Close
Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 158
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Kulmi ketu eshte kur lexon antare me origjin muslimane (ose musliman ne emer) te dalin kundra fese te baballarve te tyre dhe te mbrojne nje pederast si edi rama

Edi Kristaq Rama eshte i mbrajtur nga muslimanet ne emer e ai me dinakerin e tij po mundohet ti shkateroj kurse kishen ortodokse ne qender te tiranes e ka projektuar vete

nuk gjene popull me te ulet se shqiptaret ne kete ruzull tokesor dhe un para pak vitesh isha si shume te tjer dhe nuk ja kisha haberin nga feja ime por ama nuk lejoja njeri ta shante sado qe nuk dija se kush ishte libri i muslimanve

Sa te ulet qe jeni o njerez e ka njeriu nje lloj dinjiteti

Nuk di fjal tjeter veqse te theme Allahu na ruajt

Ps/ shkrimi i mesiperm u adresohet shqiptarve te shqiperis kurse ata te kosoves e maqedonis jane per tu mare shembull bejne cfar bejne por fene e tyre e mbojne njerez me gjak bravo.
    Feja eshte nje bindje apo besim. Si mund te besosh ne nje fe qe ti nuk njeh? Kjo eshte injorance. Ti je nje injorant, keshtuqe s'mund te miret per baze kendeveshtrimi yte!
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Dhe sa per tu pergjigjur atyre qe kane vene kete titull teme, se edi rama ju Rr.K musliamnve e jo ti poshteroj. ne tirone ka shume cuna qe kane qene te hurit e litarit, dhe kane pronuar islamin, keshtu qe edi po u kruajt do ti ..................... (e kuptoni vet ju)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    mund te spekulojme me kte foto 1 muaj rresht .. e lagu s' e lagu..

2 metra larg murit te xhamise qendron prej 80 vjetesh dhe ndertesa dikur ministri e sot bashki.
    pra edvini po shkon ose po del nga zyra e vet.. e kjo eshte krejt normalitet.
    pra as po fyen as po nderon dike.
    eshte ne punen e vet sikurse jan ne punen e vet dhe tjeret aty prane.

ata qe jetojn ne tirane mund te japin hollesi per keta qe falen aty.

mua nuk me duket normale shtrimi i qylymave aty.

kte duhet ta zgidhe edvini me komunitetin musliman.

pra se kaloj edvini aty nuk perben faj a gabim a krim..

ai aladin smund te behet e te shkoj ne zyre nga taraca me qylym fluturus..

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    mund te spekulojme me kte foto 1 muaj rresht .. e lagu s' e lagu..

2 metra larg murit te xhamise qendron prej 80 vjetesh dhe ndertesa dikur ministri e sot bashki.
    pra edvini po shkon ose po del nga zyra e vet.. e kjo eshte krejt normalitet.
    pra as po fyen as po nderon dike.
    eshte ne punen e vet sikurse jan ne punen e vet dhe tjeret aty prane.

ata qe jetojn ne tirane mund te japin hollesi per keta qe falen aty.

mua nuk me duket normale shtrimi i qylymave aty.

kte duhet ta zgidhe edvini me komunitetin musliman.

pra se kaloj edvini aty nuk perben faj a gabim a krim..

ai aladin smund te behet e te shkoj ne zyre nga taraca me qylym fluturus..
    Normalitet?! Cfare thua ?!
    Eshte mire te kesh nje pale syze me dioptri me ZOOM te jashtezakonshem, ne foto shihet qarte qe aty afer eshte ai plaku duke u falur?! Dmth e pengon!

Njeriu sikur te kishte 0,01% karakter nuk do te vepronte ashtu!

Duhet patur pak respekt, une personalisht ne asnje menyre ne asnje forme nuk dua t'i shqetesoje, t'i pengoje njerezit e besimit tjeter kur jane duke kryer ritet e tyre fetare e le me ti pengoje ata.

Ama te qenit psikopat Edi Rama duhet justifikuar faktin se semundja e tij nuk eshte vetem ne shtrat!!! Semundja e tij manifestohet ne forma te ndryshme qofte ulur qofte ne kembe!!!
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Trotuari është i qytetarëve dhe askush nuk ka të drejtë ta zaptojë sipas dëshirave personale. Gjithsesi, përjashtohet mundësia e photo shop-it?
    relata refero

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Ah te kisha mundesi ta ngjallja nja 1 vit Dullen,direkt ne kooperative ose ne miniere do ti kishte cu kta te rrot.arizumit per te ndertuar atdheun.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Aurum Venator
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    Montim i bukur! Bravo.... A ban me dit se kush jan kan kta musliman qi e kan lam me kalue ate? Edin e paska pa vec ky qi ishte tuj u fal kurse ai qi ash n kam nuk e ven re fare. Edi rama prej fizikut as nuk ban me u vu re nga njerzit.

ky qi ishte tuj u fal, asht tuj iu fal Allahut a Edi rames? falja bahet n drejtim t Meks jo t Edi rams.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ky me mjeker shet atlete te perdorura ne treg.
    Edi i ka kepucet me te pastra se çorapet e tua mer hajvan.
    Jo po te fluturoje tani ai se ka bere zbritje te detyrueshme ne trotuar aladini.
    Cdo gje eshte relative...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Dhe sa per tu pergjigjur atyre qe kane vene kete titull teme, se edi rama ju Rr.K musliamnve e jo ti poshteroj. ne tirone ka shume cuna qe kane qene te hurit e litarit, dhe kane pronuar islamin, keshtu qe edi po u kruajt do ti ..................... (e kuptoni vet ju)
    Mos je dhe ti pjese e atyre celulave qe po pergatisin sulmet? Nje pyetje kam per ju qe nuk duroni "qafirat", Pse nuk shkoni ne Arabine Saudite mor vlla? Eshte vend i madh, toke ka boll. Pse vini ketej nga Evropa e merrni flake sapo ju themi qe duhet te zbatoni rregullat tona? Kur ne vijme ne Arabine tuaj Saudite, na burgosni e na rrihni nese guxojme te ecim te pambuluar apo te bejme gjestet tona njerezore...
    Hipokrite te ndyre!

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    pse po falen ne mes te rruges?

Sigurisht është ditë e xhuma (e premte), ku xhamia është e mbushur mbrenda me njerez, këtu në vendin tim çdo xhuma (të premte) tepiat i qesin jashtë për arsye se nuk i nxen të gjithë mbrenda, dhe dikush mund të shkoj më herët në xhami për ta nxan një vend jashtë sepse është më fllad se sa mbrenda.

Sa i përket gjestit të Edi Rames ky sigurisht në këtë ditë paska futur hundët në miell.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 16-05-2010 më 04:17
    Burri 1 X flet !

Faqja 4 prej 16 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •