Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pyetja eshte pa kuptim, por pasi deshiron pergjegje, merre:

Edi Rama nuk poshteron muslimanet, por ata muslimane poshterojne Shqiperine, historine dhe kulturen shqiptare kur i hapin ato (turqisht qilime neper rruge dhe zbatojne kulture te atyre popujve, te cilet sipas vete shtetformuesit shqiptar prodhuan per shqiptaret "500 vjet lufte per liri, per gjuhe dhe per shpirt te kombit".

Aty nga muslimanet e marin te drejten te infektojne Shqiperine me fe e kulture te ardhur nga pushtuesi, aty e marin shqiptaret si E. Rama te drejten per "poshterim" te kesaj feje e kulture.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    wow!!! une asnjehere nuk kam pare nje gje te tille ne shqiperi.
    po per çfare arsyeje keto njerez falen ne trotuar?
    Sigurisht është ditë e xhuma (e premte), ku xhamia është e mbushur mbrenda me njerëz, këtu në vendin tim çdo xhuma (të premte) tepiat i qesin jashtë për arsye se nuk i nxen të gjithë mbrenda.
    Burri 1 X flet !

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Popull i prapambetur, me gjith qelimet ne mes te rruges dhe mentalitetit e prapambetur.

Ne vend qe te mereni me problemet e verteta qe vret jeten e cdo Shqiptari cdo dite, po mereni me qelimet, pse eci mbi qelime.

Nejse, aman kur do ta rinovojn sheshin Skenderbej, qe keta letyrat me gjith qelimet e tyre te shporren e te falen ne ndonje vend tjeter. Shesi Skenderbe eshte per te gjith qytetaret e jo eksluzivisht qytetaret Afgan.
    Shko perdor liqenin ose ne ndonje vend tjeter ku ste bezdis njeri, cte duhet ne mes te sheshit. Tashti po presim punimet dhe ndertimin e Tiranes deri sa te mbarojn faljet?
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin

Fotografi e bërë të premten me 14 Maj 2010
    Edi Rama duhet ti jap leje ndertimi per nje xhamie bashkesis Islame qe mos te detyrohen besimtaret (qytetarët e tij) te falen ne trotuara, e jo te shkel mbi besimin e tyre duke mos respektuar voten dhe besimin qe i eshte dhen !

Turp i qoft !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-05-2010
    Postime
    192
    edi rama duhet ti bente nje pordh ne kok atij me kapuc te bardh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    Sigurisht është ditë e xhuma (e premte), ku xhamia është e mbushur mbrenda me njerëz, këtu në vendin tim çdo xhuma (të premte) tepiat i qesin jashtë për arsye se nuk i nxen të gjithë mbrenda.
    kjo nuk vlen ne shqiperi, nuk ka mjaftueshem besimtare per te mbushur xhamine,
    lexo pergjigjen e Jack Watson.
    Ne shqiperi egziston nje realitet tjeter, realiteti qe xhamia nuk mbushet per xhuma.
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Po pse flet kot kur nuk di!

Kush do le ta verifikojë me sytë e tij, a ka vend në xhami apo s'ka. VEND KA PLOT BRENDA! Por duan të bëjnë show fytyrëpalarët duke nxjerr sixhadet në trotuarin publik, për të thënë shihni se ka myslimanë këtu. Zënë gjithë trotuarin për dy veta që falen aty, nuk e shtrojnë dot një sixhade mu te shkallët e xhamisë se i nxë dy veta por duhet të zënë gjithë rrugën. Lëre njëherë se s'kanë kurrfarë të drejte edhe sikur të jetë plot xhamia, rruga e trotuari janë publike, pronë e të gjithëve, janë vendi i caktuar për të ecur e kaluar qytetarët e jo për të shtru sixhadet një subjekt privat.

Kush nuk beson le të shkojë e ta shohë FARSËN dhe HIPOKRIZINË me sytë e tij!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 17-05-2010 më 12:26
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Ndegjo edhe po të mos kishte vende në xhami unë nuk kisha thenë me dal me u fal në trotuar.
    Unë nuk e di se ku është ky vend por është e mundshme të jetë edhe oborri xhamis se në rrugë unë skam parë njeri tu fal namaz.
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

Po pse flet kot kur nuk di!

Kush do le ta verifikojë me sytë e tij, a ka vend në xhami apo s'ka. VEND KA PLOT BRENDA! Por duan të bëjnë show fytyrëpalarët duke nxjerr sixhadet në trotuarin publik, për të thënë shihni se ka myslimanë këtu. Zënë gjithë trotuarin për dy veta që falen aty, nuk e shtrojnë dot një sixhade mu te shkallët e xhamisë se i nxë dy veta por duhet të zënë gjithë rrugën. Lëre njëherë se s'kanë kurrfarë të drejte edhe sikur të jetë plot xhamia, rruga e trotuari janë publike, pronë e të gjithëve, janë vendi i caktuar për të ecur e kaluar qytetarët e jo për të shtru sixhadet një subjekt privat.

Kush nuk beson le të shkojë e ta shohë FARSËN dhe HIPOKRIZINË me sytë e tij!

Megjithate, nuk i jep te drejt te shkel mbi sexhade, sepse eshte nje mosrespekt ndaj qytetareve te tij.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Ndegjo edhe po të mos kishte vende në xhami unë nuk kisha thenë me dal me u fal në trotuar.
    Unë nuk e di se ku është ky vend por është e mundshme të jetë edhe oborri xhamis se në rrugë unë skam parë njeri tu fal namaz.
    Xhamia ndodhet në qendër të Tiranës, në krah ndodhet Bashkia e Tiranës (vendi i punës i Edi Ramës), tipi i shtron sixhadet në trotuarin publik, konkretisht në foton që diskutohet njëri është ulur të falet mu në vendin ku presin kalimtarët të hapet semafori. Normale të duket ty kjo? Po kalimtarët si të kalojnë, me avion?

(Vend ka sa të duash për t'u falur brenda, se asnjëherë nuk mbushet. E kam parë me sytë e mi qindra herë. Kjo skenë është fallsitet, nxjerr tipi sixhadet në trotuar dhe shumicën e rasteve nuk falet asnjeri aty, përveç ndonjë të premte kur falen dy-tre pleq (si më lartë). Edhe sikur xhamia të mos ketë vende (pavarësisht se ka) rruga publike nuk duhet zënë. Ik falu me ndonjë xhami tjetër, nqs s'ka vend as aty falu në shtëpi por trotuarin e rrugën mos e zë.)

Megjithate, nuk i jep te drejt te shkel mbi sexhade, sepse eshte nje mosrespekt ndaj qytetareve te tij.
    Epo në rrugë s'do dalin njerëzit të shtypen nga makinat. Pastaj skeni pse fotografoni Edi Ramën, ka plot qytetarë që bëjnë të njëjtën gjë si ai, shkelin mbi sixhadet se s'kanë të shkojnë. Por GABIMIN e kanë këta të xhamisë të zaptojnë sipërfaqe publike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 17-05-2010 më 12:41
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •