pse si ben sulm terrorist edit keto
mendoj dhe brari eshte dakord me mua
pse si ben sulm terrorist edit keto
mendoj dhe brari eshte dakord me mua
JO SEKS PARA MARTESE
Kam rikthyer postimet e fshira, rregulluar titullin, dhe e transferoj temen tek Aktualitet Shoqerore.
Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 15-05-2010 më 19:56
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Mendimi im eshte se Rama (ose nje tip i gjate qe i ngjan) po ecen ne nje trotuar-veshtire te percaktohet se ku, Kabul, Bagdad, Tirane, kush e merr vesh...
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Nuk e kam patur kurre qef ramen,
po nuk shoh asnje lloj fyerje apo poshterimi ketu.
mau kiko me lart tha se rama e paska treguar me kohe qe eshte antiislamist...
po rama nuk eshte musliman, e para e punes,
pastaj varet se ça kupton me anti islamist, dike qe nuk pranon islamin si fe te vertete?
ne fakt me gjithe antipatine qe kam per ramen me kete veprim i ka shtuar pike vetes.
I support Papa Joseph Ratzinger.
Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.
Pyetja që shtrohet në këtë rast: ku e gjen të drejtën Xhamia (dhe xhamixhijtë) që të zaptojnë rrugën (trotuarin) publike? Trotuari është i të gjithë qytetarëve e s'do me ja dit' njeri se ty të teket me shtru sixhadet aty.
Life's too short to remove USB safely.
Pse keshtu;mos do gje te nxjere hoxhen ne greve...............
Kulmi ketu eshte kur lexon antare me origjin muslimane (ose musliman ne emer), te dalin kundra fese te baballarve te tyre, dhe te mbrojne nje pederast si edi rama..
Edvin Kristaq Rama eshte i mbrojtur nga muslimanet ne emer, kurse ai me dinakerin e tij, po mundohet ti shkateroj, kurse kishen ortodokse ne qender te tiranes, e ka projektuar vete..
Nuk gjene popull me te ulet se shqiptaret ne kete ruzull tokesor, dhe un para pak vitesh isha si shume te tjere, dhe nuk ja kisha haberin nga feja ime, por ama nuk lejoja njeri ta shante, sado qe nuk dija se kush ishte libri i muslimanve.
Sa te ulet qe jeni o rober te Zotit, e ka njeriu nje lloj dinjiteti
Nuk di fjal tjeter, veqse te theme Allahu na ruajt.
Ps/ shkrimi i mesiperm u adresohet shqiptarve te shqiperis kurse ata te kosoves e maqedonis jane per tu mare shembull bejne cfar bejne por fene e tyre e mbojne njerez me gjak bravo.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mr Zeid : 15-05-2010 më 23:47
Krijoni Kontakt