Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet mbajtur kryqi ne qaf dhe instiucione ?

Votues
62. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

26 41.94%
  • Jo

36 58.06%
Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 147
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Nje keshtu edhe mund te mbahet , por jo me te madh apo jo, e perdor edhe per vetmbrojtje

A eshte ky BUJAR MERO, artisti i Dibres ( peshkopise)?

Ndrysho Firmėn

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga woodstock Lexo Postimin
    Mire e cka i pengon njerezve nese e mbartin kryqin? Se institucionit si objekt nuk i pengon kete e di.

E ata qe kane tetuazh ne duar dhe besojne ne te...cduhet bere ? Ose te largohen nga puna ose t'ia presin doren lol...cka nuk degjon nga shqipet.................
    gjera qe nuk degjohen ne europe e amerike......
    e po jemi perpare ne. BE dhe SHBA s'jane gje per ne.
    ne synojme saturnin.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    gjera qe nuk degjohen ne europe e amerike......
    e po jemi perpare ne. BE dhe SHBA s'jane gje per ne.
    ne synojme saturnin.
    Me keqardhje, ama e vertete admiral.
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Me keqardhje, ama e vertete admiral.
    gjeja me qesharake jane ata pseudojuristet qe nuk kane lexuar as edhe nje liber drejtesie te cilet thone:
    e po shteti dhe feja jane te ndare. nuk duhet te perdoresh simbole fetare...

ne institucione jam dakord, por secili ben ē'do me trupin e vet...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Ne nje istitucion shteteror,nuk duhet mbajtur asnje shenje o veshje fetare.
    Pra as me shami mbuluar,e as me kryq ne qafe.
    Civilizimi ka regullat e saj,dhe ne qofte se nuk i ka,eshte edukata shoqerore.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ne nje istitucion shteteror,nuk duhet mbajtur asnje shenje o veshje fetare.
    Pra as me shami mbuluar,e as me kryq ne qafe
    .
    Civilizimi ka regullat e saj,dhe ne qofte se nuk i ka,eshte edukata shoqerore.
    si pershembull ku??? (perveē fraces)
    ku ndodhe nje gje e tille????
    kur permend civilizimin, cilet shtete merr si shembull???
    amerike jo, kanada jo, australi jo, britani jo, gjemani jo, austri jo, hollande jo, belgjike jo, itali jo, spanje jo, norvegji jo, suedi jo, finlande jo, danimarke jo...
    cilet shtete merr si shembull o serafim??? nuk e kupetoj.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    si pershembull ku??? (perveē fraces)
    ku ndodhe nje gje e tille????
    kur permend civilizimin, cilet shtete merr si shembull???
    amerike jo, kanada jo, australi jo, britani jo, gjemani jo, austri jo, hollande jo, belgjike jo, itali jo, spanje jo, norvegji jo, suedi jo, finlande jo, danimarke jo...
    cilet shtete merr si shembull o serafim??? nuk e kupetoj.
    Un nuk dua te mar shembuj....se fjala civilizim ka shum aspekte....Por mendoj se nje person ne nje istitucion shteteror....duhet te vishet me kravate e kostum,e nje femer me kostum o nje veshje serioze..etj etj...

E kerkon vendi o civilizimi shoqeror,jo une.(Personalisht i preferoj pa veshje fare,eshte modernizem po jo kulture...shoqerore-institucjonale-civile.

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Un nuk dua te mar shembuj....se fjala civilizim ka shum aspekte....Por mendoj se nje person ne nje istitucion shteteror....duhet te vishet me kravate e kostum,e nje femer me kostum o nje veshje serioze..etj etj...

E kerkon vendi o civilizimi shoqeror,jo une.(Personalisht i preferoj pa veshje fare,eshte modernizem po jo kulture...shoqerore-institucjonale-civile.
    po nese e kerkon institucioni, aty patjeter...
    si per shembull ne shkollat ku kerkohet uniforma, nuk mund te shkoje nje vajze e mbuluar. jam dakord.
    po nese nuk kerkohet??? pse mos te shkoje?
    pastaj ne institucione shteteror, as gjysma e meshkujve nuk perdorin kravate e kostum... pra nuk ka ndonje rregull...

sdq une jam kundra simboleve fetare neper institucione, por nuk jam kundra simboleve fetare ne trup te njerezve...

p.s nuk jemi akoma ne gjendje ne shqiptaret te vendosim sipas mendjes sone...
    ne keto 20 vite demokraci as by**en nuk kemi mesuar ta lajme vete... duam t'i mesojme europes e amerikes se ēģeshte civilizimi??? kur e mesuam ne kete???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    po nese e kerkon institucioni, aty patjeter...
    si per shembull ne shkollat ku kerkohet uniforma, nuk mund te shkoje nje vajze e mbuluar. jam dakord.
    po nese nuk kerkohet??? pse mos te shkoje?
    pastaj ne institucione shteteror, as gjysma e meshkujve nuk perdorin kravate e kostum... pra nuk ka ndonje rregull...

sdq une jam kundra simboleve fetare neper institucione, por nuk jam kundra simboleve fetare ne trup te njerezve...

p.s nuk jemi akoma ne gjendje ne shqiptaret te vendosim sipas mendjes sone...
    ne keto 20 vite demokraci as by**en nuk kemi mesuar ta lajme vete... duam t'i mesojme europes e amerikes se ēģeshte civilizimi??? kur e mesuam ne kete???
    O admiral,ti je dhe person qe e di se ēeshte kultura,dhe e ke...
    Jane disa rregulla jo te shkruara..(Doktoret,policet,pastruesit..etj etj)
    Ne shkolle,po lejove nje vajze me shami o kryq te varur ne qafe,do lejosh edhe gjera te tjera po aq ekstremiste saē jane kryqi e shamia...
    Dhe ketu nuk eshte liri personale,se prek lirin e tjetrit....

Po prandaj jane rregullat e civilizimit,se jane shume mendje.(Un e di qe qylafi o qeleshja eshte tradit o kostum shqiptar,por ta shikoj ne nje istitucion...filloj e kendoj...)

E ata qe kane tetuazh ne duar dhe besojne ne te...cduhet bere ? Ose te largohen nga puna ose t'ia presin doren lol...cka nuk degjon nga shqipet.................
    Varet se per cfare pune behet fjale se nqs punon per nje korporate, nje nder gjerat e ndaluara ne orar te punes eshte mos-mbulimi i tatuazheve.

Mbaj mend nje koleg te punes qe kishte dy tatuazhe ne vende te dukshme: njerin ne kycin e dores dhe nje ne nje gisht te dores dhe gjithmone i mbante menget e kemishes te ulura deri ne fund dhe te mberthyera dhe mbi tatuazhin te gishti vendoste plastic bandages te mos dukej.

Ke te drejte ne fakt, cfare nuk degjon nga shqipet sidomos nga ata qe mendojne se dijne gjithcka mbi gjithcka dhe fatkeqesisht i ke me shumice ne kete forum!

Faqja 11 prej 15 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •