ju degjova nje ze,per nje person qe mund te jete edhe totalisht i smund apo ku ta di une interesat e tij e bejne temen sikur te jete dicka shum me rendesi,po leje me e keqja edhe na veconi ju te maqedonis apo ju te kosoves pse cka jeni ju nje brum jeni,nje *** jeni njesoj sikur ne pse vjeni ketu dhe tme tregoni se kinse qenkeni njerez evrope.

Me thoni cili e vizitoi temen dhe shprehu keqardhje per shqipet ne maqedoni,cili prej jush eshte qe vjen me u cmall me ne andej,turp per ju ua ka verbu feja syt.

Qeveria e Kosoves dhe e Shqiperis i dhan perkrahje Nikolla Gruveskit i than vrit sa me shum qe te mundesh TURP TURP TURP.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •