Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet mbajtur kryqi ne qaf dhe instiucione ?

Votues
62. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

26 41.94%
  • Jo

36 58.06%
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 147
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ca eshte ai tipi aty poshte?
    Mos eshte edhe ai ndonje profet i njohur nga islami?

Nejse... ai e di me se miri...
    Nese mendoni se ai eshte Jezusi (Isai a.s), shume gaboheni sepse Jezusi asnjehere nuk ka mbajtur kryq ne krah.

Ky eshte nje qytetar i thjeshte qe mendon se kryqi do ti sjell fat.

Kjo eshte nje e drejte e pa mohueshme e cdo njeriu.

Le te mbaje kush cka te doje, pse ju perziheni ne punet e tjetrit.

Demokraci vėlla...>>>> sa interesant qe jeni !!!!
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Gjithsesi historia do te shkoje ashtu sic eshte parashikuar shume kohe me pare.
    > Mjere ata qe nuk e kuptojne se lojen e kujt po luajne. Kush ka mend le te kuptoje.
    E kam ditur qe ti do behesh musliman, shiko sa bukur e ke shkruar..... Le te marrin mesim prej teje edhe te krishteret e tjere
    Revolution 1848

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    JO SIMBOLEVE FETARE!

Beso ēfarė do, por mos u ēajė kokėn tė tjerėve me "miqtė imagjinar" edhe "fantazitė" e tua personale!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Jo nuk duhet mbajtur.E kush do ta mbaj,le te veshi golf,o te veshi perēe.

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Jo nuk duhet mbajtur.E kush do ta mbaj,le te veshi golf,o te veshi perēe.
    Jan ca te medhej qe jo golf te veshesh por edhe jorgan te hedhesh siper duket. Pastaj une e kam ber pyetjen shum te thjesht , por e devijojn temen ngaqe nuk din te pergjigjen per temen . Pyetja " Jesusi eshte gozhduar ne nje kryq ku u denonin kriminelet, pra a ja vlen te mbahet ai kryq ? "
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Nese kryqi nuk duhet mbajtur ne instuticione, atehere te dashur antar, duhet te ngritni zerin tuaj kundėr te gjitha kryqat qe gjinden jasht vendit te kishės ! Duke filluar nga dekonstruktimi i kryqit qe Matrixi ka n'Avatar, i Korēes, Shkodres,... e me rradhe !

Ose pranone qe eshte pjes e besimit, dhe kjo s'i pengon askujt perderisa nuk impunohet apo nuk fillojn predikimet ne ato instuticione !

Keta mendojn qe profeti jezus (Isai a.s) Eshte gozhduar ne nje kryq ku denoheshin kriminelet
    Per fen islame ai nuk eshte gozhduar, por keto pohojn qe eshte gozhduar.

Dhe megjithate keta e rrespektojn duke e vendosur kudo kryqin ku ai u gozhdua si nje kriminel ose si hajdutet qe ne ate kohe i gozhdonin.

Eshte sikur dikush te ka vrar djalin me arme dhe ti merr armen e tije dhe e var ne mure te shtepis per te kujtuar djalin tend, pfff cfar idiotsie

Ne vend qe ta shkaterrojn dhe ta urrejn vendin ku profeti jezus u gozhdua, keto e mbajn ne shenj rrespekti
    Revolution 1848

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Jan ca te medhej qe jo golf te veshesh por edhe jorgan te hedhesh siper duket. Pastaj une e kam ber pyetjen shum te thjesht , por e devijojn temen ngaqe nuk din te pergjigjen per temen . Pyetja " Jesusi eshte gozhduar ne nje kryq ku u denonin kriminelet, pra a ja vlen te mbahet ai kryq ? "
    Sipas biblės, Jezusi vendosi vetė qė do sakrifikohej nė emėr tė njerėzimit. Prandaj kujtohet kryqi, pėr ti kujtuar tė gjithė tė krishterėve sakrificėn e Jezusit pėr ta. Pėr larjen e mėkateve tė tyre.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Po te kerkosh pergjigje ne nje simbol,qe eshte kryqi,qe ka nje histori perpara se te egzistonte krishterimi,e si pothuajse te gjithe simbolet ka nje shumllojshemeri kuptimesh......

Persa i perket kryqit,Ai qe ishte siper u shpreh:Padre,ki meshire per ata se nuk dine ate qe bejne.....

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    hiq ate kryqin kaucuk, te tjerat mbajini, qe te kete e nje cik lezet kryqi,jo te jete ndonje nga ata te medhenjt e prifterinjeve
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •