tashi vendosni o i ka poshtru o i ka adhuru, ca dojshin kto n'mes trotuarit nose si ka lon vet rama me u shtru gjon e gjat?![]()
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Pyetje te pamenduara ke ber, e kujt ishte ? E shqiptareve, Themeluesi i qytetit te Tiranes thuhet qe ishte musliman, pra Gjergji s'ia kishte iden per Tiranen ne epoken e tij. Ai Krujen e njihte, dhe Kruja sot eshte me shumic absolute muslimane. A jan edhe per kaq keta musliman ardhacak ? Jo, eshte pergjigja ime.
Edi Rama e poshtëron gjith Shqiperin e leje më muslimanve..
c'ja keni fut kot.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Xhamiat per kete pune jane ndertuar qe myslimanet te kryejne ritet e tyre fetare por jo te zejne trotuarin duke u ankuar qe nuk ka vende ,une tek ajo rruge kaloj perdite dhe asnjehere nuk e kam pa plot,atehere ajo xhami po rrika kot thjeshte per zbukurim per monument,nese nuk ju del xhamia shume mire mund ta beni ne shtepi dhe jo ne mes te qytetit,po flasim per nje qytet evropin dhe jo nje qytet te lindjes se mesme,po s'ju doli as Tirana mund te shkoni ne Turqi se keni me bollek,keni dhe plazhin te merrni edhe pak rreze djelli..........
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Askush nuk ka deshire qe te falet rrugeve, mirpo perderisa nuk kan ku te falen, ateher edhe trotuari eshte pjes e tokes.
Raste qe falen rrugeve (normal pran xhamive) ke edhe ne cdo qytet te kosoves dhe kjo deshmon se kapaciteti i xhematit eshte me i madh se i kapaciteteve te xhamiave.
Ndersa ky psikopati rama, ka ik per lesh qe moti!
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Njeri pa moral ,
njeri qe e mban veten me medikamente, psyho.
Krijoni Kontakt