Deshmite?
Deshmite?pasiqe vendi ku ndertohet xhamia eshte dhurat nga popullata autoktone,
Deshmite!ata me mundesit e tyre kan financuar ate pron dhe kan ndertuar xhamin, shembull konkret : Xhamia e Haxhi Et'hem Beut ku edhe jan falur keta besimtar eshte nisur nga gjyshi i Et'hemit,
Edhe serbet prodhojne perplot keso mitesh ne lidhje me pronat e manastireve ne Kosove. Nese u besojme miteve te Ethem Beut atehere nuk do kemi argument perse te mos ju besojme miteve te serbeve. Deri tek ofrimi i deshmive qe keto prona u falen fare vullnetarisht dhe pa asnje veper ilegale sipas ligjeve te sotit dhe pa asnje veper amorale sipas vlerave moralte te sotit, Sheshi i Skenderbeut sipas meje eshte me te drejte ne prone te shtetit shqiptar gjegjesisht te qytetit te Tiranes. Nese turqit dhe kopilet e tyre i kane fituar pronat e tyre me krime e sjellje amorale, dhe kane ndertuar xhami ne to, nuk eshte e padrejte te cpronesohen keto xhami dhe te vehen ne prone te pergjithshme. E njejta vlen per pronat qe bazojne ne krimet e pales ortodokse apo katolike.
*
Ku e di ti se rrin bosh???
Nqs rrin bosh nuk guxon të dalësh më mbrapa me u fal sepse nuk pranohet namazi, por duhet të renditen të gjithë rend me rend e jo 2 veta në xhami 2 veta jashtë, këtë nuk e bëjn muslimanët për arsye se namazi nuk pranohet nqs xhamia është e lirë mbrenda dhe me dal me u fal jashta, shoki muslimanët për qef nuk kanë dalur në trotuar, këta kanë ndonjë zor që dalin për tu fal jashtë.
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 22-05-2010 më 05:35
Burri 1 X flet !
Une mendoj se te dy kane faj ne kete rast.Si Edi Rama po ashtu edhe zoteria qe falet.
Edi sduhet te shkelte mbi sixhadete e njeriut qe falet,sepse ky eshte minimumi i etikes se bashkejeteses fetare Shqiptare,por edhe ai zoteria smund te bllokoje trotuarin kur dhe ku ti doje qejfi.Tirana ka Xhami dhe te shkoje te falet ne Xhami.Shkurt te dy duhet ti kerkojne falje njeri-tjetrit.
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Per BEL AMI dhe INFINITY©
Ai plaku ne foto qe eshte duke falur nuk e ka uzurpuar trotoarin.Sa antare shkruan ketu se kjo ndodhe vetem atehere kur xhamia eshte full,e kjo ngjan vetem diteve te premte per xhuma.Po nese ne nje kishe(apo cfardo objekti fetare qofte) skaj rruges te dielen per mesh,kisha behet full dhe njerezit jane te detyruar te jane pereth kishes,kjo nuk do thote se kanne uzurpuar trotoarin. Pra,sic tha edhe ti,ketu duhet minimum i tolerances,mirekuptimit per nje bashkjetese fetare.Ama cka po ndodhe,vjen Infinity jo e kan "uzurpuaar" trotoarin,vjen Belami "e kan uzurpuar trotoarin" Beheni kinse nuk keni ni fije mend ne koke..dhe ne fund thuash "duhet kerkuar falje njeri-tjetrit." JO,po duhet me ja prish ftyren atij qe sillet ashti si ky M..t. Apo thuash"Une mendoj se te dy kane faj" Jo faj nuk kane te dyte.Faje ka ai M.t.i Ti dhe infinity,me njerez te tille si JU nuk do mbetet mes shqiptareve kurfare respekti e as tolerance.Turp
Une edhe me pare kam shkruar ketu po te isha ne vend te atij plaku,ky m..t e kish henger nje Shupull qe kur me nuk i kishte ardhe ne mend me kalu atypari,o me rerspekton o e detyroje te me respekton nuk ka rruge tjeter.Armikut te popullit duhet treguar vendin ku e ka.Jo,jo keshtu sillen dhe bejne perqarje.
Ndryshuar për herë të fundit nga woodstock : 23-05-2010 më 07:30
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Mire e ka ber, trotuaret i bllokojm vetem per protesta , kan me rendesi votat se sa ZOTI, pastaj ai i shkreti nuk ka par se ku po shkel , se e kishte mendjen tek kutit
Revolution 1848
Krijoni Kontakt