Dhe sa per tu pergjigjur atyre qe kane vene kete titull teme, se edi rama ju Rr.K musliamnve e jo ti poshteroj. ne tirone ka shume cuna qe kane qene te hurit e litarit, dhe kane pronuar islamin, keshtu qe edi po u kruajt do ti ..................... (e kuptoni vet ju)
mund te spekulojme me kte foto 1 muaj rresht .. e lagu s' e lagu..
2 metra larg murit te xhamise qendron prej 80 vjetesh dhe ndertesa dikur ministri e sot bashki.
pra edvini po shkon ose po del nga zyra e vet.. e kjo eshte krejt normalitet.
pra as po fyen as po nderon dike.
eshte ne punen e vet sikurse jan ne punen e vet dhe tjeret aty prane.
ata qe jetojn ne tirane mund te japin hollesi per keta qe falen aty.
mua nuk me duket normale shtrimi i qylymave aty.
kte duhet ta zgidhe edvini me komunitetin musliman.
pra se kaloj edvini aty nuk perben faj a gabim a krim..
ai aladin smund te behet e te shkoj ne zyre nga taraca me qylym fluturus..
Normalitet?! Cfare thua ?!
Eshte mire te kesh nje pale syze me dioptri me ZOOM te jashtezakonshem, ne foto shihet qarte qe aty afer eshte ai plaku duke u falur?! Dmth e pengon!
Njeriu sikur te kishte 0,01% karakter nuk do te vepronte ashtu!
Duhet patur pak respekt, une personalisht ne asnje menyre ne asnje forme nuk dua t'i shqetesoje, t'i pengoje njerezit e besimit tjeter kur jane duke kryer ritet e tyre fetare e le me ti pengoje ata.
Ama te qenit psikopat Edi Rama duhet justifikuar faktin se semundja e tij nuk eshte vetem ne shtrat!!! Semundja e tij manifestohet ne forma te ndryshme qofte ulur qofte ne kembe!!!
E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)
Trotuari është i qytetarëve dhe askush nuk ka të drejtë ta zaptojë sipas dëshirave personale. Gjithsesi, përjashtohet mundësia e photo shop-it?
relata refero
Ah te kisha mundesi ta ngjallja nja 1 vit Dullen,direkt ne kooperative ose ne miniere do ti kishte cu kta te rrot.arizumit per te ndertuar atdheun.![]()
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
Montim i bukur! Bravo.... A ban me dit se kush jan kan kta musliman qi e kan lam me kalue ate? Edin e paska pa vec ky qi ishte tuj u fal kurse ai qi ash n kam nuk e ven re fare. Edi rama prej fizikut as nuk ban me u vu re nga njerzit.
ky qi ishte tuj u fal, asht tuj iu fal Allahut a Edi rames? falja bahet n drejtim t Meks jo t Edi rams.
Ky me mjeker shet atlete te perdorura ne treg.
Edi i ka kepucet me te pastra se çorapet e tua mer hajvan.
Jo po te fluturoje tani ai se ka bere zbritje te detyrueshme ne trotuar aladini.
Cdo gje eshte relative...
Mos je dhe ti pjese e atyre celulave qe po pergatisin sulmet? Nje pyetje kam per ju qe nuk duroni "qafirat", Pse nuk shkoni ne Arabine Saudite mor vlla? Eshte vend i madh, toke ka boll. Pse vini ketej nga Evropa e merrni flake sapo ju themi qe duhet te zbatoni rregullat tona? Kur ne vijme ne Arabine tuaj Saudite, na burgosni e na rrihni nese guxojme te ecim te pambuluar apo te bejme gjestet tona njerezore...
Hipokrite te ndyre!
Sigurisht është ditë e xhuma (e premte), ku xhamia është e mbushur mbrenda me njerez, këtu në vendin tim çdo xhuma (të premte) tepiat i qesin jashtë për arsye se nuk i nxen të gjithë mbrenda, dhe dikush mund të shkoj më herët në xhami për ta nxan një vend jashtë sepse është më fllad se sa mbrenda.
Sa i përket gjestit të Edi Rames ky sigurisht në këtë ditë paska futur hundët në miell.
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 16-05-2010 më 04:17
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt