hehe thuaja vetes kete gje.
Po
Jo
hehe thuaja vetes kete gje.
mu nuk me pengon kryqi ate mund te bart qdo person qe i perket atij besimi kudo qe te jet ne shtepi ne qytet ne institucione ne qdo vend
ndersa jam kunder qe kryqi te varet ne muret e objekteve shtetrore sepse do ishte ofendim dhe diskriminim per 90% e banorve shqiptar
une rrespektoj qdo njeri te te gjitha feve dhe do i rrespektoj sa te kem jet pa marr parasysh qe mu sme pelqejn fet e tyre une ne asnje menyr nuk do kerkoj qe tju mohohet me dhun besimi i tyre qdo njeri eshte i lir dhe mund te praktikoj qka te doj dhe une si njeri nuk guxoj dhe skam te drejt te pengoj
kurr sdo jem kunder bartjes se kryqit nga te krishteret kurr sdo jem kunder kishave dhe kurr sdo jem kunder simboleve fetare te te gjitha feve qe do perdorin njerzit e ketyre besimeve
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
po kur thua "idhulli im eshte filan aktor/kengetar",
i bie qe eshte statuje?
mund te di se tek cili fjalor e pe kete perkthim tej mase subjektiv,
dyshoj se nje botim serioz lejon veten te thote "nė vendet ku veprojnė besimet e kota dhe feja", perderisa nuk eshte detyra e nje fjalori te gjykoje diēka si te mire apo te keqe por thjesht ti jape nje perkthim te sakte.
pertej kesaj, kryqi eshte simbol, jo idhull.
ti IKRA, po jo vetem kuranin.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kinney : 16-05-2010 mė 08:21
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Ne literaturen Islame kurre nuk haset termi "idhull" per Zotin, por vetem per paganet dhe kjo eshte e drejte.
Sic e thua edhe ti, me kete term etiketohen edhe njerezit per te cilet ke rrespekt dhe i simpatizon, ky eshte edhe nje argument me shume per te mos e quajtur Zotin idhull. Duhen dalluar emertimet e Zotit me ato qe u behen njerezve.
as votoj-e as mbaj kryq e gjysem hena
preferoj dicka qe me pelqen ,edhe simbole te kota per mua kryqet
Une besoj se vete formulimi i pyetjes/sondazhit eshte gabim:
Mbase duhej te ishte; A ju pengon kryqi qe e mban shoku/shoqja juaj ne qafe - neper institucione?
Personalisht nuk me pengon
Krijoni Kontakt