Kush more me na poshtru Edi Rama?!!!,jooooo more,po neve nuk mundet te ta poshtroje nje kontrabandist,mafiash,toshe,lop,si Edi Rama
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 16-05-2010 më 05:08
Burri 1 X flet !
Qka po e lodhni koken me ni njeri qe edhe nona e vet thot mer barna , per kok se nuk asht ne regull.
ne sy po ta shiqoni, shihet qart se asht psykopat, at vetem vetem ta mbajn mshel sepse asht rezikshem per popull.
nese nuk besoni , dota merni vesh pak me von.
Edhe bulevardi "Deshmorët e Kombit" është i qytetareve dhe jo i palloshave qe e kane pushtuar prej 16 ditësh![]()
(Nuk po merrem fare me rrugën, që Dash(nor)i i Pezës ka zënë me pallat)
Se përse po falen ata besimtaret aty ne trotuarin përpara derës së xhamisë, nuk kanë vend brënda ngaqë po rikonstruktohet xhamia, apo ngaqë eshte e premte dhe xhamia eshte plot, këtë nuk e di.
Di vetëm që kryeministri i "qeverisë hije" nuk mund të shkoj personalisht për të lirar trotuarin me dhunë
.
E thash edhe unë që sigurisht është qenë ditë e xhuma (e premte), po, Rama nga nje numer i vogel njerzish ka fituar pikë, por paramendoni sa pikë ka humbur nga muslimanët.
Askush për pik të qejfit nuk del në rrugë për të falë namazin duke qenë xhamia e lirë.
Sigurisht atë ditë Rama hundët i paska futur në miell.
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 16-05-2010 më 06:36
Burri 1 X flet !
Diten e premte xhamite jane te mbushura plot dhe Muslimanet detyrohen te falen jashte xhamise.
Une nje gje nuk kuptoj ketu...cfar gabimi ka bere edi rama ne kete rast?!!!
Nese ai eshte duke kaluar me kepuc me qellim per te treguar arrogancen e tije, atehere kjo eshte gabim.
Ama nese ai po kalon aty sepse aty i kalon rruga per te shkuar aty ku ai deshiron, ateher ketu ska asgje te keqe.
Cfare prisni ju qe Edi Rama te di rregullat e Islamit dhe te heqi kepucet kur kalon neper sixhade?!!
Kam qen ketu ne londer duke fal xhuman dhe bllokuam trotuarin se skishim ku te faleshim, njerzit qe donin te kalonin trotuarin ju dha shenje te kalojne ne mes te rrjeshtave, ka pasur prej tyre qe edhe me biciklet na kaluan ne mes te rreshtit dhe askush nuk u ankua sepse ne fund te fundit ishim ne qe bllokuam trotuarin nga nevoja.
Nese me kete foto mundoheni te tregoni islamofobin e Edi Rames, atehere gaboheni sepse ai e ka treguar here te tjera Islamofobin e tij para disa vitesh kur donte te ndalonte Ezanin te Xhamija e qendres.
.
Kame qen kunder Edi Rames-sidomose tani me keto demostratat, dhe protestat, por me kete foto, qe po hece rrethe talibanve me ate kepucen e veta numer 48-po ma knaqe zemren, dhe po me ben qe ta perkrahu edhe per hapjen e kutive!
A e shifni se si duken talibancat te "urte" kishe jemi ule para Allahut, dhe na jemi njerz te "paqes" njerz te "urte" si gjynaha! por ne anen tjeter zemren e kane polot urrejtje si per vllazni si per shoqeri si per kojshi si per shtet! te rrezikshem jane!
Ndryshuar për herë të fundit nga dardaniAU : 16-05-2010 më 08:24
Ca njerezish mban edhe kjo bote... Te teket ty te dalesh e te zesh trotuarin, te shtrosh ate qilimin tend ne mes te rruges, se nuk paska vend e do falesh aty?
Trotuari eshte po aq sa i atij qe po shkel mbi te, sa edhe i atij qe po falet mbi te. Quhet prone publike.
Perse u dashka dale ne rruge ku kalojne makinat, sepse ty te teket te falesh mbi trotuar?
- Nuk ka vend ne xhami? Ik ne nje xhami tjeter!
- Nuk ka vend as aty? Nderto nje xhami te re!
Ndonje dite mund t'ju teket te faleni te stacioni i autobusit... apo perpara nevojtoreve publike. LoL... ta mbajne njerezit thoni ju tani?
Krijoni Kontakt